Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia9988

Szukam wiadomości o Darkerze:kolor oczu i włosów,wzrost

Polecane posty

Jakby tygrys olewał trącanie patykiem, to by sie znudzili i go nie trącali. A jak za każdym razem ryczy, to prowokuje do jej kontynuacji.

"Wiem że Bóg mi pomoże " On pomaga ale w tym przypadku dziewczynom. Chroni je aby nie skończyły jako abażur w Twojej piwnicy.

I co z tego ze znaleźli mnei na NK I to ci co mieli i tak moje zdjęcie nawet jakby ktoś chciał mnie znaleźć to nie będzie tak łątwo bo mieszkanie jest przypisane pod inne nazwisko Ja wiem że na tym forum jest wiele mend z Darkem właącznoe co mają mózgi królicze Ciekawe że tak łatwo im przychodiz pisanie takich rzeczy o człoweku którego nie znają O każdym możan sobie coś wymyślić i to pisać A ja mogę się założyć o swoje życie że to ja będę miał pierwszy stąd dziewczynę bo oprócz złego wyglądu to nie mam tylko doświadczenia ale spotkam dziewczynę która mnie pokacha i będziemy razem

Gość obesrwuje, czytam
FGH A ja mogę się założyć o swoje życie że to ja będę miał pierwszy stąd dziewczynę bo oprócz złego wyglądu to nie mam tylko doświadczenia ale spotkam dziewczynę która mnie pokacha i będziemy raazem czy przy tej mantrze medytujesz? to ponoc b. wazne :D i w stopke to walnij!

Gość dzisiaj na pomaranczowo
a moze Faith to taki kafeteryjny dr Jeckyll & mr Hyde :D?

jeszcze tylko jedno lato będzie samotne a w lato 2012 wszystko się zacznie chociaż jestem ciekawy czy w 2011 roku czekają mnie jakieś znajomości z dziewczynami

Pierwszy to dziewczynę będzie mieć Darker albo Prawiczek bez Wiary. Ewentualnie Stalingrad lub Bagno.

wiadomo że nikt z neta nie spotka sie z takim brzydalem jak ja więc co mnie obchodzi co ludzie stad o mnie myślą liczy sie życie w realu i wiem że najbliższe kilkanaście miesięcy to to będzie okres sukcesywnych zmian i zbliżanie mnie do mojej dziewczyny

i na dodatek te natręctwa u FHG :P

korjonos Przecież sie spieszą np. Stalingrad zapraszał do siebie na sylwestra no właśnie, a gdzie on sie podział ???

On pisał o tematach skasowanych to ja też napiszę że sa tematy gdzie on pokazuje swoje chamstwo. Nie ma sensu zapraszac dziewczyny której sie nie zna bo to strata czasu. Przyjdzie zobaczy przeklnie że trace jej czas i pójdzie. Ja będę z dziewczyną która spotkam przypadkiem i wszystko samo się potoczy

korjonos Stalingrad? Cóż, pewnie jakaś sie zgodziła. hahaha, no byc moze .. pamietam jego żale na swoje pryszcze , które były głównym powodem jego niewinnosci :P:P aa , i chyba miał zamiar wybrac sie do dziwki ? qrde , moglam napisac o was prace mgr:D

Jak bym ja miał problem tylko z pryszczami to ok kilku lat już dawno bym miał dziewczynę pryszcze przechodza więc nie ma co się tym przejmować

Faith Hope Glory Jak bym ja miał problem tylko z pryszczami to ok kilku lat już dawno bym miał dziewczynę pryszcze przechodza więc nie ma co się tym przejmować kazdy ma jakis problem, jak nie prawdziwy to urojony Ty twierdzisz, ześ brzydki, a podobno wcale tak nie jest :P?

korjonos Ja też jestem brzydki, ale to akurat najmniejsza z moich wad. a jakie sa te pozostałe? większe?:)