Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia9988

Szukam wiadomości o Darkerze:kolor oczu i włosów,wzrost

Polecane posty

"cream dzisiaj sie zwierzyl kafe ze brakuje mu seksu Gumowa lalka pękła? "nie. nie nadstawie sie!" Nie musisz. Żeby jeszcze pytać o zdanie w takiej sprawie... :D "a co tak w ogóle porabiasz w życiu ?" Pracuję, uczę się - sam, przygotowuję się do powrotu na studia; magistra w końcu dobrze mieć. No i oczywiście spamuję na kafe.

Gość Agusia9988
Ok rozumiem że pracujesz nad soba i dobrze... Ale czemu jestes zły czy zgorzkniały... A na onecie te z masz taka ksywkę? chyba jednak z Ciebie uroczy facet szkoda że nie dajesz nikomu szansy zblizyc się do siebie... a fanek zawsze miałś dużo na kafe...a moż ei nie tylko tam Buziaki

Gość obesrwuje, czytam
Darker "nie. nie nadstawie sie!" Nie musisz. Żeby jeszcze pytać o zdanie w takiej sprawie...a> bynajmniej nie pytalam...

Powiem wam,że ten topic wywołał u mnie uśmiech. Prawie jak " Wywiad z wampirem" . Konwersacja Darker Vs wielbicielka Agusia^^

Prawda jest taka że to menda i więszość ludzi stąd to wie. Kiedyś miał inny nick i był takim bidulkiem skrzywdzonym a potem założył inny i pojazuje swoje oblicze co daje obraz dlaczego jest sam

"Ale czemu jestes zły czy zgorzkniały..." Zaraz zgorzkniały... Czy nikt tu już nie ma poczucia humoru? "A na onecie te z masz taka ksywkę?" Przypadkowo wklepane znaki klawiatury. I tak bardzo rzadko tam coś piszę bo nie mam całego dnia aby sprawdzać czy opublikowali. "chyba jednak z Ciebie uroczy facet szkoda że nie dajesz nikomu szansy zblizyc się do siebie..." Chętnych do tej pory w realu nie było :D "a fanek zawsze miałś dużo na kafe..." Ledwie wszedłem a tu już harem :D

A tak w nawiazaniu do Pratchetta: "Najwspanialszymi kochankami na dysku byli niewątpliwie Mellius i Gretelina, których czysty, namiętny i rozdzierający serce romans zapisałby się płomiennymi zgłoskami na kartach Historii, gdyby nie fakt, że nie wyjaśnionym zrządzeniem losu urodzili się w odstępie dwustu lat i na różnych kontynentach." I tak to własnie jest...

Gość Agusia9988
A w jakiej branży pracujesz? Ech i co nie ja tylko jestem jego fanka...

Gość obesrwuje, czytam
korjonos a ten cytat w nawiazaniu do? lubisz T. P. ? Agusia9988 A w jakiej branży pracujesz? Ech i co nie ja tylko jestem jego fanka... prosze mnie nie wliczac w to szlachetne, a jakze, grono. 🖐️

O, Faith Hope Glory - dziecko burzy znów na forum. Takie są efekty gdy rodzice robią dziecko po ciemku i ktos nagle zapali światło. Ew. doszło do spięcia w inkubatorze. FHG jest znany z tego, że dziewczynom wygraża, że je zaciuka siekierą a innym, że wleje kwas do ich oczu i zje ich mózg. Jeśli macie mu coś do przekazania to piszcie na jego mail: telefon@autograf.pl

Gość dzisiaj na pomaranczowo
przeciez Faith to projekt albo totalny świr :P

Lubię Pratchetta, ale ja ogólnie lubie fantastykę. Podoba mi sie każdy świat, który nie jest tym.

Gość Agusia9988
Mnie tam się Faith Hope Glory podoba z wyglądu. Śmiało mogę rzec, że jest bardzo przystojnym mężczyzną.

Agusia9988 Mnie tam się Faith Hope Glory podoba z wyglądu. Śmiało mogę rzec, że jest bardzo przystojnym mężczyzną. nie wiem,nie widzialam , wiec się nie wypowiadam

Gość obesrwuje, czytam
:) 🖐️

Widziałem jego zdjęcia, całą masę nawet. Szkoda, że w głowie jak po wybuchu granatu...

Gość Agusia9988
Ano szkoda.

nie można miec wszystkiego :D

Chyba tobie bomba atomowa w głowie wybuchła bo ja przynajmniej jestem brzydki a ty miałeś już dziewczynę a teraz nie masz to znaczy ze wnętrze masz brzydkie

FHG jest naprawdę ciekawym przypadkiem. Trudno rozgryźć jego mieszankę "dobrej duszy" i "wydłubywania oczu łyżeczką". Może to rozdwojenie jaźni?

O wilku mowa. Faith, wyjasnij może wszystkim czemu twierdzisz, że masz dobrą duszę a jednocześnie grozisz innym? Bo to sie raczej wyklucza.

korjonos FHG jest naprawdę ciekawym przypadkiem. Trudno rozgryźć jego mieszankę "dobrej duszy" i "wydłubywania oczu łyżeczką". Może to rozdwojenie jaźni? to jest projekt , jestem tego niemal na 100% pewna :)

Gość Bo na ... mi pasztet
jaja sine ma

To nie projekt, on jest tu od 2002. Miał różne nicki i zanim nie pousuwał swoich postów można było prześledzić jego postępy na kafe.

wiem że 100% kozaków stąd by nie mówiło by mi tego co mają odwagę napisać ' denerwuje mnie to bo to nie uczciwe to tak jakby np tygrysa w ZOO trącać patykiem spróbuj kutasie go trącać jak on będzie po za kratkami