Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druciol

Pytanie do bardzo atrakcyjnych kobiet.

Polecane posty

Gość układ międzyplanetarny
no jak to nieprawda :) od zawsze piękne kobiety mają niespotykana zewnętrzną pewność siebie i czują się lepsze, dlatego chcą jak najlepszych kandydatów - najlepiej bez skazy :classic_cool:

Gość A ja mam pytanie do autora
Czemu pytasz o zdanie bardzo atrakcyjnych kobiet? Uważasz się za zbyt dobrego dla każdej innej, chociaż masz kompleks?

Gość nie mam pomysłu na nicka
jak najbardziej.Mi to nie przeszkadza. Wręcz chętnie zobaczyłabym jak całuje się z posiadaczem aparatu :>

Może Ty znasz takie kobiety ,bo ja w swoim gronie takich nie mam Poza tym nie ma ludzi idealnych widocznie nie są piękne skoro nie masz takich:classic_cool: Nie zawsze atrakcyjne kobiety są pewne siebie zawsze pewne siebie na zewnątrz i bardzo miękkie wewnątrz :classic_cool:

Nie mam nic przeciwko, sama próbuję namówić męża, który też potwornie boi się dentysty:P a mógłby sobie to i owo wyprostować bo mam już dość jego zagladania mi w zęby jak koniowi i wzdychania;) Wg mnie facet z aparatem to nie tylko ktoś kto chce lepiej wyglądać ale i ktoś kto dba o higienę. Zrób sobie aparacik a jak Ci to przeszkadza to są takie których nie widać... tylko podobno są droższe.

muszą emancypować się od reszty i to lubią - to się widzi gdy się umie patrzeć - szare kobiety nigdy nie zdobędą się na takie podniesienie:classic_cool:

problem w tym , że piękna kobieta nie musi się starać :classic_cool:

Niektóre muszą sie starać te które muszą się starać nie są piękne tylko sie za takie uważają :classic_cool:

Są kobiety ,które nie czuja potrzeby ,aby sie wyróżniać.Sa skromne i tego nie potrzebują. najczęściej za skromne sa zakompleksione a nie piękne :classic_cool:

Gość Girlanda
Dla mnie wygląd nie jest najważniejszy. Nie mówię, że się nie liczy, bo to by było kłamstwo. Ale najważniejszy nie jest. Najważniejsze jest jednak, aby mężczyzna był fajny, miał "to coś", aby potrafił mnie w sobie rozkochać. A aparat na zęby to dla mnie żaden problem. Pozdrawiam:)