Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmfdkmkm

Problemy z bratem!

Polecane posty

Gość kmfdkmkm

Mój brat jest aspołeczny. Nie ma dziewczyny, nie ma znajomych, żyje swoim życiem, ostatnio proponowałam mu by poszedł ze mną na sylwestra do moich znajomych to powiedział że nie ma ochoty.

Gość malinaka226
jak nie ma ochoty to jego rzecz

Gość kmfdkmkm
Ale to chore. Ma 21 lat, matka mowi mu zeby sie w koncu ustatkowal, ozenil a on powiedzial ze tego nie chce.

Gość Szaszczak
jemu z tym dobrze, a ty się przejmujesz

Gość grollllll
kurcze to tak jak moj brat, ja sie zaczelam o niego strasznie martwic ostatnio.....

Gość grollllll
tylko moj jest duzo starszy.......

Gość kmfdkmkm
Ale tak zachowuje sie osoba chora, on nie żyje tak jak jego rówieśnicy. Ja uwielbiam dyskoteki, imprezy a on wszystkiego unika.

Gość jestem jak twój brat pytaj
pytaj co chcesz wiedzieć

Gość oKurcze:)
Jakbym o swoim bracie czytała. Tylko on ma 18 lat i nie chce iść na własną studoniówkę

Gość ta jasne 21 lat i ma się
żenić:D powiedz mamie że chłop 21 lat to jeszcze nie chłop to że żenidło ma wielkie to nie powód do żeniaczki:D

21 lat i ma się żenić - to głupota ale fakt że nie che nigdzie wyjść mimo zaproszenia też jest dziwny

Gość jak mn ie to wkurza jak
inni sie wpierdzielaja w czyjes zycie... Jedni laza na dyskoteki i ruchaja sie jak kroliki inni siedza w domu i czytaja ksiazki, kazdy powinien robic to co lubi... Ja bylam/jestem jak Twoj brat. Nie bylam na studniowce, pierwszego faceta mialam w wieku 19 lat, seks duzo pozniej, wszyscy patrzyli sie na mnie jak na dziwolaga, loosera, ale teraz ten dziwolag ma zajebistego meza, i rewelacyjne zarobki odwal sie od swojego brata

Gość kmfdkmkm
Mój brat na własnej studniówce też nie był, rodzice zrobili mu oto karczemną awanture a on zrobił po swojemu. W jego sytuacji im wcześniej się ożenili tym lepiej, później już pewnie tego nie zrobi.

nie stawiajcie mu za dużych wymagań bo z czasem pomyśli sobie o was, że się go wstydzicie i próbujecie uszczęśliwiać na siłę uwierz mi że jemu też jest ciężko chociaż pewnie o tym nie mówi za wiele

nikt się nie zmieni na sile jeśłi tego nie zrozumiesz to już niedługo twoja rodzina doświadczy niemiłe skutki takich działań można tylko delikatnierozmawiać, ewentualnie zaproponować psychologa

Gość michoo1990
Dnia 28.12.2010 o 21:08, Gość ta jasne 21 lat i ma się napisał:

żenić:D powiedz mamie że chłop 21 lat to jeszcze nie chłop to że żenidło ma wielkie to nie powód do żeniaczki:D

mój ojciec się śmiał, że żeni sie jak żenidło waży kilo i jest owłosione do podbrzusza :D