Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdffghjkl;lkjhg

mam wyzuty sumienia że dałam córce brzydkie imię.

Polecane posty

Gość asdffghjkl;lkjhg

a teraz jest za późno na zmianę

czemu za późno? Imię zawsze można zmienić. Zrobiła to moja koleżanka z klasy jak tylko skończyła 18 lat :) A jakie to imię?

Gość asdffghjkl;lkjhg
oliwia

Gość rozzalona 30-stka
Oliwia nie jest brzydkim imieniem,ale bardzo popularnym i dlatego stracilo na swojej urodzie :( Tak samo jak Ania,Kasia czy Agnieszka imiona ladne ale takie oklepane ze az zygac nimi sie chce

Gość asdffghjkl;lkjhg
no własnie mi teraz tez. Babcia mnie tak namówiła a ja nie wiedziałam sama jaki chce i tak zostało;( a teraz żałuję

Gość o boze jakie nudy
a juz myslalam ze Wanesa

Gość mdsc,sadnc
kolejna zwariowana mamuśka która ulega modzie i namowom innych a potem na pretensje! należało myśleć babo:)

Gość a ile córka ma?
do 4 miesięcy bodajże można bez większych formalności zmienić imię. Po prostu idziesz i zmieniasz.

Gość madziattttttttttttttt
Autorko.Tez tak myśle,ze nie jest to brzydkie imie.Bardzo popularne.Ja nie lubię iść owczym pędem jak wszyscy ,to i ja.Mimo wszystko Oliwia nie jest brzydkim imieniem. :)

Imię Oliwia wskazuje na osobę o pogodnym i spokojnym nastawieniu do otoczenia. Cechami Oliwi są również wyrozumiałość, wrażliwość, wierność oraz sprawiedliwość. Od dziecka wykazują zdolności artystyczne - zarówno plastyczne jak i wokalne i taneczne. Oliwie są osobami bardzo przyjaznymi i szybko nawiązują nowe znajomości. Jako dzieci potrafią troszczyć się o młodsze rodzeństwo, a w życiu dorosłym o swoją rodzinę. Są bardzo ambitne, szybko się uczą i dzięki temu osiągają w życiu sukcesy. Oliwie są osobami bardzo ugodowymi i unikają zatargów i kłótni, ale gdy trzeba potrafią zawalczyć o swoje. Nie przepadają za imprezami, wolą wolny czas wykorzystać na swoje artystyczne hobby bądź na naukę nowych rzeczy. :) to całkiem niezle imię :

fajne imię :) mam kuzynki: Oliwię i Olimpię zawsze lepiej niż np. Dżesika :D btw. ja zmieniłam swoje imię w wieku 27 lat, żałuję że tak późno

Gość ae mozesz napisac
jakie miałas wczesniej imie? zastanawiam sie czemu ludzie zmieniaja imiona...

Gość mama razy trzynascie
mnie tez toi ciekawi jak mozna sobie zmsienic imie po co ?:) Rozumiem ja ktos by mial katastrofa czy H ermenegilda ale w innym jest to dziwne ..;/