Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaa989

Proszę o bardzo szybką pomoc

Polecane posty

Gość załamanaaaaa989

Jeszcze trochę i będę miała 20 lat. Mieszkam z dziadkami ponieważ kiedyś jak dziadek był chory to potrzebował pomocy. Ale już nie mogę z nimi wytrzymać , wyszłam wczoraj do koleżanki o 10.30 , byłam u niej do 15 ponieważ razem piszemy do miastowej gazety i musiałyśmy obmyślić co i jak oraz wybrać temat. Potem poszłam do chłopaka , razem z jego znajomymi poszliśmy do baru. Wypiłam 3 piwa. Przyszłam do domu o 20 i awantura. Że cały dzień mnie w domu nie było , że pijana przyszłam , że jestem nieodpowiedzialna . Że jak to tak żeby mnie cały dzień w domu nie było. Że jak mieszkam z nią to , mam wychodzić kiedy zrobię to co ona mi każe i wracać wtedy kiedy ona każe ;/;/ Już nie wiem co mam zrobić :(:(

Gość diclaczja
wyprowadz się

Gość załamanaaaaa989
może mi ktoś doradzić. Dodam że pieniędzy wcale też nie dostaje. Rodzice są zadłużeni a dziadkowie nie mają. Buty , kurtkę na zimę kupił mi chłopak.Na studniówkę nie idę bo nie ma pieniędzy. W sumie to ja ich tego nauczyłam prawie cały rok zajmowałam się dzieckiem za to co tydzień miałam jakieś pieniądze więc nic od nich nie brałam i teraz chyba im się zdaje że ja nic nie potrzebuję

Gość załamanaaaaa989
Jak , nie mam gdzie. Zostało mi 4 miesiące technikum , nie mam stałej pracy więc pieniędzy za bardzo nie ma nawet na wynajem :(:(

Gość myske
uwazam ze powinnas jak najszybciej sie uniezaleznic , pojsc do pracy po prostu, a poki sie uczysz musisz jakos wytrzymac...

najlepiej sie wyprowadź , nie ma tu innej rady, dziadkom nie wytłumaczysz że są inne czasy i młodzi teraz inaczej żyją, aby nie psuć relacji musisz sie wyprowadzić lub tak postepować jak sobie życzą,

jak masz taka sytuacje, to jeszcze musisz troche przecierpieć i skończyc szkołe, bo ona jest najważniejsza, 4 miesiące czy pół roku to nie tak dużo , potem znajdziesz prace i wszystko powoli sie ułoży, nie podejmuj pochopnych decyzji

Gość załamanaaaaa989
Jeszcze gdybym ja wróciła po 22 czy 23 to rozumiem martwią się ale to była dopiero 20 . Oni znają moje dwie koleżanki które są grzeczne itp i ciągle jeszcze słyszę , bo one tak nie robią ;/;/;/ Wczoraj jak im tłumaczyłam że jedna z nich pojechała sobie na 3 dni do znajomych do innego miasta to powiedzieli że zmyślam bo jej by w życiu tato na to nie pozwolił

Gość załamanaaaaa989
Chłopak też mieszka z rodzicami. Pracuje na pół etatu bo studiuje więc raczej też by było ciężko :(:(

Gość załamanaaaaa989
No , na to wychodzi że muszę siedzieć. Ale już mi tak nerwy puszczają że szkoda gadać :(:(

przesadzasz, masz 20 lat zdążysz sie jeszcze wyszaleć , skończ szkołe znajdź prace potem stancję i potem imprezuj, zobaczyszże jak sięusamodzielnisz to inaczj bedziesz na to wszystko patrzyła