Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciarka88

Uwierzylybyscie facetowi gdybyscie odkryly COS TAKIEGO?

Polecane posty

Gość Ciarka88
"znowu zaczynasz przecież ci juz powiedzialem o co chodzi to ktos sobie ze mnie zarty robi" no ale hasło dał. Tylko na tej poczcie jest pusto nawer reklam nie ma nic a nic. Zero w odebranych zero w wyslanych. A na te poczte z ogloszenia haslo nie pasuje a on twierdzi, ze takiej poczty nigdy nie mial i pierwsze slyszy.

Gość Ciarka88
i nadal nic się nie dowiedziałam. Nadal nie wiem co mam zrobic

Gość debilooooooo
Mój były tak robił i zarywał sobie dziweczki na różnych sympatiach itp, a mnie też powiedział, że to jego była taka mściwa, że ho ho. Zdradzał. Ja bym przypierdoliła.

Gość nie chce mi się zalogować.....
na serwerze będzie wszystko.

Gość spacmisiechceeeeeee
a ja mojemu tak przypierdolilam ze go szczeka bolala przez 2 dni i jak mowilam jeszcze jego mamie to zdjecie przesłałam poczta

Gość spacmisiechceeeeeee
a tej szamacioe on sam napisal ze jak delej bedzie jego zdj wykorzystywac to pojdzie z tym na policje i od razu sie skonczylo

zaraz, zaraz- ale to co zrobiła rzekomo jego ex jest przeciez karalne. powiedz swojemu zeby nie dal sie osmieszac i ze idziecie na policję. powiedz ze wtedy dla policji bedzie to 5 minut aby namierzyć IP i jego ex wpadnie.niekoniecznie tam musicie isc, ale przynajmniej zobaczysz jego reakcje i czy bedzie chętny.

Gość ale mi problem
można obrobić komuterowo i dorobić twarz

Gość ale mi problem
"x jest przeciez karalne. powiedz swojemu zeby nie dal sie osmieszac i ze idziecie na policję" nie w przypadku, gdy nie widać kto to jest karalne jest upublicznianie wizerunku bez zgody

Gość spacmisiechceeeeeee
tak czy inaczej musisz rozpetac burze... i w ryj go za to

Gość ale jesli byla sie msci
to co to za mszczenie, skoro zdjecie bez glowy dala wiec i tak nikt by nie wiedzial ze to on, a ty autorko sprawdz date robienia zdjecia, moze to byc dawna data i nic ci to nie da, ale moze bylo ono robione niedawno i bedziesz miala jasnosc. nie wiem czy uwierzylabym na twoim miejscu.