Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciarka88

Uwierzylybyscie facetowi gdybyscie odkryly COS TAKIEGO?

Polecane posty

Gość spacmisiechceeeeeee
ja wybaczylam ale to troche inna sytuacja , choc calkiem podobna a skad ty sie dowiedzialas o takim zdjecieu??

Gość spacmisiechceeeeeee
bo ja sie dowiedzialam bo ktos mi je wyslal stad wiem

Gość nie chce mi się zalogować.....
spacmisiechceeeeeee jak sie dowiedziałaś?

Gość Ciarka88
po prostu wpisalam jego pseudonim jakim posluguje sie najczesciej w wyszukiwarke i wyskoczyly strony na ktorych pojawial sie ten pseudonim. No i miedzy innymi pojawi sie ten anons na stronie erotycznej. To weszlam by sprawdzic, bo nik znajomy i po zobaczeniu zdjecia mialam juz pewnosc ze to on. A wpisalam jego pseudonim w wyszukiwarke w poszukwaniu pewnej aukcji z allegro, ktora on wystawil.

Gość spacmisiechceeeeeee
tak jak posalam jakas szmata albo facet nie wiem bo z konta fikcyjnego na nk mi napisala zebym podala swojega maila to przesle mi cos co mnie zainteresuje wiec podalam a ona przeslala mi zdj mojego ukochanego jak siedzi i trzyma w reku swoejgo... zdj zrobione kamerka internetowa sprzed okolo 2 lat po czym ona napisala ze dostala to zdjecie od niego calkiem niedawno klamala szmata bo przeciez ona nie wiem ze w pokoju dawno byl remont i jest teraz inny wystroj a na zdj byl stary...

a jakie dane są wpisane? mail, nr tel? bo jeśli tak to wiedział, ze coś takiego jest (jeśli nawet nie on je zamieścił)

Gość spacmisiechceeeeeee
zrobila taka burze i wyslalaam to zdjecie jego mamiw z napisem ze wesela nie bedzie ale mialam ubaw!!!!!!!!

Gość spacmisiechceeeeeee
ale ja wiem ze on tego zdj nie wuslal nikomu poprostu jak sie branzlowal na jakiejs str erotycznej to mial wlaczona kamerke i ktomu to zdj zrobil i tyle jestem o tym przekonana nikt nie bylby taki glupi zeby wysylac zdj swojej twarzy i kutasa

Gość Ciarka88
jego imię i nazwisko było oraz pseudonim jakim sie od zawsze posluguje. To wszystko zgodne jest z prawda i sie zgadza, ale e-maila tego co byl podany nie znam nie jest to tej ktorego uzywa na co dzien.

mail może nowy, ale hasło pewnie ma takie jak przy tym starym mailu. spróbuj, może wejdziesz.

Gość Ciarka88
Kurcze blad zrobiłam, że zamiast do niego napisac na tego maila i nie podpuścic i sprowokowac by powiedzial cos wiecej o sobie to zrobilam mu od razu afere. Tak to mialabym pewnosc, ale dzialam emocjonalnie zezloscilo mnie to wiec mu wygarnelam i teraz niewiele moge sie dowiedziec niestety:(

Gość poooa
"jemu iweirzyc lub nie tylko nie wiem czy wierzyc w jego tlumaczenie .." nie.

Gość poooa
pomysl co to za zemsta ... jakby Tobie wyslano takie zdjecia, ok, ale co komu po zemscie ktorej moze nikt nie zauwazyc ?

Gość Ciarka88
Ale ja nie znam jego hasła nawet do poczty ktorej uzywa na codzien nie mowimy sobie takich rzeczy.

Gość spacmisiechceeeeeee
ojj ciezkie sa takie sprawy ale w to ze sie ktos msci i zalozyl takie konto ja bym nie uwierzyla

Gość Ciarka88
Może ona miała z tego jakąś satysfakcje. Nie wiem. Zemścic mogla np. chciec sie za to że ja zostawil. Bo on ja utrzymywać i nagle zerwal i zostala bez kasy wiec musiala sie wyprowadzic i znaleźc robote. Tylko tyle o nich wiem.

a ja bym uwierzyła, facet zamieszcza zdjęcie bez twarzy i podaje swoje pełne dane? zadzwoń do niego i zapytaj o hasło na pocztę. jak chce żeby się między Wami ułozyło to powinien Ci powiedzieć. Sprawdzisz wtedy jego 2 skrzynki.

Gość spacmisiechceeeeeee
no a co powiecie o mojej sutyacji...???????

Gość hmm a moze
nie wiem kto widzial to konto. Bylo tam imie i nazwisko. Wiec jesli ktos trafil na te strone to mogl sobie wpisac powiedzmy w nasza klase jego dane i wyskoczyly normalne fotki z twarza i mogla np rozeslac tego linka do jego znajomych? i w ten sposob sie na nim zemscila robiac mu lipe

Gość spacmisiechceeeeeee
oo dokladnie to dobtry pomysl jak nie ma nic do ukrycia to powinien ci podac

Gość Ciarka88
TY jesteś pewna, że ktos go wrabia wiec masz sprawe jasna:)

Gość Ciarka88
ok tak zrobie, ale np. na ten normalnej poczcie moze nie miec nic podejrzanego a dopiero na tamtej cos krecic z kims, a nie koniecznie musi miec to samo haslo. Ja np. nie wszedzie mam to samo

teraz to zrobisz?

Gość spacmisiechceeeeeee
no wiesz tez nie bylam na poczatku taka pewna ale jak zobaczylam ze zdj jest stare a ona twierdzi ze wyslal jej jniedawno to sobie pomyslalam ze cos tu nie gra.... zreszta moj facet jest zajebiscie przustojny juz nie raz dostawalam na nk wiadmosc ze on mnie zdradza ze ten ktos wie po czym usuwal konto i tyle... naroboil zamieszania i spierdolil wieccc celowa robota napewno nie dla mojego dobra

Gość Ciarka88
tak powiem zeby przy mnie wszedl na te poczty i mi pokazal wszystko

Gość spacmisiechceeeeeee
niekrore kobiety to sa takie wredne kurwy i zrobia wszystko zeby rozpierdolic zwiazek

wydaje mi sie, ze ktoś mu świnię podłożył i tyle. jak sprawdzisz to napisz jaki wynik dochodzenia.

Gość spacmisiechceeeeeee
powiedz mu ze teraz na tychmiast ma ci podac haslo a jak nie to niech wypierdala , ja tak zrobilabym

Gość spacmisiechceeeeeee
ach my kobiety i nasz teorie spiskowe

Gość spacmisiechceeeeeee
no ja swojego podpuszczalam i pisalam mu smsy z internetu jako ktos od tego zdjecia bo bylam przekonana ze mpze jednak komys wyslal ale cale szczescie potwierdzilo sie to ze nie wie kto ma tez zdj