Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpperoor

Mam dosc. Szukam pracy od pieciu miesiecy i NIC!! Chyba wyjade do uk!!!

Polecane posty

Gość wpperoor

Mam juz dosyc!!! Szukam pracy od pieciu miesiecy i nic! Mam dosyc!! Zalamie sie chyba. Mloda jestem, pracy nie ma :((( I to w duzym miescie! Bo Wroclaw!!

Gość wsciekła und załamana
Witaj w klubie :(:(:(:(:(

Gość prawie 4 kg i wczesniak??
moge ci oddać swoją, bo chyba i tak będe musiała z niej zrezygnować:o

Gość nie marudz
ja to ludzi nie rozumiem... placza marudza itp.. naprawde jak ktos chce pracoac to bedzie.. ja mam sklep spozywczy i 1800daje po 8h 2 weekendy i chetnych brak albo zulic e prychodza, wie z to nie szczyt ambicji al e zawsze grosz jakis a skoro pracy niema bieze sie co jest aby z lodu nie umrzec.przestancie gada z e roboty niema jest tylko wszyscy macie przerosniete ego i chcecie pozycji ordynatora:)

Gość wsciekła und załamana
Jak mnie denerwuje takie pieprzenie! Ja CHCE mieć prace a nie mam! Do takie spozywczaka z checia bym poszła!!!!

Gość SamantaHAHAH
NIE JEDZ!!! Ja tu siedze od 2 lat i to jest gorzej niz wyrok!!! To sie tylko wydaje takie piekne i wspaniale a naprawde to tak ciezka praca i placenie podatkow obcemu panstwu!!! Szukaj w Polsce NIE POPELNIJ TEGO BLEDU CO JA!!! Z tad bardzo ciezko wrocic...

Gość ja stracilam prace
w zeszlym roku i znalazlam nowa po miesiacu ale to rpaca nie w zawodzie, za najnizsza krajowa ale nie ma co narzekac, inni naprawde zadnej pracy nie moga znalezc....ciezko jest mimo wielu ogloszen w up...tak sie tlyko mowi, ze praca jest itp itd ale jak idziesz albo dzwonisz to sie okazuje, ze juz nie aktualne ale ogloszenie widnieje jeszcze dlugo wiec cos mi tu smierdzi...

Gość SamantaHAHAH
AAA i musisz miec swiadomosc ze do biura nikt cie nie wezmie tym bardziej na kelnera czy barmana!!! Bedziesz myc kible w hotelu albo sprzatac kluby po imprezach no jak ci lepiej pojdzie to moze poroznosisz ulotki i twoja znajomosc jezyka nie ma nic do rzeczy!!! Tu Polak nie ma szans na cos dobrego od razu

wszystko zalezy gdzie i jakim doswiadczeniem, tak samo jak w pl, mam znajomych co pracuja za 7ty(grafik) jej maz za 1300(urzednik panstwowy) moj maz szwecja ok 2o ty zł, ja narazie pl ok 12tysiecy.moj a mama ok 20ty w pl, jej partner mysle ze ok 50tys, mojej mamy siork a 1000zl w sklepie na wsi jej maz mechanik ok 3 tys, moj a siostra w gminie ok 2000tys jej chlopak w prywatniej firmie 1500zl, takze zalezy co i jak i gdzie, fart znajomosci, spryt, przekrety, ale napewno nie uczciwa praca!

Gość a co jest zlego w
ZAPRASZAM!!!