Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zasmucona

i co dalej z maltretowanym kotkiem na tym filmie????

Polecane posty

Gość taka jedna zasmucona

Kurcze wczoraj bum a dzisiaj cisza, ludzie nie pozwolmy zeby ucichlo to, nie pozwplmy scierwa znecac sie bez karnie nad niewinnymi istotami. To nie zabawki dla takich scierw i ich bachorow. UUUU az mi sie noz w kieszeni otwiera. Obsrane gowna powinno sie eliminowac ze spoleczenstwa...

Gość r4t5yhjk,
przestańcie się roztkliwiać może jak mazgajowate dzieci tak się nikomu nie pomoże sprawie nadano bieg i trzeba czekać pisanie ckliwych topów w takim miejscu tylko ośmiesza piszących a nikomu nie pomaga

Gość powiem ci tak...........
Ja nie jestem jakąś wielbicielką kotów, ale to też żywe stworzenie - żyje i czuje. Mnie strasznie zbulwersował ten filmik, nie mogę pojąć, że można tak małe dziecko bo przecież ono ma maksymalnie 2 latka nauczyć takiej brutalności! To jest chore! Dziecko zaczeło od kotków potem będą rówieśnicy z przedszkola, a potem tragedia...

nie, dwulatek znęca się nad małym kotkiem, wpisz na you tube kot kaskader i zobaczysz, ja nie wkleję linku bo podobno to karalne- propagowanie przemocy

Gość o nie jak to
Było w TVN, że URWALI MU ŁEPEK???!!! :(:(:(:(:(:( Skurwiele

Gość o nie jak to
dyrektore co Ty mówisz? :( Ale bym ten suce życie umiliła....

fakt to dziecko na pewno nie do końca rozumie co robi, ale ta laska to psychopatka :( a to polski filmik był?

Gość allegroooooo
no wlasnie takie wczoraj poruszenie a dzis juz cichosza!!! mnie wkurzylo to ze mimi apeli w zadnej telewizji oprocz malo ogladanej superstacji nie mowili na ten temat:( skoro media maja to w dupie to nic nie zdziałamy:( ja nie moge przezyc tego filmiku i tez chcialabym cos z tym zrobic ale coz mozna zrobic wiecej?????wyslalam maile do TOZ-u i tvn-u i co????nic nie wiadaomo nadal...

Gość allegroooooo
prawda jest taka ze duzo ludzi ma gdzies cierpienie zwierzat i woli udawać ze nic nie widzi niz pomoc kotu czy psu...echhhh, ja tego nie pojmuję...:(

Gość allegroooooo
zauwazyliscie ze nawet zniknoł dzis artykuł ze strony tvn-u fakty24????to sie w glowie nie miesci.... mieli tylko odwage napisac ogolnikowo cos na swojej stronie i jeszcze to usuneli:(

Gość o nie jak to
usunęli? Co za ludzie :(:(:(:( trzeba ich zasypac tymi mailami, co za znieczulica

droga autorko: powiem ci tyle so ja wiem --kot podobno trafil do domu wioletty willas po tym gdy piosenkarka ujrzala jego historie na discovery --a ten co to krecil to podobno zostal zatrudniony jako kamerzysta na planie serialu na wspolnej :)

Gość SamantaHAHAH
hej wlasnie dostalam email od TVN UWAGA z prosba o telefon i beda dzialac w tej sprawie bo do nich pisalam od razu jak zobaczylam ten fiml problem polega na tym ze nie jestem w polsce i nie jestem w stanie im w zaden sposob pomoc NIECH KTOS Z WAS NA MIEJSCU DO NIEJ NAPISZE KTO BEDZIE MOGL COS ZROBIC BO JA NAPRAWDE NIC NIE ZDZIALAM podaje jej adres email m.fall@tvn.pl wiecie ze to sa pokopani dziennikarze sledczy i ich nic nie zatrzyma JESLI CHCECIE COS Z TYM ZROBIC ODEZWIJSCIE SIE DO NIEJ

Gość allegroooooo
no usuneli tez jestem w szoku.... co jak coi ale myslalam ze chcociaz tvn sie zajmie tym problemem a oni nic o tym nawet nie wspomnieli!!!jestem zbulwersowana....\\ wczoraj na chwile ukazal sie artykul na stronie tvn 24 ale komentarzy moich nie zamiescili gdy jechałam po nich równo ze nawet nie wspomnieli o tym w faktach....jestem strasznie zawiediona ta telewizja!!

Uspokójcie się. Ja zgłosiłam do tozu, tvn24 i uwagi. Właśnie dostałam maila od kogoś z Uwagi z prośbą o podanie numeru telefonu. A toz mi odpisał, że bada już tę sprawę. Film został z yt usunięty. 🖐️

Gość o nie jak to
świetnie, że w uwadze tak się tym zajęli. ja chyba nie mogę podać im tego tel. bo nie jestem pełnoletnia, ale napiszę maila...

usuneli

Gość bziuuuuuuuum
samanthaa -to dubluj temat co jakiś czas , ja niestety też nie mogę pomóc mieszkaam w Danii :(

Gość allegroooooo
ludzie piszcie dzis tez maile do tvn i toz-u...nie mozemy pozwolic zeby oni nas olali!!!! ja juz napislam do tvn!!

Gość bbvbvbvbvbvbv
Dostałam odpowiedź od kogoś z UWAGI, prosi mnie o numer telefonu (zgłaszałam tę sprawę, jak wiele innych osób)

Gość allegroooooo
myslicie ze ten kot w ogole przezył??? ja raczej watpie....:( zreszta dla niego chyba lepiej niz gdyby mial byc katowany tak codiennie...... Boziu wierzyc sie nie chce do czego ludzie sa zdolni....

Rozmawiałam właśnie z jakąś Panią z Uwagi. Będą kręcić reportaż o tym kotku. Prawdopodobnie po nowym roku. Dostali masę maili od ludzi w tej sprawie. Zależy im na tym aby w reportażu pojawiły się osobiste wypowiedzi internautów. 🖐️

Gość allegroooooo
ufff ulzylo mi bo myslalm ze juz panuje totalna znieczulica....dorwiemy gnoja ktory zachecal to male dziecko do takich zachowan... no i moze uda sie uratowac tego kotka??chociaz watpie ze przezył.....:-o

Gość bbvbvbvbvbvbv
Mo, ale będą coś kręcić? Czy tylko cytować internautów?

Będą kręcić. Sprawa kotka i ogólne pokazanie problemu maltretowania zwierząt. Pani chciała żebym się wypowiedziała publicznie do kamery.

Gość bbvbvbvbvbvbv
Rozumiem. Wypowiesz się? Ja narazie nie miałam telefonu, jedynie maila z prośbą o numer. Jestem jednak pewna, że wiele osób się wypowie