Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zasmucona

i co dalej z maltretowanym kotkiem na tym filmie????

Polecane posty

A ja jestem pewna, że nikt się nie zechce publicznie wypowiedzieć. Sama nie wiem. Do jutra mam dać odpowiedź. Nie wiem. :o

ja bym się pewnie nie wypowiedziała ale nie dlatego, że mnie to nie obchodzi ale jestem raczej nieśmiała, oby ktoś inny podjął się wyzwania

Gość taka jedna zasmucona
Ludzie nie mozna popuscic takim scierwom za torturowanie niewinnych zwierzat. Tym scierwom wydaje sie ze sa Panami swiata a to tylko male gnidy ktore niestety sa jego czescia. Ciekaw jestem co takie gowno zrobilo by jak kotek nie byl by w rozmiarze mini tylko maksi, np. taki tygrysek. Ciekawe czy tez tak bys sie scierwa pastwily, raczej sznas by nie mialy. To chyba najlepsza kara by byla wpuscic do takich kotow maksi na zabawe. A ktos by nakrecil i wrzucil na you tube a my bysmy sie posmiali jak se scierwo radzi z prawdziwym kotem:D Szok, jest mi tak ogromnie smutno i przykro ze ten kotek pewnie dalej jest u tych scierw i dalej sie nad nim znecja. Popaprane scierwa i ich oblesny utuczony bachor ktory juz przejawia sklonnosci sadystyczne, zapewne po rodzicach popaprancach. Ze to dziadostwo sie jeszcze rozmnarza, i rosna pozniej takie utuczone male sadystyczne gnoje....

Ja też nie chcę. Mam stricte radiową urodę i za krzty odwagi żeby się tam pchać. Laska ma jutro do mnie oddzwonić, pięknie. 😭 🖐️

Gość mozesz sie wypowiedzec
bez pokazywania twarzy. tak czesto robia :). spokojnie!

Gość ciekawazyciainnych
koty nie sa wredne , chyba ze ich wlasciciele tacy sa...

Gość Paula385*
Dzieciaka najlepiej do więzienia wsadzić ono nie powinno żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!