Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadręczona

czy to oznaki ciąży czy schizy już sama nie wiem ktoś tak miał???????

Polecane posty

ja miałam podobnie z 1 ciążą, nie wykazywał test ani lekarz tak się bałam czekać i w ogóle że zrobiłam sobie test na krew, bo na inne badania było jeszcze za wcześnie i wyszedł pozytywny...

Gość thaisse80
Wiem, ze latwo sie mowi, ale mi znajoma polozna powiedziala ze stres i nakrecanie sie to najczesciej najwieksza przeszkoda w zajsciu w ciaze. ja o ciaze staralam sie 4 lata, zaszlam jak przestalam o tym myslec.

Gość dotka555123
dzięki , gin kazał przyjść w przyszły piątek, wtedy się okaże, ale to czekanie jest najgorsze...

Gość nadzieja82
zadręczona tak slyszlam terz jak nie nastapi porawa to poddajemy sie ineminacji zobaczyym co lekarz powe bo bedzie mial drugi raz robione badanie mam nadzieje ze sie poprawilo cos maz równiez bierze witaminki ale szanse namd daje maz dipiero leczy sie 4 miesace wczesniej myslelismy ze jakos sie uda nawet tak nie myslelismy zbytnio a tu minelo tyle czasu i maz wkoncu poszedl dobrze sie sie zdecydowal

dotka555123 na badanie usg może być za wcześnie ponieważ pęcherzyk widać dopiero ok.5tygodnia ciąży , wiem że czekanie jest męczące ,ale tego przyspieszyć się niestety nie da .trzymam kciuki :)

Gość zadręczona
widzicie dziewczyny , a zawsze bałam się zajścia w ciąże , myslałam, ze to tak hop siup seks i = dziecko a tu tyle wysiłku, tyle badań nerwów gdybym miała cofnąć czas to już 3 lata temu zostałabym matką jakby Bóg dał. wiem, że jak mi się wkońcu uda to będzie mój napiekniejszy cud jaki mi się zdarzy.

Zadręczona. mówisz że robiłaś mnóstwo badań , a może powinnaś spojrzeć też pod innym kontem. Tzn moja koleżanka poroniła przez duży nałożony na nią stres..

Gość nadzieja82
zadręczona ja tez czekam na taki maly nasz cud!!!!!!!!!!

Gość dotka555123
ja też czekam i wierzę że się uda, i za Was też trzymam kciuki :)

Gość zadręczona
nadzieja 82 - mam nadzięje , że i Wam się uda. Gusia- teraz od 3 m-cy nie mam już stresów jak wcześniej wiode narazie spokojne zycie , zdarzją sie problemy małe i staram sie aby nie wyprowadziły mnie z równowagi. a wtedy gdy poroniłam i owszem stressssss ogromny, wariactwo w pracy itp... gdy denerwowałam sie to robił mi sie twardy napiety brzuch i zaczynał boleć dzien przed poronieniem miałam ostra awanture z interesantem

Gość zadręczona
w dziecxiństwie chorowałam na nerwicę brałam leki. a potem jako.ś to wszytsko się uspokoiło. teraz staram sie oddychac 10 razy i na spokojnie szukac rozwiazania ze złej sytuacji ale jak napisałam wczesniej narazie spokojnie i bezstrosko

Gość nadzieja82
dotka555123 a dlugo sie juz starasz?

Gość zadręczona
... chociaż myśl o tym czy ciąża jest lub jej nie ma zadręcza mnie odpycham od siebie myśli one wracając i takj w kółko

no właśnie , może być to powodem . w ciąży ważny jest spokój i odpoczynek . mam nadzieje ze będziesz trzymała tak dalej i wiodła spokojne życie :)

Gość zadręczona
ahhh Gusiu takbym chciała , aby to jednak była ciąża.. ale tym razem nie powiem nikomu dopóki nie mina chociazby 2 miesiace nie chciałabym aby tak jak wtedy po pronieniu każdy użalał sie nade mną i litościwie patrzył

Gość dotka555123
4 miesiące

Gość nadzieja82
dotka555123 eeeeeeeee to nie masz powodow do zmarwein poki co zdorwa para stara sie do roku czasu takze spokojnie co jamam powedziec mi sie zaczol juz 3 rok i juz nie mam sily

Gość zadręczona
dotka 555123 koniecznie napisz tu - po wizycie u ginekologa trzymam kciuki napewno tu zajrze i przeczytam

Gość dotka555123
no tak, to prawda, ale wiesz martwi mnie to że testy pozytywne, objawy pasują a na usg nic nie widać, chociaż może faktycznie na następnym już będzie widać

Gość dotka555123
dziękuję Wam bardzo za wypowiedzi, napewno po wizycie Wam napiszę wszystko dokładnie

Gość zadręczona
narazie ja lecę na obiadek.!!!

Gość zadręczona
cześc dziewczny naprawdę sie zadręcze od owulacji mineło 16 dni powinnam dostać okres i dzis robiłam 2 razy test i NEGATYWNY objawy mi sie nasilają, piersi są ciężki a obwódki coraz wieksze dookoła sutków , mąż mowi , że wygladam identycznie jak w poprzedniej ciąży. od wczoraj 2 razy miałam zawroty głowy wykoncze sie tym wszytskim na betę jest za wczesnie, babeczka w szpitalu mwóiła zeby dopiero po 3 tyg przychodzic z reszta mam do miasta jakies 40 km i narazie zero mozliwosci na pojechanie zastanawiam sie czy te testy moga sie mylic ? ale wykonałam ich juz kilka. tylko, że na okres to sie mi nic nie zapowiada , zawsze boli mnie brzuch a teraz przestał. nie wiem sama czy czekac na okres( w sensie wiadomo , dzis sylwester nie wiem czy balować pic itp.. nie chciałabym potem żałować ) czy robic jeszcze test??? został mi jeden ostatni a jak tak to kiedy go zrobic???????

Gość zadręczona
up up up

Gość dotka555123
tak jak pisałam wcześniej w piątek miałam iść do ginekologa, ale nie doczekałam tego momentu. w niedzielę tydzień temu pojawiły się plamienia i ból brzucha. tak trafiłam do szpatala... nie wchodząc w szczagóły okazało się że jednak to ciąża pozamaciczna. teraz jestem już 2 dni po operacji... :(

Gość dotka555123
Zadręczona a co u Ciebie??

Twoj przypadek taki sam jak moj(z tym ze ja chcialam tej ciazy) wszystko co opisalas mialam tak jak ty JESTEM W CIAZY test tydzien wczesniej wyszedl pozytywny!!

Gość zadręczona
witajcie dziewczyny a więc... ostatni raz pisałam 31.12.2010r 2 stycznia robiłam kolejny test - negatywny ale nie zapowiadało sie nic na okres i 3 stycznia kochalismy sie po stosunku kilka godzin pojawiło sie plamienie potem było juz wiecej krwi z sluzem tak jak zazwyczaj w 3 dniu @. trwało to 2 dni i koniec czysto i sucho wiec po upływie kolejnych 2 dni kochalismy sie i rano 7 stycznia razem z wydzielina wypłayneło ze mnie torche takiej rózowej krwi - wykapała sie i na tym koniec wszystko ustapiło. piersi mnie juz nie bolą , ale nadal są twarde a obwódki widoczne w tym czasie miałam juz 2 razy porzadne zawroty głowy , a mdłości tak co drugi dzien mnie gnebią. ukochany nie chce juz słyszec o robieniu testu - uważa ze sie zadreczam i daje złudne nadzieje . może rzeczywiscie tak jest ......

Gość zadręczona
upa upa

Gość klikotka
Mam pewien problem z którym sie borykam otóż to nie wiem czy nie jestem w ciąży. Kochałam sie z moim przyszłym mężem przed swiętami Bożego Narodzenia brałam wtedy tabletki antykoncepcyjne.Kochany spuścił sie we mnie i potem brałam te tabletki jeszcze dwa dni i po 3dniach dostałam ze tak powiem"brudny" okres trwał on dwa dni a potem juz tak jakby normalny. Od 2-3 tygodni zle sie czuje: mdli mnie ciągle podbijało mi się powietrzem zdeka piersi bola, nie mam zbyt dużego apetytu i raz mocno janiki bolały czy to jest mozliwe ze jestem w ciązy????

Gość oleksandra...
a może idź zrób wreszcie betę i bedziesz wiedzieć na czym stoisz. Beta wykrywa wczesną ciąże. i już jest czas by ją zrobić.