Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejejjejejeje

Gdyby nie seks , kobiety nie miałyby po co istnieć

Polecane posty

Gość hejejjejejeje

taka jest gorzka prawda drogie panie :classic_cool:

Gość Lallalalaa
fack U gdyby nie kobieta ciebie ty huuuju nie bylo na swiecie i nie mialby ci kto dupska podetrzec smrodzie

Gość swedc
po co ci baba? przecież i tak faceta ruchasz chooju

Gość hejejjejejeje
ee tam :D jeszcze kilkanascie lat i pojawią sie pierwsze roboty - w pelni zautomatyzowane , inteligencja dorownujace kobietom - Japończycy maja pierwsze prototypy , jeszcze kiepsko się ruszają ,ale to kwestia dopracowania techniki :D

Ale każdy inteligentny człowiek o tym wie.Właśnie dlatego natura nam dała seksualność,żeby nam się chciało je bzykać a tym samym je zapładniać.One doskonale wiedzą ze bez seksapilu są nic nie warte.Dlatego właśnie mnóstwo czasu i kasy poświęcają na wygląd.Dlatego noszą niewygodne szpilki.Dlatego noszą spódniczki mini i stringi,a przy tym muszą się poniżać i pokazywać nam swoje zakamarki,o to żeby się nimi interesować,bo tylko to czynie je wartościowym i coś wartym.

Gość hejejjejejeje
widze ze w tym filmiku na youtube pojawily sie mohery : ''Zachowując wierność przeciw stawiasz się szatanowi! Zachowaj czystość'' :classic_cool: :D:D:D kukulska - juz ją lubie :)

Gdyby nie seks , kobiety nie miałyby po co istnieć" BZDURA !!! A po piwo do sklepu to kto by latał?

Gość hejejjejejeje
do sklepu potrafię dojść :D

Piwo to ja kupuje sam.Bo kobieta zawsze kupi za mało piwa.Ale i tak was lubimy,w końcu na czym bym sobie konia walił?

I do not fear death-A robiłaś jakieś statystyki że ci wyszło że 90%?Wychodzisz na ulicę i 90%pouplacji męskiej zaczyna cię podrywać? A po za tym taka laska też jest ciekawa jak ty,bo jak któraś wywala swoje cycki na wierzch,to po co ją podrywać jak sama pokazuje co tam ma.A ty to robisz taką fajną tajemniczość i każdy cię podrywa bo chce sobie popatrzeć na twoje ukryte zakamarki i chce dobie poużywać tą "tajemniczą dziewczynę".Ale i tak wszystko skupia się wokół seksualności.

Gość hejejjejejeje
tajemnicze są takie same jak te łatwe dadzą sie zerznąc , tlyko troche pozniej

Gość hejejjejejeje
mezczyzni istnieją po to by rzadzic tym zasranym swiatem :) a kobieta to : maszynka do reprodukcji seksu gotowanie albo spedzania wolnego czasu niepotrzebne skreslic :D

Prawda jest taka, że faceci marnie by zginęli bez kobiet z brudu, głodu itp. bo mają zazwyczaj dwie lewe ręce. Chyba Cię ktoś skrzywdził kiedyś...

Beż mężczyzny kobiety nie mogłyby się reprodukować. Ludzie nie rozmnażają się jeszcze przez pączkowanie, fragmentację plechy albo podział. Czyli mężczyźni są po to, żeby być elementem procesu mejotycznego.

Gość hejejjejejeje
zaczekamy trochę i kobieta nie bedzie do niczego potrzebna :D facet w sumie też , beda dwa roboty '' Joe i Samantha '' :D

Jeszcze zerknęłam na ten topic, i chciałabym wszystkim samcom zadać pytanie: jak wygląda hierarchia na przykład u takich pająków, czy mrówek, pszczół, os itp? Matka Natura jest mądrzejsza od człowieka, więc, ykhm, kto tu chciał rządzić światem? :D

No właśnie, więc po co Twoim zdaniem autorze istnieją mężczyźni?" bo ktos w końcu ten telefon z dłoni musi wam czasami wyciągnąć :P

Gość hejejjejejeje
porownujesz czlowieka do mrówki ? :D zaraz mnie zbluzgacie , ale ja uwazam i nie tylko ja , ze kobiety sa mniej inteligentne od wiekszosci facetów . Zamiast myslęc rozumem , kierujecie sie emocjami i uczuciami , co widac np na tym forum :D

Oj jak one są mniej inteligentne. A taka mrówka na ten przykład to nawet seksu nie uprawia. I żyje. Cud!

I do not fear death-Bez facetów nie było by całej cywilizacji a wy nadal siedziały byście w jaskini.To mżczyzna wymyślił całą wsółczesną technikę,odkrył fizykę i inne rzeczy nauki,które stworzyły naszą cywilizację.A wy tylko rozładowywaliście jego napięcie seksualne,które mu natura dała,po to żeby was chciał przelecieć.Inaczej to nawet by na was nie spojrzał.Więc nie wiem o co masz pretensje.Natury i tak nikt nie zmeini,a dzieki temu to kobiety mają łatwiej w życiu.Nie muszą podrywać,starać się o mieszkanie czy dom.Nie muszą starać się o finanse bo to wszystko jest na głowie faceta.Muszą tylko rozkładać nogi i dobrze jak zrobię loda z połykiem i to wszystko,więc o ci wam chodzi?

Ty możesz sobie uważać, ale naukowo udowodnione, że choć mężczyźni mają większe mózgi, to kobiety są inteligentniejsze :) i to naukowcy - mężczyźni to udowodnili :)

Bagno a na co mi ta wielka technika jak ja ledwo co komputer potrafię włączyć?

Przykro mi, słabo znasz historię, jezeli sądzisz, że tylko mężczyźni cokolwiek zdziałali. W tamtych czasach, jeżeli kobieta miała jakiś dar, to była spychana na dno. A na przykład wstyd się przyznać, że przez ostatnie 100 lat kobiety zaszły dalej, niż faceci przez 2000?