Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajja

jak się nie nakręcać....

Polecane posty

Gość jajajajajajajja

powiedzcie mi mam jedno dziecko nie chce drugiego biore tabletki antykoncepcyjne i cały czas mam schizy ze mimo to zajde w ciaze a bo antybiotyki albo sobie wymyslam zemi upadla a ja nie zauwazylam itpnakrecam sie i nakrecam czasem o niczym innym nie moge myslec, jak mam zrobic zeby przestac w koncu biore je juz 2 i pol roku ale wczesniej o tym wogol nie myslalam tylko od ostatnich 2 miesiecy ciagle :/

Gość jajajajajajajja
??????????????????

Gość no prosze prosze
Napisz to jeszcze raz, uzywajac kropek i przecinkow, bo jak na razie to ci wyszedł bełkot nad bełkoty:D

Gość jajajajajajajja
oh jezu bez przesady :/ to nie jest wypracowanie :/ powiedzcie mi ,mam jedno dziecko, nie chce drugiego, biore tabletki antykoncepcyjne i cały czas mam schizy ze mimo to zajde w ciaze, a bo antybiotyki albo sobie wymyslam ze mi upadla. a ja nie zauwazylam itp. nakrecam sie i nakrecam, czasem o niczym innym nie moge myslec, jak mam zrobic zeby przestac, w koncu biore je juz 2 i pol roku, ale wczesniej o tym wogole nie myslalam, tylko od ostatnich 2 miesiecy ciagle :/

Gość blabliczka kochana
nic z tego twojego bredzenia nie kumam:O

Gość eureka120
ehhhh :/ ale ludzie maja problemy

Gość blabliczka kochana
no przy twoich to i tak pikus:D:D:D

Gość a co się
zmieniło, że tak nagle zaczęłaś panikować, a wcześniej nie? Dlaczego wcześniej o tym nie myślałaś, a teraz tak? Może mąż wspomniał o drugim dziecku i dlatego tak zaczęłaś panikować, bo ty nie chcesz? Nie masz co się bać - po takim czasie brania pigułek, mawet jakbyś jednej zapomniała, to raczej w ciążę nie zajdziesz, bo nadal masz duże stężenie hormonów.

Gość jajajajajajajja
znaczy sie bralam antybiotyki zabezpieczlam sie dodatkowo ale cos mi sie uroilo :/ minely juz prawie dwa miesiace wiec jest spoko ale znowu ostatnio polykałam i sie zakrztusialm i ja wyplulam i polknelam drugi raz i znowu mi sie wydaje czy ja na pewno polknelam czy mi nie upadła bo juz raz tak mi sie kiedys zdarzylo ze nie widziałam i ja znalzłam za dwie godziny na podlodze :/