Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wychodząca z mroku.

Dziewczyny, bądźmy szczupłe! - wspólne odchudzanie od Nowego Roku %3b)

Polecane posty

Mam nadzieje, że znajdzie się kilka osób, ktore potowarzysza mi przy odchudzaniu. Wierze, ze wspólnie zdzialamy wiecej %3b) jak bedziemy sie wzajemnie motywować moze szybciej dojdziemy do wyznaczonego celu? Ja mam to do siebie, ze diety albo na mnie nie działaja albo nie potrafię w nich wytrzymac :D dlatego myslalam nad 'dietą' MŻ. Po prostu ograniczyć pewne produkty %3b) białe pieczywo, słodkie, gazowane napoje etc. i jeść mniej wiecej co 2-3 godziny małe ilości %3b) do tego dołożyć troche ruchu i napewno damy rade %3b) jestem o tym świecie przekonana, bo razem zawsze razniej. Jak to mowią - w kupie siła! :D Dlatego mam nadzieje, ze znajdą sie jakies chętne do tego wspolnego odchudzania %3b)

ja tez juz myslałam o diecie :)) byłam 2 razy na dukanie schudłam ale zdazyłam nadrobić kilogramów i teraz przytyłam tyle ze szkoda mówić , chce sobie kupić jakiś rowerek czy coś

dziewczyny ile macie lat? zawsze miałyście problem z nadwagą, czy np. tak jak ja zapuściłyście się w ciąży i teraz trudno się pozbyć tych kg:(

oo ciesze sie, ze ktos jest chętny :D myslalam, ze ten topic zaraz zniknie i nic z tego nie bedzie :P Ja tez zastanawialam sie nad jakims rowerkiem, ale znając moje zaangażowanie to pocwiczylabym tydzien i by mi sie juz nie chcialo i tylko pieniądze w błoto ;) dlatego narazie chcialam zaczac ćwiczyć cos typu brzuszki itp. moze wypróbuje A6W (próbowalam juz ale jest ciężko :D)

u mnie rowerek odpada, szczerze to szkoda mi kasy na coś co później będzie stało w kącie, co do A6W też ćwiczyłam, ale przerwałam, jakoś tak wyszło, u mnie w gre bardziej by wchodziły jakieś spacery, bieganie itp

Ja np nigdy wystarczajaco szczupła nie bylam. :( zawsze bylo cos co nie podobało mi pod względem mojego ciała... Dlatego teraz postanowiłam cos z tym zrobic :D marzy mi sie zrzucić 15kg ale nawet jak zgubiłabym 5 to bylabym zadowolona :D

ja nie mam zbyt dużo czasu na jakieś specjalne treningi itp, cały dzień sama z małym dzieckiem, plus obowiązki domowe, więc gdy wieczorem mam trochę czasu to nie za bardzo che mi się ćwiczyć:( a mam już dosyć uwag: ale ty przytyłaś:(

może najpierw uzgodnimy co wyeliminujemy z naszej diety, np: gazowane napoje, słodycze, co jeszcze?

Ja mam to samo. Za kazdym razem jak juz sobie wmowie ze przeciez nie wygladam tak zle i dobrze sie czuje w swojej skórze to za kazdym razem ktos mi powie wlasnie: ale przytylas :D i juz mi sie wszystkiego odechciewa. Ja na poczatku chcialabym wyeliminować białe pieczywo, tłuszcze, slodycze, słodkie, gazowane napoje i produkty maczne typu: makaron :D zobaczymy co z tego wyjdzie ; )

jak tak czytam co mamy nie jeść, to myślę co nam zostaje hehe:) no ok, to na bieżąco będziemy pisać co mamy zamiar zjeść każdego dnia ok? a co z tym ruchem??? jakieś specjalne ćwiczenia?

Tez tak mysle zeby mowic co w danym dniu jemy :D a ćwiczenia? hmm... jakos specjalnie nie mam nic zaplanowane :P moze poszukam cos ciekawego w internecie :P mysle nad A6W ale jak juz mowilam mi to ciężko idzie :P

ja zaczęłam to robić, ale pojechaliśmy na weekend do teściów, oni mają małe mieszkanie, to nie miałam jak ćwiczyć:( no nie powiem, że łatwo, bo ciężko mi już było za 4, 5 razem hehe. ile masz lat?

to umówmy się tak, że do 1 stycznia poszukamy jakiś fajnych ćwiczen i jak coś to razem wybierzemy co będzie nam pasowAło, ok? bo zaczynamy od 1? tak

ja 19:) to myślę, że się dogadamy, hehe dobra to ja spadam, wieczorem coś poszukam w necie to jak znajde coś fajnego to napiszę, papa