sequana 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Niedawno przeprowadziłam się do Koszalina, a że jestem w ciąży to czas najwyższy pójść na pierwszą wizyte;), a co za tym idzie znaleźć lekarza... Szukałam na forach ale niestety panie przeważnie polecają panów. Ja natomiast zraziłam się do ginekologów-mężczyzn tak bardzo że wolę stanowczo pójść do kobiety. I tu pojawia się problem- nie mam pojęcia do kogo. Znalazłam pania Tarasow-Śmiałek, ale niewiele słyszałam o niej dobrego. Chciałabym znaleźć kogoś kto pracuje prywatnie i na nfz. Czy któraś z Was może mi polecić jakąś dobta (i w miarę sympatyczną;)) panią gin? Byłabym niezmiernie wdzięczna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sequana 0 Napisano Styczeń 11, 2011 czy zadna z Was nie moze mi doradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sequana 0 Napisano Styczeń 11, 2011 czy zadna z Was nie moze mi doradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheOleska 0 Napisano Styczeń 11, 2011 to popytaj znajomych w oklicy gdize mieszkasz albo na stornie internetowej poszukaj ale jak nie znajdziesz zadnej pani ginekolog to nie masz wyjscia albo szykac w innej najblizszej miesjowosci albo isc do faceta ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach