Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkosia

czy można być szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość olkosia

mam 36 lat, od 2 lat jestem sama, nie powiem , bo jest mi naprawdę dobrze, mam dziecko , świetną pracę którą uwielbiam, pieniądze, dom, jednak cały czas czuję że nie powinnam być szczęśliwa bo nie jestem spełniona seksualnie, a najgorsze jest to ze cały czas jestem zajebiście atrakcyjna , ładna i mam takie poczucie że sie marnuję... niestety jest to mała mieścina i trudno o fajnego kochanka, a nie potrzebuję nikogo na stałe...

Gość olkosia
i cały czas mnie męczy to wrażenie że wszyscy dookoła używają zajebistego seksu, seks w tv, w internecie, co spojrzę na kogoś na ulicy, nawet nie na parę to już myślę o tym jak dzisiaj będzie dobrze wykichana

Gość sksiddhcjcjccccccc
o patrzcie no ja jaka skromnisia ! jakbys byla taka zajebiscie atrakcyjna to bys przebierala w facetach

Gość olkosia
jak już mówiłam nie mam w kim przebierać :) w pracy jestem sama w jednym gabinecie, pacjentów nie podrywam, w moim wieku wszyscy żonaci a nie mam zamiaru rozbijać rodzin , a randkowanie przez internet jakoś mnie nie kręci

Gość didlinaq
nie można:(

Gość pastelowy kot
no to zostaje biuro singli albo coś...Proste...Albo iść na podryw do innej miesciny:P Na cholerę się męczyć a net jest tez niezłym strzałem, tylko wszędzie trzeba miec trochę szczęścia:)

Gość trudny dzieciak już tu jest
dziwka 🖐️

Gość fryttttaa
mozna :) ale w 90% ja jestem szczesliwa :D czasami mam takie dni ,ze nie wytrzymuje ,ale ogolnie udaje mi sie utrzymac poped na normalnym poziomie :)

Gość olkosia
dlaczego dziwka? po prostu daję sobie doskonale radę sama, nie potrzebuję na co dzień czułych słówek do śniadanka, po prostu chcę być dobrze wykochana , największej zołzie potrzeba czasem bliskości drugiego człowieka :P

Gość olkosia
frytta ile masz lat ? właśnie mi też niczego nie brakuje, ale codziennie sobie wmawiam że nie powinnam być szczęśliwa, że inni mają lepiej

Gość fryttttaa
28 na faceta niestety nie mam czasu , wszystkie znajomosci się szybko zakończyły , jestem non stop w rozjazdach :)

Gość kobieta_wawa
trudny dzieciak już tu jest Pieprzony moher i faszysta. jak dzis bedzies sie modlil/modlila to zapytaj dlaczego bozia cie w sredniowieczu na swiat nie wydala.

Gość olkosia
i zero seksu? czego bardziej ci brakuje faceta tak na co dzień czy tylko łóżka? jesteś młodsza , na pewno kogoś znajdziesz

Gość olkosia
jasne że stosuje substytut , ale to nie to samo... potrzebuję drugiej osoby która mnie doceni, wypieści...

Gość trudny dzieciak już tu jest
dlaczego? bo nie popieram bolcowania bez uczuć?

Gość fryttttaa
kontakt z facetami mam na codzien wiec na kontakty towarzyskie nie narzekam :) raczej na brak seksu - musze sobie radzic sama ;) a kochanka to nie tak prosto znalezc , takiego ktory poza łozkiem ma cos sensownego do powiedzenia i nie jest żonaty :D

Gość olkosia
no właśnie potrzebuję kogoś z kim będę mogła pogadać, wyżalić się...i oczywiście seks..a tu lipa :(

Gość pastelowy kot
eee dziś kochankowie są inni, ale mozna znależć optymalnego:P

Gość pastelowy kot
Olkosia...Powinnaś być szczęśliwa i nie wkręcaj sobie, że nie jesteś a kochanka czy kogoś bliskiego na układ szukaj i już

Gość olkosia
znajdź mi takiego ;) najlepiej jeszcze 30-34 lata ;)

Gość kobieta_wawa
Nie. Dlatego ze nie akceptujesz wyborow innych ludzi. Zalozycielka topiku pragnie namietnosci, przytulania, uczuc i sexu. Jednym slowem. Zastanow sie nad soba zanim zaczniesz innych obrac i oceniac. Niedaleko Ci do faszystow lunb ortodoksow zamykajacych innych w obozach koncentacyjnych. Bozia Cie pokara.

olkosia - a moze jest tak, ze podswiadomie myslisz o kims na stale, ale niestety (moze na skutek zlych doswiadczen) nie dopuszczasz tych mysli do glosu?

Gość macius pierwszy
www.zbiornik.com www.sexfotka.pl www.czateria.pl

Gość olkosia
pastelowy- wiem , naprawdę grzeszę, mam wszystko czego bym mogła zapragnąć tylko tego jednego mi brakuje ... i to pewnie nie aż tak bardzo aż mi się wydaje ..zazdrość mnie zżera

Gość pyyytaaankkoo
Demorai - pytanie mam , to na fotce to noga? męska ?

Gość olkosia
DeMorai, nie nie chcę już nikogo na stałe.. dobrze mi samej .. w dzień ;)

Gość pastelowy kot
aaa znałem kilka akcji kobiet , które chciały miec kogoś podobnie ja Olcia a w rzeczywistości okazało się, że jednak nie, były niegotowe, potrzebowały czasu, baby do zwierzeń a nie faceta, bo nikt tak nie rozumie kobiety jak kobieta itp pierdoły i zawracanie doopy