Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkosia

czy można być szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość można możnaa
ja nie, mąż może ciężej to przechodzi ...

Gość olkosia
no nie wiem nie wiem :P

Gość barbara1976
ja mam 34 lata i od 4 lat nie uprawiam :) jakoś się przyzwyczaiłam chociaż brakuje męskiego narządu :P

Gość olkosia
hmmm brakuje... nawet za często sama sobie nie dogadzam bo jeszcze bardziej mnie to dołuje...

Gość Facettakinormalny
Olkosia widzę że masz podobny problem do mojego:) ja mam 34 lata i też bardzo brakuje mi seksu:) No i chyba niczego mi nie brakuje:)

Każdy facet marzy o takiej kobiecie. Dlaczego tak ciężko na taką trafić, dla której seks to coś więcej niż tylko pozycja misjonarska przy zgaszonym świetle i z częstotliwością dwa razy na miesiąc. Bez zboczonych zapędów, bez skórzanych masek i tortur. Nawet bez anala :P Po prostu kobieta z temperamentem, która lubi seks... ale oczywiście bardziej sobie ceni stały związek ;-) Cholera, nim człowiek taką znajdzie, to się ze dwa razy zestarzeje :-/

Gość grycha a
myślisz że tobie jednej?

Gość olkosia
bierz mnie , myślałam że większość jest takich :P czyli nie mam czego zazdrościć ?

Gość olkosia
takich jak ja co wyją o seks :(

No niestety... a już na pewno nie w takim wieku, choć z drugiej strony, to każdy wyposzczony przez tyle miesięcy, ma ochotę.

Gość olkosia
ja zawsze miałam.. czy post czy nie..

Gość olkosia
tatusiowi było mało i zdradził mnie ze starszą o 10 lat nianią :)

Gość olkosia
nawet takie starsze babsko miało uciechę i teraz ma na pewno też z innym .. gdzie tu sprawiedliwość ...

Gość ffffuuu
co za bałwan 🖐️

Gość smutna-serenada
Napewno znajdziesz odpowiedniego. Ja swojego znalazlam wlasnie w pracy. Znalismy sie ze dwa lata i dopiero teraz zaiskrzylo. Ja tez bylam taka niedopieszczona (mój facet to nie z tych, co by sie chcial bzykac codziennie na 1000 róznych sposobów) i w koncu sie zdecydowalam na ten romans. Tylko, ze on zonaty jest. Musimy sie kryc jak cholera. ALe w lózku jest bogiem normalnie. Uwielbia lizac dziurki i robi tez wszystko to, na co ja mam ochote. Serenada juz nie jest smutna. Ale nie skreslaj internetu, to dobry start. Powodzenia!

Gość olkosia
smutna , a urodziło się między wami jakieś uczucie? żonatych na pewno skreślam także mam pewnie mniejszy wybór, w życiu nie zrobiłabym takiego czegoś żadnej kobiecie, boli jak cholera i zostawia nieodwracalny ślad na psychice... myślę że pewnie też i przez tę cholerną zdradę zaczęłam fiksować.. później już po rozwodzie zaczęłam sobie wmawiać jak to musi być fajnie nie być związku tylko jak przyjeżdża do ciebie przyjaciel i później jest namiętny seks.. tak trochę tajemniczo.. odbija mi :O

Gość olkosia
bierz mnie- za dobrze miał i potrzebował jakiegoś urozmaicenia.. swoją drogą też nigdy nie zrozumiem.. i to nie był jeden raz...

Gość olkosia
i jeszcze ta zazdrość że stare babsko ma tak dobrze :O ( oczywiście bez obrazy, nie jest jeszcze stara ale starsza ode mnie )

Olkosia, takich facetów gotowych na niezobowiązujący seks jest mnóstwo, nawet przyjadą do Ciebie z drugiego końca kraju ;-) ... oczywiście, wariatów też nie brakuje :-/ Ale nie trać nadziei, w końcu się znajdzie... a może i nawet zakocha, to się zdziwisz ;-)

Gość olkosia
nie chcę żadnego zakochiwania się.. nie przez najbliższe kilka lat,m chcę czegoś innego

Gość olkosia
najgorsze jest to że ja sama już siebie chyba nie rozumiem... nie wiem dlaczego tego właśnie chcę.. nie boję się że jakiś inny mnie zrani, a jednak nie chcę związku