Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka0018

nie podniecam mojego chlopaka jak sie zabawiam jego penisem pomocy!!!!!

Polecane posty

ja naprawde prubowałam różnych kąbinacji to nie tak że brałam se wręce i trzepałam prubowałam z olejkami ,pod prysznicem ,zagrywalam masowanie rękoma nprzemian wkładając do ust itp i nic już niemam siły:(

Gość HOGGATTA
TO CHŁOPAK MA PROBLEM!! I TY PEWNIE TEŻ??

Gość Intim
To rzeczywiscie masz problem. Ja tam jestem zadowolony jak mi partnerka masuje penisa, nie potrzebuje zbyt dlugo zeby sperma tryskala.

Gość Intim
A ty Kasienka to napewno atrakcyjna jestes.Napisz cos o sobie.

hmm no ok jestem średniego wzrostu blądynką szczupla opalona zielono oka o średnim biuście czuje sie atrakcyjna poprostu mój chłopak jest zadowolony z mojego ciała dlatego nie rozumiem jego reakcji gdy go pieszczę.

Gość Intim
Trudny przypadek, taka mila dziewczyna z ciebie. Mnie to bys napewno podniecila.

Gość Intim
A jakie pozycje najbardziej lubisz?

Gość Intim
Pytam tylko przez ciekawosc. Nie mam obecnie stalej partnerki, ale seks mam z kolezanka z pracy. Robimy rozne ciekawe rzeczy. Ostatnio przed numerkiem golilismy sie nawzajem (wlosy miedzy nogami).

Hej🖐️ Są tu jeszcze te panie od "byków"? Swoją drogą nic dziwnego, że znają sie na stawianiu pał:classic_cool: Słyszałyście może kiedyś o dysleksjii?:) To zanim zaczniecie kryrtykować człowieka za robienie błędów warto byłoby przyjąć, że być może właśnie tym są one spowodowane. Zarzucanie takiej osobie "podwójnego analfabetyzmu" to mniej więcej to samo co oskarżanie kulawego o niezdarność a niewidomego o nieuwage:( Pozdrowienia dla MEN-u

To też jest dobre:D 19:47 [zgłoś do usunięcia] akronim albo mu coś "na duszy siedzi" Ty się produkujesz, a on myśli kogo z pracy wywalić lub, że nie znosi Twojego niezbyt wyszukanego sposobu wysławiania się Od kiedy to błędy ortograficzne mają swój "wydźwięk"?:P

Gość Intim
Czyzbym cie nudzil?

Ale tylko w tej sytuacji go "nie podniecasz" czy ma z tym problem także podczas stosunku...np.?:P

Gość Intim
A moze chcesz o czyms innym porozmawiac albo wiedziec?

no to gość albo jest gejem albo ma zaburzenia zwodu, bo normalnemu facetowi jak się laska zalotnie na @#$j@ popatrzy to sam staje nie musi nawet zbytnio dotykać :D

Gość Intim
Mnie najbardzeij podnieca jak mi partnerka robi loda, jak bierze mojego penisa do buzi. Lubie tez pozycje na jezdzca. Ilu ty juz facetow mialas?

tak podniecam go i to bardzo podczas sexsu ale ja też bym chciala zrobić mu właśnie loda z połykiem ale nie moge go do tego doprowadzić:(a on jest moim 3 facetem a co to ma do rzeczy??

Gość Intim
Nie chcialem byc niedyskretny, chcialem tylko wiedziec jakie masz doswiadczenie. Ale to jednego nie rozumiem, jak mu robisz loda to sie nie spuszcza, a w czasie stosunku wszystko normalnie?

tak wszystko jest normalnie pare razy udało mi się gdy doszedł ale to wtedy gdy sie troche pokochalismy i przerwalismy stosunek na pieszczochy ale żeby tak bez sexsu do tego doszlo bym chciala