Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi354

Czy lubicie swoje imię

Polecane posty

ograniczona forma zaufania - Nie, ten nick nie jest związany z Nuno Bettencourta :) Nuno to fikcyjna postac, którą stworzyłam jakiś czas temu(jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało)

Izabela super imię! Aczkolwiek znam ich sporo ;) Ja uwielbiam Maja, Małgorzata, Katarzyna, Lena, Magdalena ;)

Kiedyś go nie cierpiałam, kojarzyło mi się ze starym mocherem z kościoła. Dzisiaj jestem zadowolona, że mam na imię Anna a nie Zofia czy coś takiego:D swojemu dziecku planuję dać bardziej na czasie, bo wszystkie ładne które mi się podobają (Marysia, Dorota, Małgorzata, Agata) już mam w rodzinie :)

Gość kobieta z marsa
Ja swoje względnie lubię, choć gdybym miała sama sobie wybrać, to oczywiście wybrałabym zupełnie inne :) Kiedyś nie lubiłam go, bo w podstawówce 4 dziewczyny miały tak na imię w mojej klasie, strasznie popularne jest w moim roczniku a na dodatek rymuje mi się z nazwiskiem panieńskim (to duży błąd ze strony rodziców, bo imię nie powinno rymować się z nazwiskiem). Ale przyzwyczaiłam się do niego i nie mam z nim problemu, dobrze, że nie jest ośmieszające ani nie kojarzy się źle.

Gość ja swoje luuubie
kazde imie ma swoich przeciwnikow i zwolennikow, proste julia, ladnie ale w moim otoczeniu Julek jest od groma, wiec mi spowszednialo, Milenek tez, mialam bacie Natalie, uwazam , ze to tez piekne imie ale juz bardzo popularne jednak imie nie jest wazne tylko osba :)ktore je nosi moje mi sie akurat podoba i je lubie, tyle, komus nie musi, w sumie mnie sie podobaja wszystkie imiona oprocz: Grazyny, Bozeny,Elzbiety, Magdaleny, Urszuli , Barbary

mojemu narzeczonemu podoba się Weronika, ja tak cały czas się zastanawiam jak je zdrabniać??? :D a mnie się bardzo podoba Laura mam nadzieje ze będę mieć córkę bo dla syna wybrał Bogdan :/

jak byłam młoda i glupia to nie.. wydawało mi się takie pospolite a teraz baaardzo ... piekne, proste i nie sprawia kłopotu za granicą:)

Gość ja swoje luuubie
xnalulax- Werka, Nika,

Aaa ja zawsze lubiłam swoje imię.. :) Rodzice bardzo dobrze wybrali.. :) Imię pasuje idealnie do mojej osobowości i znaku zodiaku :) Wszystko idealnie :) Dwa kolejne moje imiona też mi się podobają.. :D

ja się tak właśnie zastanawiam czy nie sprawdzić według daty urodzenia jak powinno mieć na imię moje dziecko

Gość ja słyszałam nie raz
A co jeśli będzie Hermenegilda?;)

bardzo mi się podoba :) nie jest dziwne, a znam naprawdę mało osób o takim imieniu.

Gość 1241
Jestem przyzwyczajona do swojego imienia, le uważam, że jest zbyt pospolite. Wolałabym mieć nieco bardziej oryginalne, ale nie udziwnione. ;)