Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewariat

Czy ktos zna wariata z Andrychowa ?

Polecane posty

Gość niewariat

Przejezdzam przez to miasto praktycznie codziennie, od strony Ket w kierunku Wadowic i poniewaz tam zawsze jest korek to jedzie sie wolno, to czlowiek siedzi w tej kabinie i gapi sie na ludzi. ZAWSZE wtedy widze jednego faceta, ktory ... idzie ... przez calusienki Andrychow, jak dochodzi do konca to zawraca i idzie na drugi koniec, potem zawraca i z powrotem i tak w kolko. Do tego ma taka totalna radosc na twarzy, takie szczescie. Facet kolo 30-stki, z broda,wlosy zaczesane do tylu. Ktos wie kto to jest ? Intrygujaca postac.

Gość Fanka__Tolkiena
:D kurcze ja go jeszcze nie widziałam, a mieszkam niedaleko

Gość niewariat
Kolega ktory czesto jezdzi do Andrychowa tez go nie kojarzy, ciezko zaczac kogos kojarzyc w tlumie ludzi. Ale ja jezdze przez to miasto juz ze 3 lata, prawie codziennie to mi sie rzucil w oczy. Nie widze go idacego moze raz na 20 przejazdow. Czasem widze go od strony Ket jak idzie w strone Ket, zalatwiam sprawy w Wadowicach i wracajac widze jak juz idzie od strony Wadowic w strone Ket ..... no po prostu facet chodzi w te i z powrotem :D I to jego szczescie na twarzy , jakie to jest ... dziwne :D Dzis to normalnie szedl i sie az smial. Jacy niektorzy sa powykrecani :) Co sie stalo ze facetowi odbilo w tak dziwny sposob ? Ciekawi mnie jego historia, kto go utrzymuje itp.

Gość Fanka__Tolkiena
:D będę go wypatrywać