Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolladddaaa

Mam 21 lat i NIC nie osiągnęłam ... mam ochote kogos zastrzelić !! :(

Polecane posty

Gość moonik
Podobno piękno tkwi w oku patrzącego :) więc jak sie komuś nie podobamy to mowi sie trudno i żyje się dalej :)

Gość one są takie sobie
nie mam pieniedzy , inne mlode dziewczyny maja wlasne samochody ,lataja na imprezy , co weekend zakupy Tak na filmach chyba. Góra pożyczą od starego golfa ||| i pojadą do sklepu po bluzke za 30 zł

Gość moonik
dobra ide spać niech każdy myśli sobie swoje i tak :) chcecie się umartwiać to się umartwiajcie jeśli ktoś nie lubi siebie ciężko jest to zmienić komuś obcemu :) powodzenia . Autorko musisz znaleźć to coś co da ci choć namiastke szczęścia żebyś zaczęła myśleć pozytwynie

Gość ty masz przegrane życie
Autorka się nie wypowiada, więc może się nie umartwia? A ja się nie umartwiam, piszę o faktach z mojego życia. Naprawdę sama podchodzę do tego już bez emocji. Na mnie cudowne radości życia codziennego nie działają. Ulepiłam już bałwana, dostałam koszulkę ulubionego koszykarza, mój słodko śpi obok, a o tylko kilka ostatnich godzin. I co z tego? Ja naprawdę już nic w życiu nie osiągnę, nie mam na to ani zdrowia, ani siły, ani czasu. Nawet nie zasnę bez leków nasennych. Jednakże ja się do autorki nie porównuję, bo moim marzeniem byłaby skromna praca i przede wszystkim zdrowie. Ale tak nie będzie. Ona ma za to dużo przed sobą, pójdzie na studia, może odkryje w sobie jakąś pasję, dowartościuje się, a wtedy i obraz własnej osoby się zmieni. Bo to niskie poczucie własnej wartości wydaje mi się być tutaj problemem.

ściskam cię bo nic mi nie pozostaje, nie akceptujesz siebie i chyba stąd problemy, wtedy nie zwracałabyś tak uwagi na inne a faceci ... szczerze to jak sobie nawet znajdziesz później, nawet przed 30 to będzie to pewnie wartościowszy facet niż ci których spotykasz teraz

Gość sraj az sie obsrasz
idz do programy tv polskiej "labędziem być' czy jakos tak:D:D:D