Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Dlaczego szczupłe dziewczyny wyolbrzymiają,że są takie chude? Żeby się pochwalić

Polecane posty

Ja sama jestem szczupła a nie zakładam topików typu BOŻE JAKA JESTEM CHUDA JAK MAM PRZYTYĆ. Wiem dobrze, że są zadowolone ze swojej wagi (ja byłam zadowolona, jak ważylam 5kg mniej). Tylko czekają na komentarze JAKA TY CHUDZIUTKA JESTEŚ OJOJ:O

Gość TRaperrek
też masz okres tak jak ja? :o

Gość TRaperrek
też masz okres?

nieprawda, ja mam dosyc komentarzy ze wyglądam jak anorektyczka. kiedys wazylam 56 kg i wygladalam bardzo dobrze. tzytzki i poopa na swoim miejscu, a teraz ani tego ani tego:-o

Gość BOŻE JAKA JESTEM CHUDA
Akurat jestem :-) byłam nawet 10 kg wzwyż - więc łatwo sobie wyobrazić, jak teraz. I wiesz co? Jestem zadowolona ze swojej wagi! :-P

Gość 12 no własnie
najlepsze sa te które waza po 40 kg i mówi ze musza schudnąć.....

Ja też jestem zadowlona ze swojej wagi i wcale nie chciałabym być grubsza. Też mogłabym robić z siebie zabiedzonego chudzielca ale po co? Żal mi tych dziewczyn, że sobie wymyślają takie problemy.

Gość kjnijnioni
Żal mi ciebie ze jestes na tyle głupia,zeby myslec ze kazda chuda jest dumna ze swojej budowy ciała.

Jak ktoś pisze, że waży 40kg i chce schudnąć, to albo ma 145 cm wzrostu, ale jest nienormalny. Mi chodzi o to, że np. ktoś pisze O BOŻE WAŻĘ 48 KG PRZY 166 CM i robi z siebie zabiedzoną chudzinkę echhh :O

dziewczyny dbaja o figure i czekaja na slowa uznania. zdecydowanie gorszym zjawiskiem sa grube pasztety wyżerajace jeszcze wiecej! ja rozumiem, ze jedzenie sie marnuje ale bez przesady. nie kosztem wlasnego zdrowia

Gość bhyuhbiuh
ja bardzo czesto slysze ze ejstem chudzielec, i ze ja to pewnie nic jem. Glu[pie komentarzew stylu "ojj tego nie ejdz, bo jeszcze przytyjesz" , "ty wogole cos jesz", "zabierz te przeszczepy " no sorry, ale to nie ejst mile, a niesty niektorzy sa grubi albo chudzi, i nie wiele da sie z tym zrobic, wiele ludzi tego nie orzumie , mowia, po prostu jedz duzo nie prawda, nie o to chodzi ! Ja od dziecka ejstem bardzo szczupla, kiedys nie zwracalam na to uwagi, ale teraz mi przeszkadza, bo podba mi sie gdy kobieta ma troche wieksza pupe , uda, lydki, piersi.niestey nikt nie ejst idealny. Ty pewnie etz masz jakis problem, do ktorego czasem wracasz, a tym bardizej na forum, gdzie mozesz napisac co chcesz i ile chcesz.Wiec przestan sie czepiac ludzi

Gość xfghrtjiyfotf
wez sie babo ode mnie odpierdol! chuba jak ci temat nie pasuje to nie bierz udziału w dyskusji, nie? po co sie wypowiadasz, taka "zniesmaczona" :-O moge sobie jaki tematchce założyc, a jak tobie nie pasuje to nie wchodz, proste, wolny internet :-O i nie obrabiaj dupy innym uzytkownikom forum:( jakbys wszytskie rozumy pozjadała:-O

Prawda w oczy kole :D Ja jestem zadowolona ze swojej wagi, a nwet mogłabym schudnąć 5kg. Wiem doskonale, że każda dziewczyna chce byc szczupła, a te szczupłe często się tym podniecają zbyt mocno :O

Bazienka Dokładnie!!! Ja ważę 53 kg, a ważyłam 48 kg a i naprawde nie pogardzilabym tą wagą . Także te wszystkie topiki, a przynajmniej 90 % to chęć pochwalenia się :O

Gość bez loginu bez odbioru
a ja tutaj chcialam porad kiedys poszukac,bo dosc drastycznie schudlam przez napiety okres w moim zyciu i chcialam przytyc ok. 5 kg.