Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i zabela.....................

jakie rajstopy do małej czarnej :)nibys???

Polecane posty

nibys kochana :) ale tez i inne panie), moze nie chodzi tyle o rajstopy co ponczochy samonosne, ale to szczegol ubieram na sylwka czarna kopertowa sukienke, w z grubszego materialu, odcinana pod biustem z krotkim rekawkiem, w kolano,do tego mam buty szpili zamszowe z blyszczacymi srebrnymi jakby cwiekami i kokardka, srebrne dodatki pani w sklepie doradzila mi kolor ow ponczoch nie cielisty i nie czarny ale tez nie grafit tylko taki jakby popiel hmmm, czern nie bo bedzie masywna i zlewac wszystko sie bedzie w calosc, cielistego nie lubie zbytnio, ale chodzi mi wlasnie o ten taki popiel delikatny,jakby szary czy bedzie ok? http://sklep.gatta.pl/index.php?main_page=popup_kolory cos jakby citadel, grey 26, grigio jak sadzicie?

Gość TRaperrek
mi się ostatnio podobają bardzo pończochy o czarnym odcieniu w groszki ..

w sumie to kupilam wtedy do sukienki takowe (ale w domu wyrzucilam opakowanie i kurcze nie wiem jaki to dokladnie kolor ale sa z gatty wiec cos z tej kolorystki co wymienilam) sa bardzo delikatne i wygladaja subtelnie, moim zdaniem nawet ok, cos innego niz czern czy jasne, ale tak prosze o zdanie wasze mimo wszystko

traperrek- odpAdaja wzorzyste :P:D bo mam takie pokombinowane buty, jakby byly gladkie to moze ale do takich to nie

Gość sekundeczke jedna
hmmm chyba takie beda ok tzn takie szare, ciekawy pomysl nie pomyslalabym

a mi moze ktos doradzi, bo inna pyta a jej odpowiadacie, mi nie

mam nadzieje że nie za późno. Z opisu wydaje mi się ze popielate doradzone w sklepie będą dobrze wyglądać. Sukienka z grubszego materiału buty z zamszu to jaśniejsze rajstopy dodadzą lekkości:)

Gość karo_88
Jeśli chodzi o pończochy to dla mnie najlepsze jakościowo są z firmy Knittex. Plusem jest to że mają ogromny wybór kolorów więc z pewnością coś wybierzesz. Tutaj masz paletę kolorów http://www.knittex.pl/produkt,2,7.html :) Stawiałabym na szare bądź czarne :)

Gość Zuzazla999
Karo_88 świetne te rajstopki! :)