Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zatańcz ze mną...

Hej , mam jedno pytanie;)

Polecane posty

Niech wypowiada się kazdy . A mianowicie : Co myslicie o sponsoringu , w takim sensie że dziewczyna uprawia seks z mezczyzna za pieniadze , za drogie ubrania , bizuterię itp. Jak do tego podchodzicie ?

jak dla mnie to to jest zwykła szmata niezasługująca na żaden szacunek,skoro sama siebie nie szanuje to niech nie oczekuje niczego od obcych ludzi...dawać dupy za pieniądze to żadna frajda...

Ja kiedyś zrobiłam takie badanie na czacie... Nick pod który sie podszyłam to :SZUKAM SPONSORA. i powiem ze było mnóstwo odzewów, aż ciezko mi było opanować te wszystkie okienka. Najgorsze co z tego wynikło to fakt ,że wiekszość tych mezczyzn jest żonatych, mają dzieci... a i tak szukają na boku...

Prostytucja inaczej nazwana. Zwyczajnie. Nigdy nie byłam w sytuacji, która by mnie zmuszała do takich decyzji. Jeśli dziewczyna jest pełnoletnia i chce - jej sprawa. Widocznie potrzebuje. Inna sprawa, co później, najczęściej więc takie dziewczyny, jeśli są mądre, część kasy inwestują ( w języki, naukę, inne , trwalsze rzeczy), bo wiecznie młode nie jesteśmy ( niestety ;P)

Gość tungadoong
było juz PINCET PINDZESIONT PINC RAZY o tym!

Nie oceniam, bo każdy przypadek jest inny. Sama bym się nigdy na to nie zdecydowała.

🖐️Jest to ogólnie przyjęta i akceptowana forma związku kobiety i mężczyzny znana także jako małżeństwo:classic_cool:

Gość tungadoong
Moja opinia jest taka,że słowo sponsoring tu nie pasuję,w grę wchodzi tu zwykła,klasyczna sprzedajność-czyli jakby to ujął onegdaj poeta klasyk-''nadstawianie kupra w zamian za dobra wszelakie i rozmaite!''...:classic_cool::classic_cool:

Zwyczajne sprzedawanie się- za kasę czy za perfumy, co za różnica. Wymiana handlowa. Towar za usługę. Dziewczyna która się tym zajmuje niczym się nie różni od zwyczajnej etatowej prostytutki na ulicy. Może tylko tym, że puszcza się w bardziej luksusowych warunkach.