Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teregfee

Bratowa urządziła mi dzisiaj piekielną awanturę!!!

Polecane posty

Gość teregfee

Nie uwierzycie oco? Mój syn dostał kilka dni temu od dziadków rower górski, dzisiaj ona wlazła do mnie do domu i pokłóciła się ze mną że jej dzieci zawsze były gorzej traktowane od mojego dziecka!!! Więc ją dla świętego spokoju przeprosiłam i powiedziałam by wysłała na weekend swoją piątke(bo tyle ma dzieci do dziadków) a mój syn zostanie w domu. Czy dobrze zrobiłam?

nie dobrze! trzeba jej bylo powiedziec ze ma racje i Twoj syn jest lepiej traktowany a jej silny deprim zlecic i wyrzucic za drzwi - co za niegrzeczne babsko z pretensjami! a fe!

Gość teregfee
Mnie też zależy na spokoju i zgodzie w rodzinie. Co do mojego syna to ma dużo racji że moje dziecko jest lepiej traktowane, spędza więcej czasu z dziadkami. Mój ojciec ciągle gdzieś mojego syna zabiera a to na lody, a to do zoo, a to do kina. Moje dziecko ciągle coś dostaje od dziadków i ja jestem zadowolona i nawet nie myślałam że bratowa będzie robiła mi oto awantury, tym bardziej że moi rodzice bardziej przy dzieciach pomagają jej finansowo.

Gość widocznie ma kobieta
rację że jej dzieci są gorzej traktowane. Chociaż ona ma pięcioro dzieci a Ty tylko jedno, to dziadkom jest łatwiej gdy poświęcają czas Twojemu synowi,.

Gość teregfee
Tak! Mój syn jest lepiej traktowany ale z drugiej strony ona nie ma prawa robic mi awantur w moim domu :O z tak błachego powodu:O

masz rozhisteryzowana bratowa i proponuje powiedziec jej dosadnie zeby wlasne dramaty zachowaly dla siebie!!! inaczej wejdzie Ci babsko na glowe - a pretensje nie do Ciebie - z reszta wydumane pretensje;-)) niech kieruje do rodzicow

Gość teregfee
Wiem że jej zachowanie jest nienormalne, dlatego teraz jej ustąpiłam. Ale ona ma ciągle o coś pretensje, np. oto że mój ojciec kupił mi kilka ubrań a jej nic. I potrafi wkurzac swoim głupim gadaniem.

to jej nie ustepuj bo sie glupio babsko przyzwyczai;-))) popros ja grzecznie, aczkolwiek dosadnie zeby wlasne frustracje wylewala poza twoim domem!

Gość dobre dobre dobre
nie mialas racji. skoro robi ci afere to powinnas pogonic zawistna babe.

Gość teregfee
Teraz jej ustąpiłam. Następnym razem napewno jej nie ustąpie bo nie wytrzymam jej głupiego gadania. Że mnie rodzice wszystko dają, pomagają a to że jej pomagają, że ode mnie pożycza pieniądze tego jakoś nie widzi.

po co ty wchodzisz w jakas polemike z nia? powiedz ze tak daja ci pieniadze, prezenty...whatever...i zapytaj sie jej czy zazdrosci?;-)) gwarantuje ze sie odczepi;-)

Gość teregfee
Następnym razem tak zrobię.

faktycznie gorzej traktują jej dzieci ale awanturę może robić rodzicom bo ty chyba nie jesteś tu winna

Gość jeszcze ja z radą
Tę awanturę to powinna urządzić swoim teściom.A nie tobie.Przecież nie zmuszasz rodziców do tego żeby faworyzowali twoje dziecko? Ich czas,ich pieniądze, ich decyzje.

Gość teregfee
No właśnie oto chodzi, ich czas, ich pieniądze i moi rodzice chyba nie do końca wiedzą że faworyzują moje dziecko, akurat ja mieszkałam z rodzicami jak syn był mały przez kilka lat, oni bardzo się do niego przyzwyczaili, rozpieszczali go i do tej pory tak robią że najważniejsze jest dla nich moje dziecko. Zauważyłam to i nic nie mówiłam, nawet nie pomyślałam o tym że bratowa może miec do mnie oto pretensje.

Gość do bagno
Ja bym taką bratową kopnęła w dupe.

Gość a ja twoją bratową rozumiem
w czym Twój syn jest lepszy od jej dzieci. Tym bardziej że jej się większa pomoc należy bo ma 5 dzieci a ty masz tylko jedno.

Gość a ja licze jak tu przezyc
a ja mysle, ze dziadki lubia jednego wnuka bardziej- bo sa grzeczniejsze, milsze, podobne do nas, a taka halasliwa 5 moze denerwowac starszych ludzi, moja babka nie lubila mnie, a lubila kuzynke, jej kupowala to co kaska chciala, a mi nic-albo co najgorsze, przyklad obiad u babci-kazdy dostaje zupke chinska byle jaka, a kasiunia amino pomidorowa-te drozsza, no wiec... dostalam od babci prezent, jakies kolczyki srebrne-coz ladne, ale chyba nie zaloze, po tylu latach nei chce prezentow, skoro wtedy potrzebowalam milosci:(

Gość dffffe
Głupia jesteś i bratowa ma rację!

a ja licze ..... Fajny obiad u babuni :O Autorko a ty nie pomyślałas że kobiecie jest przykro co ? Postaw się w jej sytuacji każda matka chce dobrze dla dzieci Nasz jebnietych teściów albo dają po równo wszystkim albo nic

Gość ale z drugiej strony czemu ona
robi awanture Tobie a swoim tesciom?:O

Gość lekka zenada
Oczywiscie, tylko w kobietach moze byc tyle zawisci i jadu i to z takiego powodu... jebnietych nie brakuje. Taka bratowa to za drzwi wywalic bez slowa, a nie dyskutowac z idiotka, jezeli miala jakies pretensje to mogla je kierowac do dziadkow, a nie do autorki.

Gość SZARA mysz33
Bratowa jak już powinna mieć pretensje do teściow a nie do ciebie.Wiesz ja mam podobną sytułację,moja mama ma 3 córki,ja mieszkam osobno,reszta razem i strasznie wyróżnia,tamtym kupuje dużo,zabiera na wakację,a moje to dostaja od babci prezent tylko z okazji urodzin lub świąt!Ja nie mam do niej pretensji chociaz boli mnie to ale jestem cicho.Moje dzieci są poprostu gorsze,chociąż grzeczne,nigdy się nie upomną a tamte potrafią się podlizać,zakręcić byle tylko babcia kasę dała.

Gość wyglada na to ze
bratowa ma troche racji, z tym ze adresuje zlosc do nieodpowiedniej osoby moze ty powinnas zwrocic uwage ze twoi rodzice maja tez innych wnukow a nie tylko twoje dziecko? poprawilabys stosunki rodzinne, inaczej moze to spowodowac zlosc na lata tak postapilby dobry chrzescinajnin

Gość teregfee
No właśnie bratowa skierowała pretensje oto do mnie, że moje dziecko jest lepiej traktowane, że ciągle dziadkowie go gdzieś zabierają a jej dzieci nic, żadnej korzyści nie mają dziadków a ja mam lepiej tylko dlatego że sama wychowuje dziecko itp. Po czym usłyszałam że ona ma 5cioro dzieci i moi rodzice powinni ją wspierac bardziej niż mnie.

Gość ministrant 666
a huj bratowa obchodzi na co wydaja pieniadze TWOI a nie jej rodzice.!!! ma kura swoich rodzicow (tez dziadkow 5 dzieci) i niech oni sponsoruja. ja to z bratowa gadam krutko, sama wie ze jesli chodiz o sprawy finansowe ktore dotycza mnie mego brata i rodzicow to ona nie ma prawa otwierac mordy.

Gość teregfee
Przecież powiedziałam dzisiaj rodzicom że mój syn nie przyjedzie do nich na weekend! W tym roku moi rodzice nie planują żadnego sylwestra więc bratowa będzie mogła spokojnie podrzucic do nich na te trzy dni wnuki.

Gość ale z drugiej strony czemu ona
no właśnie! Ona ma 5cioro dzieci, Ty jedno , więc Twoim rodzicom jest łatwiej wziac pod opieke jedno dziecko niż 5cioro:O

Gość to powiedz jej
że jej rodzice mogą rozpieszczać jej dzieci,a twoi mogą robić to co chcą.Tylko kobietom mogą przyjść takie chore jazdy do głowy:O

Gość do to powiedz jej
A Ty jesteś mężczyzną że tak piszesz o kobietach?