Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matt555

Moja dziewczyna prawie nie ma znajomych :/

Polecane posty

Gość matt555

Ona jest piekna, madra, kochana, smialo moge powiedziec, ze jest moim idealem i jestem z nia bardzo szczesliwy.. Ale martwi mnie jedno. Chodzi o to, ze ma tylko 2 dobre kolezanki i to takie z ktorymi widzi sie raz na dwa tygodnie moze. Zawsze jak imprezy czy wyjscie do pabu to tylko z moimi kolegami, znajomymi. Ona nie ma takiej paczki, z ktora mozemy jechac nad morze czy isc do kina do pabu lub na balety. To jest troche nudne, nie mzoemy porozmawiac o wspolnych znajomych czy cos bo ona prowadzi skromne zycie towarzyskie, mozna nawte powiedziec, ze go nie ma. Albo teraz bedzie Sylwester i ja np ubolewam nad tym, z nie pojdziemy do znajomych na impreze jakas bo wszyscy powyjezdzali, a dla niej to nie jest problem trakttuje Sylwester jako normalny dzien. Martwi mnie to.

Gość matt555
Prosz epowiedzcie mi co zrobic w tej sytuacji. Pzreciez nie napisz eogloszenia "Czy ktos chcialby sie zaprzyjaznic z moja dziewczyna?" ehh

Gość 33ccxc88
to się chyba powinieneś cieszyć a nie narzekać. to nie problem. może tylko z tym sylwestrem dziwna sprawa :( A może ona ma jakieś kompleksy, była kujonem w dziecinstwie, nie lubi szerszego grona znajomych lub ma zły okres w życiu?

Gość piekna laseczka
rzuc ja i znajdz sobie dziewczyne ktora ma wielka paczke znajomych!

Gość matt555
33ccxc88 Ona jest bardzo lubiana osoba, gdziekolwiek sie znajdzie wzbudza sympatie. Ona ma "pojedynczych" znajomych czyli nie jedna paczke tylko po jednej, dwoch osobach z kompletnie roznych swiatow. Jak miala urodziny rok temu pozapraszala ich i byla niezreczna cisza bo nikt sie nie znal. Pozniej powiedziala mi, ze kolega jej powiedzial, ze bylo hujowo na tych urodiznach. To chamskie bylo

Gość matt555
Proszę napiszcie co o tym myślicie

Gość piekna laseczka
znajdz sobie inna

Gość matt555
piekna laseczka czemu?

Gość piekna laseczka
bo widze ze to dla ciebie glowny problem ze ona nie ma znajomych

Gość matt555
piekna laseczka Nie znajde innej kocham ja i jest cudowna.. Po prostu chce wiedziec czy to jest powod do zmartwien, czy wedlug Ciebie, innych mam sie martwic o to?

Gość piekna laseczka
a po 2 ty masz pake znajomych a jakos na sylwka z nikim z tej paki nie idziesz.Znajomi cie olali?

Gość ssdeedd
ja Cie rozumiem, moj facet taki był ... radziej domator ja jego przeciwnienstwo , niestety wszystko poszło sie pieprzyc i nie ejstemy razem, to byl jeden z powodów ...

Gość piekna laseczka
Zazwyczaj chcesz sie bawic na sylwka w gronie swoich przyjaciol! Co sie stalo, ze w tym roku zostajesz sam ze swoja dziewczyna?

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
A ty masz kolegów? Masz no to w czym masz problem?

Gość no ale masz problem
:D mimo to ona ma chyba co robic a ty chyba nie skoro takimi bzdurami sie zajmujesz ;p

Gość matt555
Dlatego, ze plywam i myslalem, ze mnie w tym roku nie bedzie w miescie, wiec nie zdazylem nic sobie zalatwic, nam. Jednak sie okazalo niedanwo, ze zostaje i wszyscy moi znajomi zdazyli juz sobie zorganizowac Sylwestra, gdzies isc.

Gość ssdeedd
no to jest problem, ile można gadać o sobie o swoich znajomych, i zabaierac do swoich kupli...

Gość piekna laseczka
jestes marynarzem?

Gość matt555
ssdeedd Jeden z powodow? A jaki on byl? Chcial siedziec w domu wtedy kiedy Ty chcialas z nim wyjsc? Bo jesli chodzi o nas moja dziewczyna jest chetna na wszystkie wyjscia, nie marudzi, ze chce zostac w domu. Ale to zawsze ja proponuje wyjscie do pabu ze znajomymi, ona nie moze bo przeciez z jej strony nie mamy z kim wyjsc

Gość matt555
piekna laseczka Tak. Dwa lata temu zaczalem plywac.

Gość piekna laseczka
Dlaczego Ci to tak przeszkadza? A Twoi znajomi ja lubia? Latwo nawiazala z nimi kontakt?

Gość matt555
Ona pzred poznaniem mnei zadawala sie z samymi chlopakami byla typem chlopczycy i jak jzu mnei poznala toz erwala kontakty z kolegami, bo nie chciala zebym byl zazdrosny i zostala z dwiema kolezankami.

Gość wróżkaaaaaaaaa
jak z nią nie zerwiesz to umrzesz

Gość piekna laseczka
a moze lepiej sie dogaduje z facetami?

Gość matt555
piekna laseczka Lubia ja i to bardzo i ona rowniez ich, jest tez chetna na wyjscia, nigdy nie odmawia. Po prostu chcialbym, zeby ona tez zaproponowala wyjscie do pabu z jej znajomymi czy cos, ale takich nie ma

Gość ssdeedd
moj rozniez był chetny na wyjscia, piwo, kino ze znajomymi imprezy do rana ale wszytko z moja ekipa. Gdy pytalam co u niego albo vo sie dzieje ciekawego powiedział o rpacy 5 min i tyle;/ ale byl tez bardzo tolerancyjny jak wychdozilam sama , byl dobry i troskliwy, do tego bogaty...wszyscy dziwia sie jak mogłam go zostawic a no mogłam bo bylo nudno ! brak wspolnych zainteresowan , chwilam w gory on ze nie, moge tak wymieniac;/ jednak roznica tempremanetów nas zabiła;/

Gość piekna laseczka
a moze wlasnie przez to jak wyzej pisales, ze kiedys miala tylko kolegow? Moze lepiej sie dogadywala z facetami?