Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość may_may

Co sądzicie...

Polecane posty

Gość may_may

... o związkach, osób, które chodzą np, do jednej grupy na studiach? Czy to ma jakiś sens, szanse na przetrwanie? Ciekawi mnie Wasze zdanie na ten temat i proszę o odpowiedzi :)

Gość dfsgdsgsdgsdg
No mnie też to ciekawi :P

Gość Cycu z rozpora
23 sekundzie słychać strzały!!!!

Gość may_may
ktoś się wypowie? :)

Gość may_may
hej, ludzie, może jednak ktoś zechce odpowiedzieć na moje pytanie? ;)

na 1 roku (kiedy to było:P) miałam takie romans :P jednak to nie było TO i związku z tego nie było...ale wszyscy widzieli ,że kręcimy ...szczególnie ,że grupa byłą małą..na początku dziwnie było. w sumie nie wiem jakby było potem , bo nie byliśmy ze soba tak na serio..ale znam pary , które są w jednej grupie..poznały się będąc w jednej grupie i stworzyły związki :) na początku , jakaś tam sensacja, ale potem już się ludzie przyzwyczajają. a jeśli chodzi ,o związek sam w sobie , to nie ma jakiś problemów typu za często się widzą czy coś. jeśli coś łączy ludzie to nie wazne gdzie i w jakich okolicznościach :D trzeba się cieszyć.

Gość may_may
Kraft_durch_Freude, dzięki za odpowiedź :) Ja właśnie jestem w takim związku, i tak po prostu się zastanawiam ile to potrwa, a chciałabym żeby długo, wiadomo :P Ludzie z grupy jeszcze nie wiedzą, aczkolwiek podejrzewam, że się domyślają ;)

czyli w grupie nie okazujecie sobie uczuć...wcześniej czy później i tak będziecie :P życzę powodzenia w takim razie. wspólne zainteresowania są ważne , a wybraliście ten sam kierunek :D tylko razem nie mieszkajcie bo to już za dużo będzie.

Gość may_may
no nie okazujemy, chociaż ciężko jest. Dziękuję, a co do mieszkania razem to się nie zanosi, nie ma takiej opcji ;)

Gość may_may
Właściwie to nie wiem czemu. Na początku nie chciałam żeby ktoś w ogóle wiedział, że nazwijmy to "mamy się ku sobie" ;) A to z tego względu że miałam chłopaka, chociaż daleko, ale jednak ;) I jakoś tak zostało, że nie okazujemy sobie uczuć na uczelni. Właściwie to zastanawiam się co by powiedzieli inni, a tak naprawdę prawie wcale ich nie znam, grupa nie jest zgrana, to dopiero 1 rok, i co mnie obchodzi ich zdanie... a z 2 strony nie wiem jak by zareagowali, no i takie okazywanie sobie uczuć w tym miejscu... Czy to by nie drażniło innych?

Gość may_may
Może jeszcze jakaś osoba wyraziłaby swoje zdanie?

Gość may_may
up, up, up..

no nie musicie przesadzać z tym okazywaniem :) można się wstrzymać:) właśnie co Cię obchodzą inni ! ludzie zawsze gadali i gadać będą. i tak wyjdzie. z tamtym chłopakiem już nie jesteś miejmy nadzieje:P bo gra na dwa fronty to wiesz;p

Gość may_may
Nie no nie jestem, na dwa fronty to ja nie mam odwagi :P I zabiłoby mnie pewnie sumienie, którego resztki jednak jeszcze posiadam ;)

Gość may_may
A jaki to ma wpływ na nasz związek? :D Kierunek jest humanistyczny, tyle zdradzę :P

Gość may_may
Ech, już się nic od nikogo dzis nie dowiem, tak więc dobranoc i dziękuję za nieliczne odpowiedzi :*

Gość may_may
Nie wiesz? :D ech, no ja też nie ;)

Gość may_may
a jaki wpływ ma kierunek studiów na jakikolwiek związek w takiej sytuacji, jaką opisałam? :)