Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyemancypowana

Powróżę z kart klasycznych.

Polecane posty

Gość wcale nie koniecznie
Ana, a mowilas ze nie masz 17 lat :O 🖐️ ale mądrze piszesz swoją drogą .

30.12.2010] 00:44 [zgłoś do usunięcia] i ja i ja i jaaaaaa :D julia 22.12.1993 czy osoba której pragnę w ogóle o mnie myśli ?podobam jej się ? Na dzien dzisiejszy wydaje Ci sie ze osoba, o ktorej myslisz wcale na Ciebie nie zwraca uwagi. Jednak nawet sie tego nie spodziewasz, ale ktos o Tobie mysli :)

No tak:) tak pisałam, bo nie lubię kiedy ktoś mnie ocenia po nicku:) A tak w ogóle to dziękuję:)

Gość cloy
Monika 8.09.1988 sprawy miłosne - czy pojawi się ktoś na horyzoncie dzięki:)

00:44 [zgłoś do usunięcia] Ana17 Też chcę zobaczymy co wróżko powiesz Anna 25.05.1993r on 11.07.1990r Co się wydarzy w moim życiu? Czy będziemy razem? Będziecie razem, mogą wystąpić małe zawirowania w Waszym związku, ktoś prawdopobonie będzie chciał Ci odbić partnera, mogą być przez to sprzeczki, ale dzięki waszej głebokiej miłości Wasz związek to przetrwa :)

Gość i ja i ja i jaaaaa :D
Dziękuję Ci , nie pomyliłaś się dużo .. :) Kurde jak ja bym chciała miec takie zdolności :(:(

Dziękuję, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam:) W prawdzie jest ktoś kto chce mi Go odebrać... Jeszcze raz serdecznie dziękuję:) pozdrawiam

Autorko/wrózko - ale mysli ta osoba której dotyczy pytanie ? :) bo napisałaś 'ktos' :D

Gość choinkka2010
kiedy wezmę ślub?

00:50 [zgłoś do usunięcia] cloy Monika 8.09.1988 sprawy miłosne - czy pojawi się ktoś na horyzoncie dzięki Moniko, na horyzoncie już jest ktoś, kto myśli o Tobie :) Jednak będą lekkie zawirowanie zanim wszystko się dobrze ułoży w sferze uczuć.

Wyemancypowana bardzo , bardzo Ci dziękuję ;) będziesz się tutaj jeszcze pojawiała ? :)

Gość Anaaaaaaaaaaaaaaaa
Anna 26.7.1973 - Czy znajdę jakiś dobry kontakt z córką ?

00:57 [zgłoś do usunięcia] Bukareszt Ania 15.11.1989 jak tam finanse na przyszły rok i edukacja Aniu, karty pokazują podróż i zmianę miejsca, czyli np. przeprowadzkę. Edukacja, jeśli chodzi o kształcenie się to nauka nie będzie Ci przynosicić problemów - będzie przeciętnie.

Postaram się :) Jeśli komuś miałaby pomóc to oczywiście, do tej pory wróżyłam znajomym, rodzinie, znajomym znajomych itp. Zazwyczaj byli zadowoleni i się sprawdzała, dlatego pomyślałam, że tutaj też komuś pomogę:)

00:57 [zgłoś do usunięcia] choinkka2010 kiedy wezmę ślub? Marto W ciągu 5 lat pojawią się poważne plany związane ze ślubem.

Gość Kaaaaaari ;]
Karolina 14.10.1992 cos o chlopaku i jak ze szkola?

Gość choinkka2010
plany są od 5 lat mamy termin na wrzesień tylko ciągle przekładamy i byłam ciekawa czy dotrwamy:)

01:02 [zgłoś do usunięcia] Anaaaaaaaaaaaaaaaa Anna 26.7.1973 - Czy znajdę jakiś dobry kontakt z córką ? W relacjach rodzinnych nieciekawa sytuacja, widać sprzeczki i konflikty, Z córką się dogadasz, ale nie potrafię Ci przybliżyć czasu kiedy to nastąpi, w najbliższej przyszłości jednak poprawy nie widać.

Gość Anaaaaaaaaaaaaaaaa
To bardzo miłe z Twojej strony :) Zazdroszczę Tobie daru 🌼

Gość Pan Generał Wojtek
Heja🖐️ Krystian 12.07.1986r Mam pewne problemy w szkole, czy warto walczyć, czy lepiej zacząć wszystko od nowa w październiku?? Czy zostanie mi przedłużona umowa o prace? Bardzo prosze 🌼

Choinko W kartach nie widać ślubu w przyszłym roku niestety. Ale oczywiście tym się nie należy przesadnie kierować, mam nadzieję, że dotrwacie:)

Gość i ja i ja i jaaaa.
Nie wiem masz może jakiś email ? Bo szkoda by było żeby zgubić z Tobą kontakt :( a tu zazwyczaj wróżki se jaja robią więc cięzko trafić na kogoś zaufanego :( .

01:09 [zgłoś do usunięcia] Kaaaaaari ;] Karolina 14.10.1992 cos o chlopaku i jak ze szkola? Karolino, jeśli chodzi o miłość to mogą być jakieś plotki tutaj. Małe problemy, ale bez wiekszych komplkacji. Wszystko się dobrze zakończy:) W szkole widać kłopoty, ale nie będą one trwały długo .

Gość Kaaaaaari ;]
hmmm czyli dalej z nim będe? ciekawe co sie wydarzy ;] noo a w szkole niestety ciagle mam jakies problemy... a cos wiecej mozesz powiedziec? ile z nim będę i co sie wydarzy ?

01:13 [zgłoś do usunięcia] Pan Generał Wojtek Heja Krystian 12.07.1986r Mam pewne problemy w szkole, czy warto walczyć, czy lepiej zacząć wszystko od nowa w październiku?? Czy zostanie mi przedłużona umowa o prace ? Bardzo prosze W kartach wyszło , że powinieneś walczyć, ponieważ wszystko zakończysz z pozytywnym skutkiem. Musisz być wytrwały. Co do pracy, mogą pojawić się komplikacje, ale z pieniędzmi nie będziesz miał problemów.

Gość Pan Generał Wojtek
Dziekuje, dobrejnocy:)