Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyemancypowana

Powróżę z kart klasycznych.

Polecane posty

Gość Cycu z rozpora
bujaj sie oszustko zasrana jak można wieżyć w takie gówno!!! Osoby niżej to idioci

Gość karykatura diabłaa
prosze powróż mi :* Żaneta 08.08.1993 r.

Gość dasddsassddaads
magda 27.01.1988 czy bede z tym kogo kocham

Gość moze i idioci
ale przynajmniej nie jakieś cyce z rozpora :/

Gość Wróżka Carolyne
wyemancypowana Ja też wróżę z klasycznych;). Sprawdź co u mnie w najbliższym czasie, ciekawa jestem, czy ta samo nam wyjdzie:). Karolina 28.08.1991 Dzięki:)

Gość jaaaa....................
beata 07.14.1988 czy bede szczesliwa

Gość fedgfsegfxcgc
karolina 29.01.1985 kiedy dziecko i jaka płeć

00:08 [zgłoś do usunięcia] dasddsassddaads magda 27.01.1988 czy bede z tym kogo kocham Rozkład kart pokazał, że osobą którą kochasz wciąż o Tobie myśli, możliwe że będziecie bawić się gdzies razem na jakiejś imprezie, jednak prawdopodobnie związek nawet jeśli go rozpocznicie to i tak "umrze".

Gość karykatura diabłaa
dlaczego mnie pominełaś? :(

Gość aleksandra 21.06.1979
co mnie czeka w miłości i w pracy?

Wróżka Carolyne wyemancypowana Ja też wróżę z klasycznych . Sprawdź co u mnie w najbliższym czasie , ciekawa jestem, czy ta samo nam wyjdzie . Karolina 28.08.1991 Dzięki Bedziesz brała udział w imprezie, która przyniesie dla Ciebie zmartwienia, jednakże dzięki Twojej dobrej passie be problemu pokonasz wszelkie rozterki. Możliwa choroba,ajkieś nieszczęście w bliskim otoczeniu, będziesz starała się pomóc tej osobie i dzięki Tobie wszystko wyjdzie na dobre.

Gość Jajaja tez chce..:)
28.09.1985 Aleksandra

Gość Jajaja tez chce..:)
a moje pytanie kiedy bede miec dziecko

Karykatura Możliwe , że osoba dla Ciebie bliska zechce wyjechać, będziesz przeciwna temu i mogę być ciężkie dni miedzy Toba a ta osoba . Beda konflikty w rodzinie. W sferze uczuciowej niepowodzenia, jednak szybko miną, (mozliwe ze zakochasz sie w osobie, przez ktora bedziesz miala klopoty, moze byc to tez nieodwzajemniona milosc)

Gość bardzo panią poproszę
Honorata 1 sierpnia 1984 r. co pani widzi? bardzo proszę

00:10 [zgłoś do usunięcia] jaaaa.................... beata 07.14.1988 czy bede szczesliwa Jak najbardziej będziesz szczęśliwa.Sprawy uczuciowe świetnie się układają, czeka Cie prawdziwa, namietna milosc. Sprawy rodzinne bez rewalacji, ale tez zle nie bedzie - bedzie spokojnie.

Gość karykatura diabłaa
yh, dziękuje.

00:11 [zgłoś do usunięcia] fedgfsegfxcgc karolina 29.01.1985 kiedy dziecko i jaka płeć Dziecko w przyszlym roku nie pojawi sie prawdopobonie, natomiast zapewne urodzisz je w ciągu 5 najblizszych lat.Prawdopobonie chlopiec.

00:15 [zgłoś do usunięcia] aleksandra 21.06.1979 co mnie czeka w miłości i w pracy ? W milosci bedziesz kochac bardzo mocno i prawdziwie partnera, jednakze mozliwe klotnie , sprzeczki, ale nie grozi wam rozstanie, wszystko dobrze sie ulozy .

Gość jaaaaaaaaaaa............
dzięki za wróżbę :)

00:19 [zgłoś do usunięcia] asia9090 Asia 24.03.1990 Co powiesz ogólnie o moim związku z chlopakiem Byla miedzy Wami jakaś sprzeczka , jednakze pogodziliscie sie, mozliwe ze ta sprzeczka wystawpila z powodu jakiejs wiadomosci ktorej sie ktores z Was dowiedzialo, mogla to byc tez jakas plotka. Partner Cie prawdziwie kocha. Mozliwe ze pojawi sie ktos na horyznocie kto namiesza miedzy Wami.

00:21 [zgłoś do usunięcia] Jajaja tez chce..:) 28.09.1985 Aleksandra Mozesz miec problemy w zajciem w ciaze, w ciagu najblizszych lat niestety karty nie pokazuja dziecka, ale ciaze po jakims czasie uda Ci sie zajsc

Gość i ja i ja i jaaaaaa :D
julia 22.12.1993 czy osoba której pragnę w ogóle o mnie myśli ?podobam jej się ?

Też chcę:) zobaczymy co wróżko powiesz:) Anna 25.05.1993r on 11.07.1990r Co się wydarzy w moim życiu? Czy będziemy razem?

00:29 [zgłoś do usunięcia] bardzo panią poproszę Honorata 1 sierpnia 1984 r. co pani widzi? bardzo proszę Duże zmartwienia w sprawach rodzinnych, możliwe problemy , kłotnie. Sprawy uczuciowe bardzo dobrze sie ukladaja, widac ze bedziesz sie bawic gdzies , prawdopobonie w towarzystwie kobiet, bedziesz wspominac mile ten wieczor, byc moze kogos tam poznasz kto Cie zaintryguje

Gość choinkka2010
marta 27,4,83