daszynskaw 0 Napisano Październik 19, 2020 (edytowany) Osobiście polecam materac piankowy Ale nie ze zwykłej pianki, tylko najlepiej termoelastycznej swój materac kupiłam w mirjan24 i jestem bardzo zadowolona Edytowano Październik 19, 2020 przez daszynskaw poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daszynskaw 0 Napisano Październik 19, 2020 Osobiście polecam materac piankowy Ale nie ze zwykłej pianki, tylko najlepiej termoelastycznej swój materac kupiłam w mirjan24 i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orange blossom 0 Napisano Listopad 8, 2020 W Sembelli mają całkiem fajne materace. Ja mam od nich piankowy, bo osobiscie sprężyny mi nie leżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milami 0 Napisano Listopad 29, 2020 Nie wiem czy mają materace, ale na room99 mają przepiękne pościele w różnych rozmarach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ola37W 0 Napisano Lipiec 21, 2021 My zdecydowaliśmy się na materac lateksowy do sypialni. Doradzono nam model Hetman Aqua. Naprawde bardzo fajny materac, przede wszystkim wygodny i z dobrych jakościowo materiałów, co od razu jest zauważalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poco 0 Napisano Sierpień 17, 2021 Ja osobiście polecam materac hybrydowy Comfeel Start. Pianka i sprężyny kieszeniowe w jednym materacu to nietuzinkowe rozwiązanie, ale za to chyba najlepsze, bo komfort podczas snu jest murowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupawka 0 Napisano Sierpień 19, 2021 Ja śpię na materacu od Hilding, meega polecam ich stronę!! Mają ogromny wybór materacy, świetną jakość oraz przyzwoite ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha28 0 Napisano Listopad 27, 2021 Polecam sembelle mają bardzo jakościowe materace ;)napewno się wyśpicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha28 0 Napisano Styczeń 25, 2022 Najlepszy materac jaki dotąd mieliśmy to samba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonyjakjarmuż 0 Napisano Styczeń 28, 2022 My śpimy na materacu Hilding Cha-Cha, który zostal specjalnie dopasowany dla par, i jak mój chłopak wstaje to ja zazwyczaj się nie budze, bo nie rusza materacem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha28 0 Napisano Kwiecień 29, 2022 Najlepszy zakup od dłuższego czasu to materac harmony. Śpi się na niesamowicie wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipAnia 0 Napisano Maj 13, 2022 Ja mam materac z BRW a pościel zawsze zamawiam na meganstyle24 - od producenta (polskiego przede wszystkim) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha28 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 Polecam sembelle, sprawdzona marka dobra jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arabika 1 Napisano Lipiec 25, 2022 Mogę polecić materace kieszeniowe, choć nie wiem czy na łożu małżeńskim się sprawdzą... Jakby co, to odsyłam do linku fdm.pl/materace-kieszeniowe Mają spory wybór i zawsze można znaleźć jakąś podpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha28 0 Napisano Sierpień 15, 2022 Polecam sembelle mają fantastyczne materace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha28 0 Napisano Wrzesień 14, 2022 Ja polecam Sembelle dla mnie bomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano 6 Sierpień Najlepiej pojechać do salonu materacy i samemu przetestować na jakim jest wygodnie i kręgosłup poprawnie się układa. Czasami można trafić na konsultacje fizjoterapeuty, co jest świetna opcją, bo materac kupujesz jednak na lata. My po wielu testach zdecydowaliśmy się w końcu na Sleepmed Supreme Plus. Dodam też, ze czasami warto jest porównać sobie ceny w sieci, bo w sklepach internetowych może być taniej https://sleepinghouse.pl/172-materace-piankowe-160x200 Dobre ceny na materace Sleepmed zajdziecie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia31781 0 Napisano 14 Listopad Duży wybór jest na https://mirat.eu - fajne, porzadne materace, a przy każdym jest info na temat twardości materaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach