Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xz77UU

proszę o wsparcie

Polecane posty

Gość xz77UU
o już się podszyw pojawił

Gość xz77UU
powiedz mu , że sie zgodzisz ale pod warunkiem , że ty jemu zapakujesz w odbyt dużego zielonego ogora i zrobisz mu dobrze jak sie nie bedzie mogl potem wysrac przez tydzień to moze zrozumie faceci to jednak zwyrodnialcy .... jak kobieta nie chce to nie i juz, a nie zele oliwki i d**erele byle tylko fiuta wepchnac ... co za bydlo już mu zaproponowałam,a ten się zgodził,że zasadzę mu wibrator no muszę to zrobić,bo inaczej nie dotrze do niego

Gość xz77UU
stwierdził wczoraj,że mnie bolało,bo mam złe podejście do tego i na to trzeba więcej czasu

Gość no jaaaasne
jak sie ma odpowiednie podejscie to do nosa i ucha tez fiuta sie da wcisnac tylko sie kurna pytam po co ?? z ciekawosci ??? zeby zaliczyc jeszcze jedna dziure do wepchniecia ??? bydlo faktycznie i tyle

jak sie ma odpowiednie podejscie to do nosa i ucha tez fiuta sie da wcisnac" raczej odpowiedni rozbieg :)

Gość xz77UU
ja go zaczynam nienawidzić za to,że mnie ciągle namawia

Gość xz77UU
właśnie byłam na kibelku,bóll nieprzyjemny....do tego mam mdłości...zupełnie bez sensu....zaraz idę do sklepu po ogórka,poważnie mówię,zemsta będzie słodka,ja mu dziś zrobię romantyczny wieczór...dziwi mnie też to,że nie protestuje,że się zgodził na ten eksperyment

Gość xz77UU
ostatnio tak mnie bolał odbyt po porodzie i ta łajza dobrze pamięta,jak nie mogłam się załatwić jak drapałam ściany z bólu....