Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana do bolu

Ktora z was ma udany zwiazek, super faceta i jest bardzo szczesliwa?

Polecane posty

Gość Artorro
Bagno wez skoncz pierdolic swoje zale bo nie da sie ciebie czytac. To ze ty jestes namiastką faceta ktorego nigdy zadna nie chciala i prowadzisz nędzne zycie to nie znaczy ze jest to obowiazujaca norma. O jakim ty wolnym kawalerskim zyciu sie wypowiadasz skoro siedzisz i wylwasz zale na babskim forum ze jestes prawiczkim co nigdy nie mial kobiety? Nie badz smieszny Sam prowadzilem bujne zycie, imprezy, kobiety i wiem ze to nie jest szczescie tylko jego powierzchowne złudzenie. Smak prawdziwego szczescia poczulem dopiero wtedy gdy 5 lat temu poznalem swoją Ewe, niedlugo moją zone. I cholera za nic nie zamienilbym swojego zycia na inne bo wiem ze mam u swojego boku piekną, oddaną i inteligentną kobiete. Ale co ktos taki jak ty moze o tym wiedziec?

Artorro-Zobaczymy za 10 lat.Być może że powiesz wtedy że się myliłem albo przyznasz mi rację.Więc przyszłość pokaże.A skoro skakaleś z kwiataka na kwiatek to w wieku średnim znów zaczniesz pzypominac sobie młodość

Gość Artorro
Nie odpowiedziales na pytanie, co na ten temat moze wiedziec ktos taki jak ty?

A co ty możesz wiedzeć jak skakałeś z kwaiatka na kwiatek?Nie masz żony ani dzieci więc czemu myslisz że wiesz więcej ode mnie?Jak pochodzisz z szczęśliwej rodziny to się ciesz bo gówno w życiu widziałeś i gówno wiesz o ludziach.

Gość Artorro
Sprobowalem wolnego zycia i wiem ze do niego nie wroce bo mimo alkoholu i latwych kobiet czulem cholerną samotnosc i pustke. I sprobowalem zycia w stalym związku ze wspaniala kobietą, w ktorym od lat jestem szczesliwy. Wiec dlaczego niby mialbym marnowac swoje udane zycie i wracac do przeszłosci? Stworzyles sobie teorie do swojego marnego zycia, o ktorym zresztą gowno wiesz i piszesz elaboraty na forum. To przykre a jednoczesnie smieszne. Ale takie jest zycie, w kazdej ludzkiej populacji jest jakis procent nieudanych osobnikow, ktorzy maja zbyt slabe geny by przekazywac je dalej

Gość Artorro
Skad wniosek ze pochodze ze szczesliwej rodziny? Bledne zalozenie i to bardzo ale rozpisywac sie na ten temat nie bede bo jeszcze zburze twoją frajerską teorie zyciową:) Spadam spac bo rano czeka mnie dluga podroz

Artorro-Coś ci się pomyliło z tymi genami.Nie żyjemy w świecie natury,gdy by tam było to moje geny były by powrzechnie rozpowrzechnione .Bo tam liczyło sie prawo siły.A podejrzewam że raczej mocniejsze fizycznie ode mnie nie jesteś.Natomiast muszę przyznac że świetnie nadajesz się do naszych czasów.Umiesz bajerować laski,czyi kłamać,wciskac im kity tylko po to żeby zamoczyć,pewnie umiesz też się lansować.Czyli jesteś cwaniaczkiem i kłamcą.Włąśnie to się dzisiaj liczy i świetnie sobie proadzisz w naszej rzeczywistości.Powodzenia ci życzę

Gość Artorro
Bagno nie wiem czy wiesz ale zarowno w swiecie natury jak i naszej cywilizacji to samice/kobiety ostatecznie decydują kto je posiądzie. A ciebie zadna nie chciala wiec odpowiedz sobie sam jakie masz geny. A swoją silą lepiej sie nie chwal bo raz ze to zenujące a dwa bo mozesz grubo sie przeliczyc W poprzednim poscie zaczoles cos pieprzyc o mojej rodzinie a teraz ze jestem klamcą:D Wiadomo, kazdy bogaty to złodziej a szczesliwy tez niech sie ma na bacznosci! Jeszcze tylko rok piec dziesiec i sie skonczy bo przeciez tak nie moze byc! Jakie masz jeszcze asy w rekawie?

Artorro-Po pierwsze to kilka mnie w życiu chciało bo brzydal nie jestem.Z różnych względów je odrzuciłem.Gdybyś jutro miał wypadek i by cię sparaliżowało to tak twoja kopnęła by cię i poszła do innego.Ale to normalne.Moje dziećinstwo i moje życie pozbawiło mnie uczuć wyższych i to jest jedyny powód że nie mam kobiety,po prostu dla mnie liczył by się tylko seks,nic bym oprócz tego nie czuł,poczytaj o uczuciach wyższych a potem mnie oceniaj by pewnie ty też ich nie masz.Po prostu nie chce ranić kobiet tak jak ty to robiłeś w młodości.Zresztą powiedziałem ci że życzę ci szczęście .Pewnie jak dobijesz 40 to ci się znudzi i znów będziesz miał skoko w bok.Ja samotności nie odczuwam,bez kobiety jest mi bardzo dobrze,nie licząc tego że mi seksu brakuje.Ale w życiu wszystkiego miec nie można.Po za tym nie rozumiem co ci tak przeszkadza,skoro jesteś taki szczęśliwy to czemu moje wypowiedzi działają na ciebie jak płachta na byka?Po prostu olej je.Ja życze ci szczęścia i powodzenia w życiu.Niech ci się wiedzie w życiu

Gość dobre dobre dobre
artorro ja tylko jednego nie rozumiem skoro tak pokochalaes te swoja ewe 5 lat i tak ci pasuje to rodzinne szczescie temu to dlaczego az do tej pory nie chajtnales sie z nia?

Gość do TaMila
a jaką macie firme? z ciekawosci pytam, a na marginesie - ladna z Ciebie dziewczyna

Bagno - ostatnie słowa do Ciebie :) Mój mąż śpi kiedy chce, polować nie musi, je kiedy chce, seks ma kiedy chce, firmę jak chce to otwiera później bo ja ma pod domem i jak nie ma od rana klienta to leży w łóżku do południa :) :) :) Jak go poznałam to dopiero zaczynał studia i nie miał nic tak jak i ja, no poza tym co wynieśliśmy z rodziny. Sami rozkręciliśmy firmę za pieniądze z wesela, oszczędnośi i dotacje z Urzędu pracy. Także nie wyszłam za mąż za bogacza. A i znów Ci się nie sprawdziło bo kredytów nie mamy wogóle. Raz laptopa na raty wzieliśmy ale to dopiero firmę zakładaliśmy i tyle z kwestii kredytów. Nianiek nie zamierzam mieć dla dziecka, bo sama se chce moje jedne jedyne dziecko wychować. Na razie daję radę pogodzić sprawy firmowe i wychowywanie syna. Pójdzie do przedszkola wtedy zajmę się firmą bardziej kompleksowo. Z opieki medycznej prywatnej nie korzystałam nigdy, no raz poszłam prywatnie w ciąży na USG, tak ze wszystkiego korzystam bezpłatnie i nie narzekam. Nie należę do panienek, które wynajmuja prywatne szpitale, prywatne położne i prywatnych lekarzy bo tego nie potrzebuję. Mój mąż zamiast za zyski firmy kupować nowe laptopy, auta czy komórki woli w nią inwestować i żyć realnie. Także nei zgadza mi się to co tu piszesz, ale nie znasz mnie więc masz prawo myśleć swoimi kategoriami :) Aj, za dużo Ci się tutaj spowiadam :) Kończę :) Życzę Ci szczerze udanego związku, zebyś i Ty mógł w tym temacie dopisać się do szczęśliwców :) Powodzenia i nie zakładaj, że facet w związku to pechowiec :) Oby się znalazłą taka, która Twoje zdanie zmieni :) Co to za firma? Branża sportowo motoryzacyjna - tylko tyle napiszę.

"Co to za firma? Branża sportowo motoryzacyjna - tylko tyle napiszę." Nie wiem czemu ale skojarzyło mi się z burdelem na kółkach:D Tym bardziej jak mówi że wstaje kiedy chce,a klienci do niego się sami zgłaszają:D Czyli kolejny naciągacz na kasę z urzędu pracy.Jak ja chciałem zrobić papiery na koparkę to oczywiście zabrakło miejsc,a miejsc zabrakło bo kasy brakło.A naciągacze,co firmy otwierają za kasę podatników to dla nich nigdy kasy nie braknie,i taka jest sprawiedliwość w naszym kraju.I wysłali mnie na kurs budowlany i teraz jestem robolem pospolitym,ale i tak powiniem się cieszyć że jako tako mam robotę. Teraz to zazdroszę twojemu mężowi,też chciał bym mieć seks na zawołanie.Przed obiadkiem seks,po obiedzie obciągnko a na podwieczorek analik:D:D Ale widać że pewne rzeczy są tylko dla wybranych w tym kraju.Biednemu zawsze wiatr w oczy:(

JA JUŻ NIE MAM! A WCZORAJ DAŁABYM SOBIE RĘKĘ ODCIĄĆ ZA TO ŻE MAM... I DZIŚ BYM BYLA BEZ RĘKI:-) Mój mąż od grudnia przebywa w zakładzie karnym. Wczoraj rozmawialiśmy, zapewniał, że kocha i wszystko wynagrodzi. Planowaliśmy gdzie pojedziemy na święta w przyszłym roku. Jego ostatnie słow brzmią mi w uszach do tej pory: "Maleńka nie przyjeżdzaj jutro tylko w niedzielę bo strasznie ślisko na drogach. Obiecaj mi to bo się będę marwił..." Obiecałam. To było wczoraj. Ale dziś raniutko zadzwoniła teściowa, że koniecznie chce do niego jechać bo ostatnio nie byli dla siebie mili a w starym roku trzeba stare sprawy załatwiać. Pojechałam po teściową i do Garbalina z niezapowiedziana wizytą, chciałam być z nim na ten koniec roku chociaż przez chwilę. I nie mogłyśmy wejść na widzenie bo już jakaś pani weszła. Znamy jej nazwisko bo teściowa rabanu narobiła i zapewniam Was, że to nie jest nikt z naszej rodziny ani nikt znajomy. Teraz już wiem o co nie chciał się marwić mój mąż. Dziwnie się z tym czuję, myślę co mu powiedzieć jak zadzwoni po 18-ej.

lamer-A ciebie ciągnie do kryminalistów?Ten kraj robi się chory,jak kryminaliści mają powodzenie a zwykli szarzy ludzie już nie to normalne to nie jest.A po za tym wizyta intymna jest chyba tylko dla małżeństw,czy coś się zmieniło?

Gość bagno współczuję Ci ale z tego
co wiem to miałeś nieszczęśliwe dzieciństwo, więc nie masz wzorców i tyle

Bagno - oj ale masz skojarzenia, współczuję.... nie, branża motoryzacyjno sportowa to nie burdel na kółkach, po raz kolejny pudło mój drogi :) z resztą myśl se co chcesz, malutko mnie to obchodzi :) A kasa z UP nie była z Twoich pieniedzy podatniku tylko ze środków Unijnych i skoro można z tego korzystać to nie rozumiem w czym problem. Droga wolna, środki na nowy rok znów będą więc działaj a nie narzekaj. Ok, ja spadam :) UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! :)

TaMiła-A te środki z Unii to skąd się wzięły?Święty Mikołaj je przyniósł? Przecież to jest kasa z naszych podatków,która Polska wpłaca do kasy Unii.Czyli mnie połowa mojej wypłaty biorą,po to żeby ktoś mógł sobie firmę otworzyć na mój koszt.I żeby urzędnicy mieli robotę.Tylko jak chce jebany kurs na koparkę to zawsze miejsca zabraknie ,tylko dlatego że nie mam znajomości i mnie olewają.

Gość rewita
Bagno - prawdziwe bagno masz w glowie! Lamer nic nie napisala o widzeniu intymnym a teraz w wiezieniu nie zawsze kryminalista siedzi. Moze jej maz jechal po pijaku albo za alimenty. I ona nic nie pisala o widzeniu intymnym to skad ty wiesz co miala na mysli. Moze sam jestes cwelem co dopiero wyszedl bo masz czas sie tu udzielac?

Bagno - to se złóz wniosek, bierz kasę, którą tak skrupulatnie wpłacasz do unijnej puli i zakładaj swój biznes :) Czy ja Ci bronie ? Nawet by mi do głowy nie przyszło mieć o to pretensje, że to z moich podatkóch ( o widzisz, ja też je płacę, nie tylko Ty...). Szkoda gadania. To nie temat o mojej firmie tylko trochę o czymś innym, z resztą już mnie nie ma, a Ty zawsze będziesz wiedział lepiej. Do zobaczenia w Nowym Roku :)

Gość ....ggg....
Ja mam udany związek :). Super faceta i jestem bardzo szczęśliwa ;)

Gość do TaMiła
Jesteś zbyt szczęśliwa. Historie rodem z disneya się nie zdarzają los zawsze czymś dokopie :P:P:P. Dlatego lepiej się nie chwalić swoim szczęściem. Moja ciotka mówiła o nim kto się tylko pytał to jej wszystko z chaty pokradli :P ^^.

Gość alanoi
Niektółzy często maja załozone rózowe okulary,które w pewnym momencie spadaja im z nosa.

Gość alanoi
Niektórzy

Gość gggfggg
chcvcfcbcbcbcbcbv

Gość gggfggg
vbnghmg

Gość vgnmg
ngmggygj

Gość fneofneofnewongfqwogne
Trzeba być niezłym zrypem TaMiła, żeby tak jak Ty wklepać własną fotkę do stopki na forum i to jeszcze w dodatku będąc w ciąży :O

Ja trafilam na cudownego faceta:-) Poznalismy sie przez interent 2 lata temu :-) przyjechal do mnie za granice i teraz wspólnie zyjemy.. Jest cudownie dogadujemy sie malo sie klócimy chociaz bywaja kryzysy ale jak to w zwiazkach:) zyc bez siebie nie potrafimy do tego pierwszy raz w zyciu Sylwestra spedzilismy wczoraj ,byly lzy szczescia, usmiech na twarzy, wszystko po trochu :-) i na dodatek ostatnio myslismy o dziecku..:) Pozdrawiam serdecznie.;)