Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p4ul4

pomocy!

Polecane posty

Gość p4ul4

Mam problem. Spóźnia mi się okres. Ostatnią miesiączkę miałam 7 listopada (pierwszy dzień) i trwała do 12 listopada. Następnego dnia (13listopada) kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, czy jest możliwe że jestem w ciąży? Z moich obliczeń wynika że nie, ale może ja coś źle licze? wcześniej miesiączkowałam co 28 dni bo brałam tabletki, ostanie opakowanie skończyłam we wrześniu. Chyba dzień po zakończeniu okresu nie jest dniem płodnym? czy coś pomyliłam? skończył mi się okres 12 listopada, a kochałam się 13. Poza tym robiłam test- wynik negatywny. Z tym że jest mi niedobrze i wydaje mi się ze dopadł mnie lekki ślinotok. Kurcze może ja coś sobie wkręcam? ;/;/

skoro mówisz,że kochałaś się 13 listopada a mamy koniec grudnia i zrobiłaś test (negatywny) to raczej nie jesteś . A kiedy robiłaś test ?;> dzień po miesiączce na pewno jest dniem niepłodnym. a skoro mówisz ,że brałaś tabletki to może organizm jakoś reaguje teraz na całkowite już odstawienie ich:>

Gość p4ul4
test robiłam w środę tj wczoraj.... wyraźna jedna kreska. Moja wiedza na temat cyklu mówi mi że dzień po miesiaczce nie jest dniem płodnym tak jak mówisz, ale okresu nie ma... heh.

Gość dzien po miesiaczce
jest dniem nieplodnym, ale plemnik w drogach rodnych kobiety moze w sprzyjajacych warunkach, przezyc nawet 7 dni i w ten sposob doczekac do owulacji... Jednak jako gatunek jestesmy coraz slabsi, nasze plemniki rowniez i obecnie przyjmuje sie, jako bezpieczna granice trzy doby. Ze przecietny plemnik tyle wytrzyma :) jesli test jest negatywny, to moze to tylko stres opoznia okres...

Gość kgkiu980
wiec jak jedna kreska , to nie panikuj pewnie się spóźnia, po Nowy Roku umów się do gin, a na razie czekaj jak jesteś to i tak nic nie zmieni

Gość butdbkohk
GŁUPIE NIE DOUCZONE SUKI :P

po takim czasie od stosunku gdybyś była w ciąży każdy test pokazał by dwie kreski,dla pewności polceam quick vue ok 10 zł:) a naprawdę dobry.

Gość butdbkohk
NOgi rozkładać to wiesz jak i chuja obciagac A.potem skamlesz na forum

Gość ja myślę
ja tak zaszlam w ciąże,stosunek dzień po okresie!!!A mam cykle co 24,25 dni.Mam syna.

Gość p4ul4
butdbkohk masz jakiś problem ze sobą? jeżeli nie masz nic do powiedzenia to się nie udzielaj, a nie obrażasz bezpodstawnie mnie. Nie znasz nie oceniaj, czy to takie trudne? Wole być "głupią nie douczoną" i pytać innych na forum niż być takim mało inteligentnym stworzonkiem jak ty który nie umie nic innego tylko wypisywać chamskie komentarze na temat innych.