Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chealse

Kopenhaska! Kto ze mna!

Polecane posty

Kto ze mną zierzy się z dieta Kopenhaska? Zaczynam od 03.01.20011 czyli od poniedzialku. Razem raźniej :)

Gość natalanatalanatala
nie rób, znajdź sobie lepszą dietę, poczytaj komentarze jej dotyczące. sama jestem po kopenhaskiej, przerwałam bo mdlałam z wycieńczenia. wypłukuje witaminy i robi syf z organizmu, owszem waga spada ale jakim kosztem, no i ryzyko efektu jojo jest ogromneeee. daj sobie spokoj mowie serio. duzo masz do zgubienia?

Gość kgkiu980
to prawda że tadieta jest nie dla każdego, ja jej nie polecam, najlepiej stosować 1000 kalorii i ułożyć indywidualnie

Gość natalanatalanatala
atam, ja na kopenhaskiej straciłam pare kilo, koztem odwodnienia i braku witamin, sił,,, potem efekt jojo i gówno było z diety. potem kilka innych diet stosowałam i tez nic nie było z tego trwałego. zebyy schudnac trzeba zmienic nawyki zywieniowe! czyli na stałe wprowadzic nawyk picia duzej ilosci wody mineralnej najlepiej niegazowanej, ewentualnie woda zcytryna, regularne i małe posiłki, wyrzucami biały chleb biały ryz i biały makaron, wprowadzamy pełnoziarniste produkty, duzo warzyw i owocow, rezygnacja ze słodyczy lub mocne ograniczenie. co w tym nadzwyczajnego? na takim czyms schudłam 6kg i jestem szczupła i zdrowa, nie brakuje mi witamin i mam mnostwo energii, nie ma efektu jojo bo wprowadziłam zmiany na stałe! od czasu do czasu pozwalam sobie na rarytasy czyli kebba pizza i słodycze i jest ok!