Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nini4

Obrzydliwa, obleśna i niemodna biżuteria

Polecane posty

Gość nini4

Witajcie dziewczyny. Mam pytanie. Proszę napiszcie, jakiej biżuterii byście nie założyły? Jaka wydaje się Wam: brzydka, niemodna, w złym guście, kiczowa - a jaka ładna, modna, ponadczasowa, fajna?

Gość kukuryku na partykuu
szystko co zlote jest oblesne....dla starych bab

Gość powiem ci, a co!
o ile sztuczna biżuteria w kolorze srebrnym jest ładna, o tyle żólta "złota" jest czasami wręcz odpychająca!!

Gość uwielbiam złoto
srebro, nie cierpię platiku

Gość uwielbiam złoto
plastiku :-)

Gość nbvghjv
zloto oblechaaa stare babciee

Gość ale pierdolisszzzz
hehe odezwaly sie biedaki co ich nie stac na zlote cacka:D

Gość nini4
Piszcie, piszcie :) bo kiedy ktoś dawał tu do oceny swoje wyroby lub pierścionki zaręczynowe, zauważyłam, że mam chyba nietypowy gust :) no dobrze, może sama się wypowiem: nie lubię zlota, lubię miedź i srebro, ale nie założyłabym pierścionka metalowego, bo uważam to za kicz, choć toleruję kolczyki posrebrzane, jeśli bigle są srebrne. Nie trawię biżuterii z plastiku i akrylu, najbardziej lubie naturalne kamienie, choc nosze niektore rodzaje szkla, jesli sa precyzyjnie wykonane (Swarovsk- tylko "vitrail" i i szklo weneckie) Nie cierpię barwionych kamieni i prostych wzorow. Jak ktos powiedzial, lubie bizuterie "babciowa". No i nie mam pojecia.co jest modne. A co jest? ;-)

Nini, ja mam chyba podobny gust ;) Lubię biżuterię srebrną i miedzianą, toleruję białe złoto, ale żółte mnie odpycha. Jeśli kamienie, to naturalne, ze sztucznych podobają mi się vitraile Swarovskiego i również Swarovskiego te takie "trójwymiarowe" ;). Lubię duże, wyraźne, oryginalne wzory, lubuję się w biżuterii retro, ale i metaloplastyce, mam świra na punkcie wire-wrappingu i chainmaille. Nie podoba mi się raczej filc, ale ostatnio kupiłam sobie jedwabnofilcowe kolczyki maki i je kocham ;)

Gość nini4
a juz myslalam ze nie znajdzie sie nikt podobny na kafe :) tez uwielbiam wire wrapping i zalamalam sie jak zobaczylam, ze na kafe prace izy malczyk to "przegadany ruski chlam", a kroluje jedyny Swarovskiego ale moze ja sie nie znam...

Tssaaaa, pojedyncze kryształy Swarovskiego w różnych kolorach i na biglach różnej długości :classic_cool: Moja biżuteria często jest zauważana i komentowana, nigdy nie spotkałam się jednak z żadnym przykrym przytykiem, co najwyżej z komciami typu "fajna/ładna/oryginalna, ale nie w moim stylu". Lubię wyrazistą biżuterię, ale myślę że mogę sobie na nią pozwolić, bo ubieram się w zachowawczych kolorach i dość klasycznie, mam długie, ale proste i ciemne włosy, maluję się również w kolorach "nude", więc nie wyglądam jak nowobogacka Rosjanka ;)

Gość nini4
No ja ubieram sie prosto, np. dzis czarne jeansy, bluzka koszulowa i tylko b. ozdobne srebrne wrapsy, ale spotkalam sie z taka krytyka (na kafe), ze szok :) A przyznaje ze nie wiem, co jest modne. Po prostu nie wiem

Ja mam granatowe jeansy rurki, szary kaszmirowy sweterek bez guzików z dekoltem łódką, długie, srebrne, wire-wrappingowe kolczyki z onyksem i po srebrnym pierścionku na każdej ręce. Paznokcie pociągnięte bezbarwnym lakierem, z makijażu to tylko czarna kreska na górnej powiece, wytuszowane jeansy, puder i róż. Nie czuję się jak ruska baba :P Powiem tak - olej, co mówią ludzie na kafeterii i noś taką biżuterię, jaka Ci się podoba. Twoje uszy/szyja/dłonie - Twoja sprawa. Mnie kiedyś na kafe powiedzieli, że jestem pasztetem i pulpetem, bo ważę 60 kilo (przy 175 cm wzrostu) :D:D:D:D

Gość a ja tam.
Biżuteria może być złota,srebrna lub sztuczna,najważniejsze,zeby miała w sobie to coś. Nie lubię miniaturek,typu drobne kolczyki czy mikro koraliki,musi być duża.

Gość nini4
Ponawiam, chetnie oblukam tez jakies przyklady

Gość wytuszowane jeansy
wytuszowane jeansy były przebojem roku 2010, w 2011 będą zupełnie niemodne 😭 :D

Gość loloo
a ja nienawidze bursztynu mega babcine blleeee

Gość aha i achhhh
zdecydowanie typu odpustowego, czyli takie zółte "złoto". wszystko inne jak ze smakiem zrobione, moze byc ładne.

Gość staryikarus
loloo- ale z was idiotci Bursztyn jest bardzo modny poza Polska, Polska esportuje bursztyn do krajó gdzie jest on szczytem niszowego lansu

zapraszam na www.cudowny-kuferek.pl tu każda znajdzie coś dla siebie tu jest ciekawa bizuteria

Gość niedookreślona ona z opisu
wynika że wygladasz jak ukrainka handlujaca fajkami na bazarze w Rzeszowie

Gość kkkiiikkkaaa
Złoto babciowe? To chyba żadna z was nie widziała nawet na oczy ładnej, złotej biżuterii:) Wiadomo, że wielgachne łańcuchy i klipsy ze złota wyglądaja tandetnie, ale jest mnóstwo ładnej i modnej złotej biżuterii, bo złoto jest klasyczne.

Gość elizabela
ja nosze tylko zloto ,ale musze byc zawsze opalona

Gość kkkiiikkkaaa
Ja tez nosze tylko złoto, bo złoto jest ładne.

Gość elizabela
a najbardziej lubie złote zęby mam juz 3 :D

Gość ertyuvin
a ja chcialam powiedziec, ze moim zdaniem obrzydliwa, niemodna i oblesna bizuteria to takie "zwyklaki" z Allegro. kala321 poratowala mnie przykladem. Bizuteria w zlym, tanim guscie to dla mnie wlasnie taka jak na: www.cudowny-kuferek.pl

Gość dla mnie prawdziwa biżuteria
to szlachetne metale i kamienie: złoto, srebro, platyna itd. Nie lubię takich z drutu, szkiełek, modeliny, plastiku, filcu - to dla dzieci, a nie dla prawdziwych kobiet!