Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da mam kochanke

zdradziłem i

Polecane posty

W rekomendacja dla Prezesa wszystkich Prezesów w sprawie ulepszenia działania Kafe w roku przyszły, czyli od jutra można w zaleceniach napisać, żeby tematy o wybranych postaciach forum pojawiały się automatycznie i w kolejności alfabetycznej. Ewentualnie w zależności od zasług, czyli ilości wniesionych postów.

Musze zgłosić tę sprawę na zebraniu zarządu nie ma sensu, MS i tak wniosek odrzucę:)

Gość ida567
1,tez nie dalabym mezowi, ktory strzela fochy za kazdym razem gdybym odmowila. to jak zaspokoic dziecko cukierkiem, a dzaieci juz ma..... 2.mezczyzna ma byc oparciem dla kobiety, powienien ja zrozumiec i pomoc w odzyskaniu stabilizacji 3. cos ja blokuje: pomysl co? -albo ona wie o Twojej zdradzie, ale nie mowi nic tylko placze w poduszke, bo wie ze ma dzieci, ktorym chce zapewnic normalne dziecinstwo i, ze blokuje sie to normalne -albo TO ONA MA KOCHANKA I JEST ZAKOCHANA W KIMS INNYM , KTO ROZUMIAL JA LEPIEJ KIEDY TY STUKALES INNA! moze byc zwiazana z kims uczuciowo. Ja tez nie potrafilabym oddac sie nawet mezowi, jesli bylby ktos inny, na ktorym zalezaloby mi bardziej niz on sam 4. albo jest chora, powaznie chora i to ukrywa, nic nie mowi, bo boi sie ze ja zostawisz, boi sie o dzieci 5, w glowie mi sie nie miesci "jesli jest zdrowa" jak mozna wytrzymac bez seksu tyle czasu 6. jesli jednak jest rzeczywiscie tak jak piszesz, moim zdaniem kobieta ma BARDZO ALE TO BARDZO POWAZNY PROBLEM Z CZYMS LUB Z KIMS! PROBLEMY ZNIKAD SIE SAME NIE BIORA i Twoje odejscie nic nie zmieni u niej, a moze pogorszyc sytuacje, z tym ze tylko Ty uwolnisz sie , bedziesz mogl ruchac do woli, ale zostawisz ja SAMA!!! 7. Wkur....mnie Twoje podejscie. biale malzenstwo!pfff to po co bylo Ci to malzenstwo?po co przysiegac i robic z siebie pajaca!?? sam zniszczyles sobie i jej tym podejsciem zycie! 8. stawiasz seks ponad rodzine to smieszne 9. "zdradzilem Cie, bo juz nie moglem wytrzymac tego celibatu, nic do tamtej nie czuje, dawno ja zostawilem , to byla chwila w ktorej zwariowalem, bo poped wygral ze mna, a byl tak wielki, ze nie potrafie ci tego opisac, podniecalas mnie Ty, ale Ty mi nie dalas rozkoszy, piepszac tamta myslalem o Tobie" tak bym jej powiedziala, po upewnieniu sie , ze nie pasuje do niej zaden z wczesniej wymienionych pozycji

Gość a czy te gacie
8. stawiasz seks ponad rodzine to smieszne\ dokładnie :O żałosne

A chcesz być prezesem jeszcze jedną kadencję? To nie fikaj twoje odosobnionego małego sprzeciwu nikt nie zauważy natomiast przy jeszcze kolejnej kadencji nie będziesz miał już szans głosować ......

"tez nie dalabym mezowi, ktory strzela fochy za kazdym razem gdybym odmowila. to jak zaspokoic dziecko cukierkiem, a dzaieci juz ma....." - odmiawiała mi może z 300 razy, nie wiem nie liczyłem. gdyby miała kochanka powiedziałaby mi, "woje odejscie nic nie zmieni u niej, a moze pogorszyc sytuacje, z tym ze tylko Ty uwolnisz sie , bedziesz mogl ruchac do woli, ale zostawisz ja SAMA!!!" - co mam zrobic? Ona nie chce mi powiedziec, a nie będę latami tkwił w takim związku bez przyszłości. Chcę sprobowac ostatni raz. ". Wkur....mnie Twoje podejscie. biale malzenstwo!pfff to po co bylo Ci to malzenstwo?po co przysiegac i robic z siebie pajaca!?? sam zniszczyles sobie i jej tym podejsciem zycie!" - czytanie ze zrozumieniem to przydatna umiejętnosc. POWIEDZIAŁEM, Że NIE ZGADZAŁEM SIĘ NA NIC TAKIEGO I NIE BYŁO O TYM MOWY, ŻE SEKS PO NARODZINACH DZIECI SIĘ SKOŃCZY; jeśli to jej decyzja, że nie chce sie kochac ze mną i wiedziała o tymwcześniej to powinna mnie poinformowac. "tawiasz seks ponad rodzine to smieszne" - gdyby tak było to nie zostawiłbym kochanki i nie staral sie pomoc żonie

1,tez nie dalabym mezowi, ktory strzela fochy za kazdym razem gdybym odmowila. to się nazywa granie sexem. Skutkiem czego niedługo zawitałabyś na topik Sposoby zdradzanych żon. 2mezczyzna ma byc oparciem dla kobiety , powienien ja zrozumiec i pomoc w odzyskaniu stabilizacji oparciem to mają być dla siebie wzajemnie. 8. stawiasz seks ponad rodzine to smieszne sex jest nieodłącznym elementem związku. Autor topiku słusznie zauważył, iż nie godził się na jego brak. Skutki spychania sexu na dalszy plan są właśnie takie jak opisuje autor.

Gość raczek1
ja już dawno powinienem być martwy, bo nie uprawiam seks od jakiegoś czasu.. idę strzelić sobie w łeb

witam,. przeczytałam cała historie,..podziwiam was...widać ze kochasz żonę.Liczę ze się wam ułoży ,..zrób to co cie serce mówi,..poprostu bądź. pozdrawiam

jak to mówią do tańca trzeba dwojga jeśli żona nadal będzie tylko żoną z nazwy to choćby autor chodził na rzęsach to nic się nie zmieni nie pomogą groźby, prośby, żale, starania seksuolog, psycholog, psychiatra i kto tam jeszcze czasem po prostu coś się kończy definitywnie chemia i miłość ale jeśli autorowi zależy niech próbuje odejść zawsze zdąży

Gość raczek1
ale będąc sam też powinien znaleźć sobie kogoś , byle kogo na seks idąc tym torem

Gość omega3d
chociaż mam ciebie za żywe gówno, to radzę ci nie mów nigdy żonie po ona NIGDY, PRZENIGDY CI TEGO NIE ZAPOMNI i już nigdy nic nie będzie takie samo

ike myślę, że miłośc między nami się nie skończyła, ona daje mi ją odczuc niemal codziennie raczek, zrozum nie chodzi mi o sam sex. Po prostu chciałbym miec kogoś kto mnie w pełni akceptuje, kocha i daje mi to czego potrzebuje.

...chociaż mam ciebie za żywe gówno... Czy to prawda, że w tym kraju 99.9% to katolicy???

Gość raczek1
nie chodzi o sam seks? a co miałeś z kochanką? po co ci była jak nie chodzi o sam seks?

słuchaj ty jesteś dorosły i ja prawda? więc oboje wiemy z czym miłość małżeńską się je dziwna jest jej miłość skoro nie potrzebuje cię jako mężczyzny w chwili uniesień brakiem tej potrzeby cię rani o szopkach w stylu uroczystych oświadczeń nie wspominając jeśli chcesz, żeby kochała cię jak brata i tyle ci wystarczy ale to twój wybór a co gorsze konsekwencje tego wyboru

Gość omega3d
iftar, pudło nie jestem katolem 🖐️ a czy autor to katolik? podobno jest takie przykazanie , nie cudzołóż?

Powiedzenie o kimś "gówno" dowodzi głębokiego upośledzenia emocjonalnego. Jak dla mnie nie jesteś ani o jotę lepszym człowiekiem od tych, co zdradzają.

Kochanke miałem tylko i wylącznie dlatego, że moja żona nie chciała nawet ze mną porozmawiac na temat seksu. Jeśli miałbym miec inną kobiete/o ile w ogole mógłbym, chciałbym/ to musiałbym ją kochac. omega3d nie jestem katolikiem. co za debil - zostawie bez komentarza

Gość kanciasty
Zdrada dobra rzecz. Jak stwierdziłem kobiety tak naprawdę wolą zdradzających i niewiernych facetów. Czują presję konkurentek wtedy, bardziej o siebie dbają i starają się jeszcze bardziej aby utrzymać przy sobie faceta. Jak facet jest wierny to jest przegrany. Mają go w dupie. Jednym słowem zddradzaj i nie martw się. Nie miej dylematów. Jak coś kup drogie kwiaty, powiedz jakiś popierdolony piękny tekst, kobieta popłacze, uzależni się od ciebie, będzie się bardziej starać i masz spokój.

miałeś kochankę bo chciało ci się wsadzić generalnie to żadne usprawiedliwienie żona nie daje to idę o innej to po prostu najprostsze rozwiązanie luzie lubią proste rozwiązania zwłaszcza jeśli mają do wyboru 2 niefajne opcje typu odejść od żony- mimo, że nie chce się jej zostawić lub zostać i mieć siostrę- nie żonę

czas sam z siebie nic nie zmieni:) pogoda może się zmienić :) zmienić mogłeś albo ty albo żona:)

Czas nie zmienia sytuacji patowych. Musicie wspólnie stawić czoła problemowi. Bo póki co Ty odwlekasz w czasie podjęcie decyzji i ona odwleka. Sami robicie sobie kuku.

Mam takiego kumpla: jego zona urodziła dzieci i koniec z sexem. On się może dwoić i troić. Nic. Jeszcze jej nie zdradził. Ale jest nieszczęśliwy. Co widać, słychać i czuć.

Gość TRZYMAM KCIUKI :)
życzę tobie powodzenia,naprawdę. Ratuj wasz związek. Jestem kobietą i nie wyobrazam sobie zdrady, ale z drugiej strony podziwiam też twój zapał. Naprawdę trzymam za was ksiuki :)