Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da mam kochanke

zdradziłem i

Polecane posty

Gość zgadzam się w pełni
z Enfant Terrible. I mówię to z pozycji osoby, która dowiedziała się o zdradzie. Jeżeli uważasz, że zdrada może się powtórzyć - to odejdź od żony. Natomiast jeżeli jesteś pewny, że nie zdradzisz jej więcej i chcesz z nią być - to trzymaj buzię na kłódkę. Mówi, że by Ci wybaczyła? Może nawet by i wybaczyła, ale po wybaczeniu NIC już nie jest takie samo. I pełnego zaufania do zdradzającego nie odzyskuje się nigdy.

Gość werrrka
kochasz żonę , a potrzebowałeś seksu z inną? ja bym na siłę z żoną coś zrobiła, kiedy kocha się inną to seks z kochanką nie powinien dawać satysfakcji ?

Gość byłam kochanką....
jego zona się dowiedziała ode mnie

Gość loszkka
powinna ci żona uciąć kutasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwierzę a nie mąż !!!!!!!!!!! a kochance nafaszerować pizdę trotylem i wysadzić w kosmos!!!

Gość dorotka w szortach
jakby mnie przez rok mąż nie pieprzył to był miał takie rogi żeby się nawet w ciężarówce nie zmieścił:P:D autor bzykaj bo to zdrowie ale kontaktuj się z kobietami niekonfliktowymi;)

Gość lejla27
dorotka w szortach współczuję :O mózg w cipsku mieć.. tragedia

Gość gruszicki
dorotko ile bierzesz ? w piczu czy w paszczu?

Gość dorotka w szortach
wiesz ja ciebie nie oceniam,mam gdzie mam a seks zawsze był dla mnie cholernie ważny:P

Gość lejla27
zgadzam się jest bardzo ważny, ale z partnerem ,a nie kurwa na boku z kochankiem/ą :O nie pasuje odejdź od męża ,ale po co robić z siebie kurwisko, sam seks mi przynajmniej szczęścia by nie dał

Gość dorotka w szortach
ale ja walę się systematycznie z moim kochanym i powiem wam że z wiekiem coraz lepiej:D kocham seks:D

Gość werrrka
na siłę spróbować rozwiązać ten problem, przecież nie gwałcić :P i nie odpowiedziałeś mi po co to robiłeś, bo ja nie rozumiem, tylko taki zwierzęcy popęd?

Gość lejla27
ok, jeśli dla ciebie seks to walenie się z kochankiem to ja spadam 🖐️

lejla27 zgadzam się jest bardzo ważny, ale z partnerem ,a nie k**wa na boku z kochankiem/ą nie pasuje odejdź od męża ,ale po co robić z siebie k**wisko, sam seks mi przynajmniej szczęścia by nie dał ja nie usprawiedliwiam autora, ale ta zdrada to jest tak samo winą jego jak i jego żony ..a nawet powiedziałabym, że w głównej mierze jej ..

Gość dorotka w szortach
to macie rację,trzeba powiedzieć partnerowi,znam związki gdzie partnerzy dają sobie ciche przyzwolenie na bara bara na boku,ja tego nie oceniam;) ale rok bez seksu to ta kobieta normalna z całym szacunkiem nie jest,chyba że choroba:O

Gość werrrka
o właśnie chciałam się trochę więcej o tym dowiedzieć, sama zostałam zdradzona kiedyś i nie rozumiem tego do dziś.. ale jednak korzystałeś z tego zamiennika często?

Gość lejla27
jasne że nie zachowuje się normalnie, jak można mieć faceta i z niego nie korzystać ? ;)

Gość zgadzam się w pełni
No to po co chcesz jej powiedzieć autorze? Bo chcesz być szczery...? Sorry, ale w tym przypadku to chyba "przereklamowane"... Ty będziesz szczery, zrzucisz z siebie cały ciężar, zwalisz na nią całą odpowiedzialność za podjęcie decyzji, czy wybaczyć, czy nie... Obarczysz ogromem bólu, którego nie da się wymazać i zapomnieć. Zabierzesz całą pewność siebie, która chyba i tak jest podkopana, skoro ona z jakiegoś powodu nie chce/nie może kochać się z Tobą... Podkopiesz zaufanie do siebie i do wszystkich facetów w ogóle... Tego chcesz? To jej chcesz zafundować? Jeśli nie będziesz jej zdradzał, to milcz i staraj się nieba jej przychylić, żeby była szczęśliwa. I sam się męcz z tym, co zrobiłeś.

Dziewczyny wydaje mi się, że ona się martwi przez swoje ciało. Dla mnie jest piękna, ale urodziła bliźniaki. Wiadomo jak to się dzieje z kobiecym ciałem. Może się boi, że nie jest juz "tam" tak ciasna jak była.

teraz zauważyłem, ze ucieło mi framgent posta. Chodziło mi o to, że chcę zakończyc romasn na boku i byc z żoną. I to właśnie mam w planie zrobic.

Gość werrrka
ale seks z kimś do kogo nic nie czujesz? i to przez dłuższy czas a nie przygoda ? w domu był normalny, czuły, sypiał ze mną ,a na boku posuwał kogoś kto go tyle obchodził co zeszłoroczny śnieg...

Gość byłam kochanką....
"Wiadomo jak to się dzieje z kobiecym ciałem. Może się boi, że nie jest juz "tam" tak ciasna jak była. " ile ty masz dzieciaku lat? 15?

Gość gryaska
jasne że się boi , bo jeśli zdrada ci przychodzi łatwo to gdyby była obwisła i luźna też byś zdradził

werrka spotykałem się z kochanką raz na miesiąc. tylko na seks. byłam kochanką... 32 gryaska zdrada nie przyszła mi łatwo, długo się zastanawiałem, a później... To była chwila.