Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

h11

Oto moje zdanie na temat samotnych matek!

Polecane posty

Gość izia87
jesteś jakaś walnieta autorko ja mam nie ślubne dziecko bo żyjemy na r razie bez ślubu bo tak jest nam wygodnie i nie jestem alkocholiczka tylko normalna dziewczyną,więc na prawde zamknij sie i nie pisz bzdór bo różnie jest w życiu.

wiecie co mam pomysł, usuniemy te durne wypowiedzi :-)

Gość spoko oko
A dajcie spokój. Autorka po prostu nie zaznała nigdy miłości i raczej należy jej współczuć

Gość spoko oko
Rubinowa ja też:) i jestem z porządnej rodziny: bez akcji, rozwodów itd

No i co z tego, nieślubne dzieci, konkubinaty to tylko w patologicznych rodzinach. Właśnie widzę matka nauczycielka a córkę źle wychowała, ojciec twoj może i był notariuszem ale znając życie pewnie i alkoholikiem skoro nie upilnował córki.

Gość izia87
Ty chyba w jakiejś dziurze mieszkasz gdzie mieszkanców jest 50 i codziennie do koscioła chodza daja na ofiare bo ksiadz powie ze tak trzeba a na drugi dzien zapiepsza nowym samochodzikiem,znam proboszcza co narobił dzieci i teraz ma ich w dupie i co tu pierniczysz o kotolizmie jak by tak było to księza trzymali by przysięge która składają,a tak to chodza po burdelach i robia dzieci,i nie mów że ty taka świeta jesteś pewnie sie gżdziłas na prawo i na lewo a tera wytykasz dziewczyna co zostały np.porzucone .

Gość też jestem tego zdania
co racja to racja, pełno jest takich samotnych szmat z bachorami, które sobie tłumaczą, że tak żyją "bo jest wygodniej bez ślubu" a w rzeczywistości facet je zapłodnił i olał ciepłym moczem bo do niczego innego sie nie nadają :D

Gość chahahhahaha
Gardzić należy takimi pustakami jak ty!!

Gość facet z jajami 22222
A ja sądze że autorka ma racje jeśli chodzi o związki z ciężarnymi. Nigdy nie ożeniłbym się z taką kobietą. Inna sytuacja gdy to własna córka zachodzi w ciąże, jako rodzic nie potrafiłbym się wyrzec z takiego powodu własnego dziecka.

Gość nie ożeniłbym się z taką
z obcym bachorem do tego :o brzydzę się takich dziewczyn, są jakby "zużyte" a do tego rodziły więc luźne...

Ja też bym się nie ożenił, obcy dzieciak to nie dla mnie! Też nie chciałbym żeby mój syn ożenił się z panną z dzieckiem.

Gość KLKLKL
ja jestem nieślubnym dzieckiem. teraz mam31 lat. I wiesz co ci powiem- ZDYCHAJ STARA KURWO

Gość KLKLKL
a mojej mamie i jej rodzocom,a moim dziadkom jestem bardzo wdzięczna

KLKLKL Ty jesteś nieślubnym dzieckiem ale nie wymagaj by obcy mężczyzna traktował Ciebie jak córke/syna?

Gość to patologia a nie kobietta
i nie chciałbym takiej wyjebanej i porzuconej, w głowie też zresztą siano

No ale dla swojej matki zawsze byłaś jej dzieckiem a dla jej rodziców dzieckiem ich córk. Akurat miałaś prawo do ich miłości.

Gość KLKLKL
facet z jajami---spokojnie, moja mama nigdy nie wyszła za mąż więc żaden facet mnie nie musial traktować jak "swoje"

No właśnie panna z dzieckiem lepiej żeby już sobie nie szukała żadnego faceta! I gdyby moja córka sprowadziła nieślubne dziecko do domu to zabroniłbym jej później jakichkolwiek związków z mężczyznami.

Gość KLKLKL
Moja mama była potem w jednym związku jak ja miałam 17 lat. ale ten facet mi się nie podobał i jakoś ciężko mi było sobie wyobrazić aby on z nami mieszkał. Cały czas dawałam mamie to odczuć, że ja go u nas nie chcę. W końcu jak to określiła-dla mojego dobra- zrezygnowała z niego

Gość KLKLKL
ale na tym nie koniec bo on później próbował walczyć. Dopiero po czasie ja sama, osobiście, musiałam mu powiedzieć prosto w oczy-sorry gościu ale na mojego ojczyma to ty się nie nadajesz. Dopireo po mojej "interwencji" dał spokój.

Gość -o-o-
zgadzam się z wypowiedzią powyżej.

Gość KLKLKL
moja matka nie jest kurwą. a niby w czym mężatka jest lepsza od smaotnej matki????????? bo nie rozumiem

Gość KLKLKL
ja mogę powiedzieć, że męzatki to kurwy lecące na kasę. są lepsze od samotnych matek tylko dlatego że udało im się jakiegoś fagasa złapać

Gość KLKLKL
licz się ze słowami bagno

Gość KLKLKL
a tobie autorko w nowym roku życzę śmierci. autentycznie. bo takie pierdolnięte ścierwo nie może chodzić po świecie