Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

h11

Oto moje zdanie na temat samotnych matek!

Polecane posty

Gardzę takimi kobietami!!! Nie mówię tutaj o wdowach czy nawet rozwódkach ale szczególnie o pannach które zrobiły se dziecko a potem szukają męża. Rodzice powinni taką na taczkach z miasta wywieźc, gdyby to była moja córka napewno bym tak zrobiła.

Gość Eleeene
oooooooooo matko.Nie wierze .

Gość spoko oko
a co faceta ci odbiła?

Gość RubinowaPaniTwoja
A ja gardze takimi szmatami jak ty Różnie się w życiu uklada Co masz tym kobietom do.zarzucenia ?

ciekawe to co piszesz Tylko trudno samej zrobić sobie dziecko . A co myślisz o tatusiach?

Prawdziwy mężczyzna nie zwiąże się z kobietą z dzieckiem a prawdziwa kobieta nie zafunduje sobie dziecka przed ślubem. Taka prawada. Ja od zawsze byłam porządna i gdyby nie daj Bóg mój syn sprowadził do domu panne z dzieckiem zasadziłabym kopniaka w tyłek dla jego własnego dobra.

Gość normalne, normalne
jak to "zrobiły se dziecko"??? Partenogeneza jakaś? Bo mnie się wydawało, że samemu trochę trudno sobie dziecko zrobić. Dwojga do tego potrzeba. Tyle, że ojcec tchórz pryska w siną dal

Tatusiach? Nic nie myślę, mężczyźni już tacy są że nie zrezygnują jak im się kobieta podkłada.

Gość ghfdxtydxr
h11 ty cwelu

skąd takie dewotki się biorą po prostu rozwaliłaś mnie dzis kobieto!!!! :classic_cool:

z tym kopniakiem dla syna to zgadzam się , tylko na dobre mu wyjdzie- z dala od Ciebie

A ja podziwiam i szanuje kobiety, które zdecydowały się samotnie wychowywać dziecko i nie leciały do ołtarza tylko dlatego, że są w ciąży. I nie fundowały sobie i dziecku nieszczęśliwej, w większości przypadków, rodziny. To podziwiam i popieram.

Gość spoko oko
Prawdziwy mężczyzna nie patrzy na to jak się ułożyło życie jej wybrance tylko stara się jej zapewnić szczęście jakiego wcześniej nie miała a prawdziwa kobieta to docenia i szanuje. Niestety ty jesteś tylko substytutem

Myślę że prawdziwy porządny mężczyzna zrezygnuje jak mu się miss świata ,, podłoży"

Tutaj nie ma co podziwiac. Panny z dzieckiem to takie co przed ślubem dawały a potem czasami idą do ołtarza w białej sukni i wypowiadają słowa przysięgi małżeńskiej to mi się w glowie nie mieści jak można byc tak podłym wobec Boga, a jeszcze bardziej dziwią mnie rodzice którzy takiej dziewczynie pomagają, trzymają ją i bękarta pod swoim dachem ale widocznie to też jacyś bezbożnicy.

Gość bursztyn 12
niejedna tak mówi a potem wielkie gały jak ją to spotka!!! Kobiety w malżeństwach z dużym stażem wpadają to pannie tym bardziej może się zdażyć i co z tego!!!

Gość spoko oko
Bóg powiadasz? Debilu Jezus wybaczył największej grzesznicy Marii Magdalenie, tylko żeby nie grzeszyła więcej. Weź się ogarnij zanim zaczniesz pisać

Gość też jestem tego zdania
to ostatnie lafiryndy, jedna taka "mamusia" startowała do mojego brata bo przystojny i z własną firmą, ale pogoniła szmatę! :D w mojej rodzinie też nie życzę sobie takich kurewek z bachorami

Gość spoko oko
to pogonił czy pogoniła mamuśko?:D

Jezus wybaczył bo Jezus jest od tego by wybaczac ludziom ich przewinienia, natomiast społeczeństwo jest inne i panna z dzieckiem w rodzinie to wstyd jak cholera. Najczęściej kobiety z nieślubnymi dziecmi to córki alkoholików czy jakiś biedaków których nie stac byłoby zapewnic córce wykształcenie. Córka adwokata i lekarki napewno nigdy nie będzie miała nieślubnego dziecka.

Gość też jestem tego zdania
pogoniłam* :D on też jej nie chciał ale nie chciała przestac do niego pisać i go ciągle gdzieś zapraszać mimo że NIGDY z nią nie wyszedł to za nim chodziła, niezła desperacja...

Gość spoko oko
Córka adwokata i lekarki napewno nigdy nie będzie miała nieślubnego dziecka. Tak się składa że znam to środowisko. Tak nie będzie miała bo zanim wyjdzie za mąż zrobi ok 3 skrobanki. Rodziców stać na to

ale mnie rozśmieszasz, że takie monstrum wie jak neta obsługiwać, to chyba koniec świata..hahhahhah sie zbliża czy jak???