Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZrownowaZONA 22

Pytanie o ogrzewanie...

Polecane posty

Gość ZrownowaZONA 22

Czy wy tez macie podzielniki ciepla zalozone na kaloryferach? O co kaman? Wlasnie wynajelismy mieszkanie a tu takie cuda... Kaloryfery porozkrecane na maxa a zimno jak chole*a...

Gość ZrownowaZONA 22
Nikt nie ma? Nie wierze... Slyszalam ze za to sa kosmiczne doplaty przy rozliczeniu...

Gość kasia1993
wcale nie zalezy jak duze to mieszkanie i gdzie,,,,w rzeszowie w tamtym roku miałam zwrot 150 zł przy 38 mkw

Gość ZrownowaZONA 22
my mamy 34m, woj Łódzkie... A o co chodzi z tym parowaniem cieczy? Ile tych kresek moze spasc zeby nie doplacac?

Gość kasia1993
no nie pamietam juz ,im bardziej grzejesz tym bardziej paruje.ale napewno nie dopłacisz duzo przy normalnym grzaniu,,

Gość kasia1993
w tym roku u nas juz spisywali,,na skale 30 zuzyłam 20 i 26 kresek

Ja też mam w domu takie podzielniki... Ciekawa jestem jak to bedzie przy rozliczeniu... Mam nadzieje ze nie bede musiala doplacac z 500 zl, tymbardziej ze mam mieszkanie na przeciwko windy i piz**i jak w kieleckim.... :(

Gość Nor-bert.
prawdopodobnie macie zapowietrzone kaloryfery dlatego macie zimno albo okna nieszczelne

No u mnie np na 2 sa zimne... I co zrobic z tym fantem ze kaloryfery zapowietrzone? Oknami tez wali a nie moge oszczedzac na ogrzewaniu bo mam malutkie dziecko i MUSI byc cieplo....

Gość Nor-bert.
Jakie macie okna drewniane czy plastiki nowe czy stare a jesli zapowietrzone to trzeba odpowietrzyc kaloryfery masz moze na koncu grzejnika zaworek odpowietrzajacy jesli tak to wez naczybie podłóz i odkrec ten zaworek az momentu kiedy powietrze całkowicie ujdzie i wtedy zakrec