Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddgfgr

TO BYŁ DLA MNIE BARDZO SMUTNY ROK

Polecane posty

...dla mnie tez...ale mowią,ze nic sie nie dzieje bez powodu i ze kiedys poznam odpowiedź na pytanie " dlaczego ? "...

Gość normalne, normalne
a dla mnie całkiem ok. Lubię parzyste lata

Gość dddgfgr
DOBRZE z chociaż umiesz to sobie wytłumaczyc. DLA MINIE NIE MA już szans na lepsze jutro, po kilkunastu latach rozpadł się mój związek, facet okazał się dupkiem, jestem po trzydziestce zupełnie sama, bez przyjaciół , znajomych , tylko pies i ja

Gość tak masz racje7765
dla mnie bedzie przerazajacy ten 2011, a na pewno jego poczatki beda dla mnie najtrudniejsze :(

Gość dddgfgr
ha ha ha , no widzę że faktycznie inni mają gorzej ale ja mam prawie tak samo przesrane

Gość normalne, normalne
zawsze jest szansa na lepsze jutro. Jeśli spadłaś na samo dno, to teraz już tylko w górę. Odbij się dobrze i leć. Pokaż światu na co cię stać. Związek z dupkiem był do bani, wiec dobrze że się skończył. Teraz czas na coś nowego. Powodzenia w nowym roku :)

Gość dddgfgr
dzięki za życzenia, ja równiez życzę ci wszystkiego dobrego.

Gość normalne, normalne
nie ma to jak podszywacze z 18.27. Chyba to nieco niesmaczne... Gdzie wy takie durnoty wyszukujecie?

ja po 11 latach zwiazku zaczynam od nowa...myslałam,ze zabierze mi tylko materialność a on mi zabrał sporą część mnie,taką jaką siebie lubiłąm...nic juz nie bedzie takie samo.Ale mowią ,ze lepsze zgliszcza niz dno...dopiero w takich momentach człowiek znajduje w sobie nieodgadnione zapasy silnej woli,determinacji i niezwykłej siły...owszem są momenty zwatpienia,kiedy w srodku tak boli ze az rozrywa...ale przekonałąm sie kogo kochałam... nie martw sie,musi byc w koncu z górki🌻 tak mowią...;)

Gość mikino
Nigdy nie klikam na linki a teraz sie skusilam i mam :/