Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gratulacje

objawy ciazy bole wymioty zawroty glowy itp.

Polecane posty

Gość gratulacje

DZIEWCZYNY MIMO TEGO ZE MAM NIE REGULARNE MIESIACZKI MOJA OSTATNIA BYLA 10 LISTOPADA TAK JESZCZE NIE MIALAM MAM TERAZ STRASZNE BOLE BRZUCHA PORANNE MDLOSCI I ZAWROTY GLOWY TEST ROBILAM OK 2 TYG TEMU WYNIK NEGATYWNY CZY TEST MOGL MNIE OSZUKAC MIESIACZKI NIE MAM DO TEJ PORY.PROSZE O POMOC I JAKIES WYJASNIENIE NA TEN TEMAT

Gość normalne, normalne
takie objawy to raczej zatrucie jakieś lub grypa żołądkowa. A może czas do lekarza i do gina dlaczego wstrzymana miesiączka

Gość gratulacje
WITAM CIE DZIEKI ZE ODPISALAS JA JESTEM JUZ PO DWUCH PORONIENIACH TYLKO RAZ W ZYCIU TEST WYSZEDL MI POZYTYWNIE CHCIALA BYM ZEBY WSZYSTKO BYLO OK BOJE SIE NAWET ROBIC KOLEJNYCH TESTOW BO BOJE SIE ROZCZAROWANIA A DO LEKARZA IDE W STYCZNIU CHCEM TYLKO SIE USPOKOIC TROCHE DOSWIADCZENIAMI INNYCH DZIEWCZYN

Gość gratulacje
NIE WYDAJE MI SIE TO ZATRUCIEM ZOLADEK ANI MNIE NIE BOLI ANI NIC WIEC RACZEJ WYKLUCZAM

Gość fajnieeeeeeeeee
to idz do ginekologa na co czekasz tu wrózek niema

Gość gratulacje
Ale jest sporo kobiet doświadczonych,które jak myślę coś mi napiszą na ten temat

Gość fajnieeeeeeeeee
ale tu niema nic do doswiadczenia dziewczyno mozesz byc w ciazy a nie musisz czemu nie pojdziesz do ginekologa? zrob jescze raz test ja pierdole jest juz styczen prawie a ty nie poszlas do lekarza ??????///// ja pierdole

Gość kunekundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ile ty masz lat 10?

Gość gratulacje
no sporo więcej byłam u lekarza w list teraz jak do niego dzwoniłam powiedział że i tak nic teraz nie zobaczy więc ratuje się wami

Gość kunekundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak nic nie zobaczmy jak robilas test i wyszed negatywny to zrob go ponownie ja pinkole ale nikt ci do cipy nie zjarzy mozna tylko gdybyac czy ciaza czy nie ciaza jak nic nie zobaczy???????

Gość gratulacje
słuchaj uważaj trochę na słowa ja do ciebie nie piszę w ten sposób jak dla ciebie to nie ma sensu o czym pisać to nie pisz

Gość gość
Ja po porodzie mialam ciezkie probloemy, skorzystalam z masazów leczniczych i powoli wracam do sił. Mój fizjoteraupeta mgr Kurbiel postawil mnie na nogi.