Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę sama jak palec

Kto jutro spędza sylwestra w domu?

Polecane posty

Ja wam powiem,ze w tym roku ide z moim facetem na disco ale..... po raz pierwszy nie chce mi sie nigdzie isc:) Naprawde nigdy tak nie miałam:) Mojemu tez sie nie chce isc, wolelibysmy kupic sobie wódeczke, zrobic pyszne jedzonko:) Ale juz kupilismy wejsciowki wiec trzeba isc:/ chyba sie starzeje:D

Gość zlazlazlalzazla
będę sama jak palec , tez mam 20 lat, i jak sie nieskontaktuje moja przyjaciolka ze mną..;/ to tez bede w domu po raz pierwszy! wiem co czujesz..;/

Gość będę sama jak palec
Ja w zasadzie tylko 2 razy w życiu bylam na prawdziwej imprezie sylwestrowej :( 2 i 3 lata temu... rok temu byłam u kuzynki i siedziałyśmy we dwie przed tv :O więc nie można tego uznać za impreze. mam pecha do sylwestra

Gość zlazlazlalzazla
mi zazwyczaj sylwester sie udawał, bo byl na spontanie , nie moge narzekać, ale teraz ehh , szkoda wogole gadać, ale jedna pozytywna strona nie trzeba sie nigdzie szykować :p i alko cały dla mnie :))

Gość wstydzilibyscie sie
a ja sylwek bez alkoholu i to samej w domu:P

Gość wstydzilibyscie sie
mi sie sylwek udawal do tej pory az nie urodzilam moich dwoch chlopczykow 3 lata temu:P

Gość ja nigdy nie bylem na sylwe
z czego sie tu cieszyc ? muzyki mozesz posluchac w telewizji ja nie obchodze sylwestra od 30 lat