Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wefgege

CHUDE NIE JEST WCALE PIEKNE

Polecane posty

Gość wefgege

Naprawdę wkurwiaja mnie teksty typu "chce byc chuda chce wazyc 46kg" :-O albo "mam 34 lata waze 45kg wygladam super" :-O Żenada. Przeciez wiadomo ,że chuda trzydziestoparolatka ważąca czterdziesciparę kg wygląda zmorowato, szybciej ma zmarszczki itp.Zero szacunku dla własnego zdrowia. Osobiście mnie chudość kojarzy się z wyniszczeniem organizmu, osłabieniem zdrowia. Jak takie cos może byc piekne? Takie a'la ta panna z rodziny Adamsów:-O Piekna kobieta to nie wychudzona szkapa, powinna miec i cycki i biodro i tyłek, zdrowo wyglądającą cerę, a nie przypominać garbatą anemiczkę:-O Przez teksty typu "chudsze maja wieksze powodzenie" młode dziewczyny wpadaja w anoreksję, a potem albo z tego wychodzą albo nie. zmarła słynna anorektyczka " http://pomponik.pl/news/zmarla-najslynniejsza-anorektyczka,1577333

Gość atrakcyjny julian..
wypierdalaj 🖐️

Gość frywolny Bolesław
wszystko w normie ale szczupłe kobiety są atrakcyjne , powabne i kobiece , a zapasione tuczniki niestewty nie i żadne europejskie nowomowy, kampanie i lobbowania na rzecz tłustych nie zmienią tego, otyłość jest obrzydliwa , niezdrowa i aseksualna przynajmniej u nas w Europie

Gość wefgege
julian sam wypierdalaj smieciu, założ błotnik na jape bo kapie

Gość wefgege
Bolesławie --- ale ja nie mówie o otyłości, mówie o wadze któa jest srednia a wiekszosc kobiet uwaza ze jest za gruba np przy wzroscie 165cm waza 56kg i dla nich to za duzo:-O

Gość atrakcyjny julian..
skoro dobrze sie czujesz w swojej wadze to co Cie obchodzi że ktos robi z siebie wieszaka? mam wrażenie że nie mozesz schudnąć i sie wyżywasz na tych którym sie udało :O:O powiedz szczerze prawda?

Gość 32234
Naprawdę wk**wiaja mnie teksty typu "chce byc chuda chce wazyc 46kg" albo "mam 34 lata waze 45kg wygladam super" Żenada. Przeciez wiadomo ,że chuda trzydziestoparolatka ważąca czterdziesc*parę kg wygląda zmorowato, Mozna w tym wieku wygladac super przy 45 kg, jak sie jest bardzo niskim. Nie napisalas nic o wzroscie, uwazasz ze kazdy ma po 170 cm? Ja mam np. 152, i chcialabym miec ok. 48 kg. Co w tym zlego???

Gość wefgege
julian- dla twojego info waże 52kg przy 167cm mam wage odpowiednia do wzrostu, widać ze masz ograniczone myslenie, bo uwazasz i generalizujesz,ze skoro potepiam anoreksję to juz musze sama byc pasztetem

Gość wefgege
zreszta jak byłam nastolatką sama byłam o krok od bulimii i wiem posrednio jak to jest, chodzi mi o to propagowanie chudosci po co tak robic, jest wiele młodych dziewczyn, które przez takie teksty moga wpasc w kompleksy a z nich w chorobe

Jest jeszcze jeden powód dla którego wrzucam swoje 3 grosze, moja matka całe życie się odchudzała teraz ma 55 lat, od 10 lat choruje na gościec stawowy a cerę ma jak 70-siątka. dziewczynki odchudzajcie się więc nadal, samo zdrowie

Gość wefgege
księżna ropuch- dokładnie, ciesze sie,że mnie rozumiesz:) juz tu jeden na mnie naskoczył,że skoro jestem przeciw odchudzaniu to jestem pasztetem:-O niestety sie pomylił:-O albo ktos wyzej pisał cos o wzroscie- chyba wyraznie sie wyraziłam,że chodzi o dziewczyny odchudzajace sie.

Ludziska mają klapki na oczach, zresztą już udowodniły amerykańce że te wychudzone podobają się tylko panom ze skłonnościami homo, normalny facet potrzebuje kobiety nie wieszaka więc drogi sperminatorze jakoś to o tobie świadczy

Gość wefgege
sperminator to gej, moze to i lepiej, bo faceci udzielajacy sie na babskim forum- to juz nie normalne:-O

Gość wefgege
sperminator a jak wyglada kobieta- tucznik - pokaz jakies foto z neta

Gość wefgege
własnie oni tego nie odrózniają:-O podgatunek:-O

Gość olapaolaolala
to czy się ktoś odchudza, czy też nie to wyłącznie jego sprawa... mnie jajco obchodzi, czy koś waży 50, 60 czy 40 kg :P nie można się wyrażać przykro o osobach otyłych, bo może to być wywołane, np. chorobą a więc i osób chudych nie można krtykować, bo może taka już jest ich natura :P zapewne nie pytasz się każdej 40 kg dziewczyny, czy się odchudza, czy po prostu już tak ma - a mówisz o nich "wieszaki" a zapewniam Cie, że wielu mężczyzn lubi chude dziewczyny, z małym B :*

Gość wefgege
hmm ola a wiesz,ze nawet kobieta wazaca czterdziescipare kg moze przytyc po dziecko, zminiaja sie hormony z wiekiem i co??? Mąz zwolennik małego B pójdzie do nastoletniej bo woli chudzinki??Zal.pl:-O Jak facet mówi,że lubi chude i bez cycków to od razu niech lkeci do geyclubu

Gość olapaolaolala
wefgege na szczęscie nie każdy patrzy jedynie na wygląd, poza tym ile ludzi tyle opinii i upodobań jak facet lubi chude i drobne to nie pomoże tu babka z biustem DD i biodrami 100 cm :):) poza tym jak preferujesz facetów, którzy rzucają swoje kobiety, bo po ciąży przytyły, czy też schudły po diecie to sorry :P a z tym "żal.pl" to się cofnij do podstawówki....

Gość olapaolaolala
jeszcze jedno... widzę, że lubisz jak kobieta jest przy kości, ma kobiece kształty - ok, Twój pogląd i nic do tego nie mam ale jeśli piszesz o chudych "garbata anemiczka" albo przyrównujesz do kobiet, które nadają się dla gejów...? :O sorry, rozmowa z Tobą nie ma sensu, bo masz słownictwo i poglądy 15 latki

Gość krisssss84
A mnie wkurwiają takie debilki, które czepiają się chudych lasek. Nie dopuszczasz takiej myśli tępa pipo (mam na myśli autorkę tego debilnego topiku), że niektórzy wcale nie muszą się odchudzać a i tak są bardzo szczupli? Nie każda chuda dziewczyna to anorektyczka. Zresztą wszystko jest kwestią gustu, Tobie się to nie podoba, ale komuś może bardzo. A opinia, że udowodniono, że chude podobają się tylko facetom o skłonnościach homoseksualnych to totalna bzdura.

Gość wefgege
nie zauważyłaś,że bardzo chude dziewczyny sie garbią? ja u wiekszosci to zauważyłam, sama kiedys ważyłam 46 kg i sie nieswiadomie garbiłam:-O

Gość krisssss84
Piszesz też o chudych laskach z małymi cyckami. uwierz, ile ludzi na świecie tyle figur, są też szczupłe kobitki z wielkim biustem i zapasione tuczniki z małymi :P nie generalizuj

Gość olapaolaolala
nie, bardzo mi przykro, ale nie zauważyłam