Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

ktos kto uwaza mnie za paszteta jest po prostu smieszny

Polecane posty

Gość efrgthyjm
no nie jesteś wenus :)

Gość nugetsy z kurczaka
:D

Gość aaghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Amanda O nie jestem k**wa zadna amanda!!! uwielbiam kafe :D:D:D!!!!!

Gość jest brzydkahhhhmmm
ale klapa i zdjecie tez nie twoje hahah

Gość Natalia Oreiro.
Podszywanie pode mnie jest zniewagą !!!!!!!!!!!................ Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Art. 216 Kodeksu Karnego. ................................................................................... na mój wniosek prokurator zażąda twój IP od admina tego forum i masz posprzątane. .................................................................................... Tekst został spisany dzieki mojemu tłumaczowi Frederiko Alonso Miekopala.

Pani Natalio. JA TYLKO SOBIE ŻARTOWAŁAM. przeciez mogę mieć bardzo podobne zdjęcie do Pani. prawda?

nie kurwa! ja sobie nie pozwole! pani natalio za umieszczanie moich zdjęć na swojej stronie odpowie Pani za to! to ze jestem do Pani podobna nie oznacza ze moze Pani bezkarnie kraść moje piękne zdjęcia! jutro zgłosze ta sprawe! albo nie! teraz zgłosze!

Gość doooo for lovee.
hahhhhahahahahaha no ja szczam !!!!!

o 2:17 to podszyw pode mnie!!!!! prosze jej nie sluchac! ja mogę to wszystko odkręcic tylko bardzo proszę tego nie zgłaszać!!

Gość Natalia Oreiro.
Voc limpa. Reunimo-nos em tribunal a Sra. Amanda F.A.Miekopala posprzątane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ja to mogę odkręcic naprawwdę. tylko proszę tego nigdzie nie zgłaszac. bardzo proszę :(

hahaahahahahahhahha :D to tak jakby'zniesławienie' podajesz sie za kogos kim nie jesteś .. :O wiesz,ze to karalne?

narawde? ja to wszystko odkręcę tylko proszę nie zgłaszajcie tego nigdzie! błagam was :(

no to tłumacz się teraz :D bo fakt faktem pod paragraf to podchodzi . hahahahahahah

TYLE NIENAWISCI W TEJ POLSZY :( to moja wina ze jestem tak ladna ze natalia kradnie moje fotki? moja wina?

tak ? a wiesz, ze jest takie cos jak prawa autorskie ? są na to paragrafy moja droga także nie radzę ..

Gość bo się zsikam ze śmiechu
o kurwa jaki cyrk! hahahahahahaha!!! Skąd mieliby tak wkleić zdjęcie tej niby Amandy? Skoro ona ma małe i cz-b a tam jest kolorowe i widać, że to Natalia Oreiro? :D:D Ta Amanda jest głupsza niż się można było spodziewać...

Gość Fanka__Tolkiena
hahahaha, ładna szopka