Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pommoożcie

Endorfiny co kupić ???

Polecane posty

Gość Pommoożcie

Może polecicie mi jakieś legalne tabletki które wspomagają produkcję Endorfin w organizmie czyli tzw hormonu szczęścia.Zapewne wiecie jaki to stan kiedy w pewnym momencie nagle poczujecie się cudownie i to uczucie sprawia że można się rozpłynąć :) to jest właśnie endorfina którą wyprodukował Wasz organizm.Chwile te są zazwyczaj krótkie i zdarzają się średnio raz na dwa miesiące ale za to jakie :) Słyszałem że są preparaty które potęgują produkcję endorfin dzięki czemu można takie chwile przeżywać więcej razy :) Darujcie sobie wpisy typu ,strzel sobie działkę koki bo nie jestem ćpunem.

Gość Pommoożcie
up

Gość gość
Ale po co brac jakieś tabletki z endorfiny jak można w naturalny sposób wspomagać produkcję endorfiny u siebie w organizmie - np poprzez medytację relaksacyjną - to bardzo łatwy i bardzo skuteczny sposób na więcej endorfiny :)

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką - medytacja albo ćwiczenia

Gość gość
Jeśli chodzi o medytację to polecam medytację w domu z http://gerelaxis.pl/ rewelacja - u mnie życie zmieniło się o 180 stopni :) teraz potrafie cieszyć się nawet z małych rzeczy bo to w nich szczęście zapisane jest :według piosenki" :)

Gość gość
medytacja świetnie pomaga w poprawie nastroju - polecam takie ćwiczenia 30 minut dziennie :)

Gość gość
medytacja to najlepszy sposób na endorfiny :)

Gość gość
Oooo widzę, że temat endorfin z gerelaxis nie umarł :) ja czytałem o tym już ponad pół roku temu i tera natrafiam na taki podobny temat - rozwieje wasze wątpliwości - medytacja z gerelaxis na endorfiny to REWELACJA, STRZAŁ W 10. Polecam każdemu kot czuje się smutny, otumaniony pogodą, ma depresję czy jesienną chandrę, ja zamówiłem to wiosną i świetnie mi pomogło już po kilku dniach stosowania. Teraz ćwiczę od czasu do czasu ale efekt utrzymuje sie cały czas - moje życie wygląda o wiele lepiej. Pisałem z producentem GErelaxis przed zakupem i potwierdził GWARANCJĘ ZWROTU KASY W 14 DNI JEŚLI NIE BĘDZIE EFEKTów - sprawdźcie na sobie czy pomoże a jak nie to oddacie to do sklepu i tyle. bez żądnego ryzyka :)

Gość gość
Omnadren 250 mg tygodniowo Do tego jakąś dobra metka, nie malay Tiger, do tego 150 mg testo entana, na podbudowanie można dodać pod koniec kilka zastrzyków boldenonu ewentualne decy. Na koniec 8 tyg cyklu klomid, ewentualnie Norve żeby nie zalalo woda, zmniejszyć szanse na ginekomastię.

Gość gość
ok namówiłyście mnie :) sprawdzę też to gerelaxis ale poczekam na CD bo ja nie za bardzo obeznana w tych komputerach :)

Gość gość
daj znać bo też potrzebuje czegoś na jesienną chandrę.... czy taka medytacja pomoże?