Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kussssssss

Ciąża poprzez płyn prejakulacyjny

Polecane posty

Gość kussssssss

Witam. Strasznie sie martwie i pomóżcie mi dziewczyny. 23 grudnia miałąm okres. Ogólnie jestem na początku drugiego opakowania tabletek antykoncepcyjnych cyprest. Wczoraj uprawiałam z chłopakiem petting. Wciąz jestem dziewicą. Na reku poczułam płyn prejakulacyjny ale nie doszło do wytrysku. Potem oralnie zaspokojałąm chłopaka i następnie ocieraliśmy sie narządami. Później załozyłam mu prezerwatywe i próbował we mnnie wejść ale nie udało nam sie ( tylko moze wszedł 0,5 cm czyli w ogóle). I moje pytanie jest następujące. Czy mogłam zajść w ciąze poprzez ten płyn ? Czy zakłądająć prezerwatywe mogłam go na niej zostawić? albo czy ocierając sie mogło tez coś sie przedostać do pochwy? Czy rzeczywiscie moze dojść do zapłodnienia jesli biore tabletki Cyprest? Dziewczyny, mam takie schizy, boje sie;( prosze odpiszcie;* pomózcie:(

Gość Ja jako ja
Ciąża jest absolutnie wykluczona!!! Po pierwsze bierzesz tabletki antykoncepc. jeśli nie ominęłaś żadnej - w ciąży nie jesteś! Po następne, do Twoich dni płodnych jeszcze pozostało parę dni (około 6) Po następne, nie doszło do pełnego stosunku. W ciąży na pewno nie jesteś!

Gość kussssssss
Jejku, dziękuje bardzo uspokoiłaś mnie;) Wczoraj z chłopakiem naprawde daleko zaszliśmy i strasznie sie wystraszyłam ze jednak mogłam zajść:( a jeszcze teraz bym tego nie chciała...

Gość Ja jako ja
na 100% nie!!!!!!

Bierzesz drugie opakowanie tabletek, nie uprawiałaś seksu i boisz się, że jesteś w ciąży? Albo masz 15 lat, albo jesteś totalną ignorantką i o antykoncepcji nie wiesz nic.

Gość hihihihihihihihi
Octavia - lepsza jest taka postawa, niż zero stosowania antykoncepcji, pełny sex podczas dni płodnych i pytanie: "Czy możliwe że mogłam zajść w ciążę?"

Gość kussssssss
Nie jest to prowokacja. Mam 19 lat ale tyle słysze o przypadkach ciązy, że naprawde boje sie że tak łatwo można zajść. Zrozumcie mnie . dziękuje.

Gość kussssssss
Wiesz, bo ogólnie czytałam różne fora i niektórzy piszą, ze same te tabletki nie są skuteczne i takie tam pierdoły a w sumie ostatnio byłam u ginekologa po kolejne opakowanie i powiedział ze nawet moge współzyc, jesli sie zdecyduje, bez zadnych zabezpieczeń, bo w ciąze na pewno nie zajde. Ale jakoś boje sie mu zaufać ...

Gość taaaa, coroczny
Też mi sie wydaje ze nie jesteś jeszcze gotowa na seks...

Jesz tabletki... Niby chcesz współżyć, a jednak... Nie jesteś w ogóle gotowa na seks. Poczekaj jeszcze troche bo skoro teraz martwisz sie że jesteś w ciąży ( gdy tak naprawde nie ma takich podstaw, drugie opakowanie tabletek, nie było wytrysku) to przecież zwariujesz po pełnym stosunku bez zabezpieczenia, co wtedy głowe sobie urwiesz ze strachu? Spokojnie nie tak łatwo znów zajść w ciąże, zwłaszcza przy podwójnym zabezpieczeniu.