Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo stanowczy to pewnie prawi

Czy Malo stanowczy to jakis prawik ?

Polecane posty

Niemniej jednak jest kreatywny i medialny. to nie do konca jest substytutem inteligencji jak stad do marsa, ale moze zwyczajnie masz dar telepatii ;-)

(btw filmik jak filmik, taki oddajucy pos slowianskiego ducha i tyle, czyli facewt bardzo sie nawet starac nie musial chyba, bo dostal attitude w genach) ;-)

Nie musi stanowić substytutu inteligencji a jej składową. Prośbę o dar telepatii umieściłam w tegorocznym liście do Św. Mikołaja, ale chyba się na mnie dziad wypiął :(

Gość enter22
bo napisalaś list nie do Św. Mikołaja tylko do Dziadka Mroza

Do Dziadka Mroza napisałam prośbę o zimnosuczość jako dominującą cechę mojej osoby, ale też bez odzewu się odbyło :/ Krótko mówiąc, stare dziady są bez serca (że o braku czegoś więcej nie wspomnę) W przyszłym roku napiszę listy do seksownych zamienników ;)

"swoja droga niezle mamy czasy, ze jeden koles dzieki malemu krokodylowi i ponglishowi osiaga sukces medialny" Nie na codzień may takie przykłady ponglishu :) "MS, to twoja premiera w roli bohatera tytuowego tematu? Jezeli tak, to skladam gratulacje i witam w klubie wybrancow of kafe public attention" Lusiu, ranisz moje uczucia... Już byłem bohaterem i to jednorazowo kilku topików, teraz można powiedzieć, ze to taki mój come back :) Aczkolwiek kryzys jak widzę daje się we znaki, nie dość, że tylko dwa topiki, to jeszcze takie mało aktywne - mam na myśli pomarańczową rewolucję :)

NIe, to jednak chyba ktos podobny. :-) Co do listow do Mikolaja - trzeba pisac w duchu altruistycznym, np zalaczyc prosbe o prezent dla szefa, wtedy zawsze sie dziad wzrusza i jest bardziej przychylny (sprawdzone)

MS, zranilam Twe uczucia tylko dlatego, ze nie sprecyzowalam, iz o Twoim zbiorczej tytulowej obecnosci w tematach topikow wiem i oczywiscie pamietam. Zastanawialam sie, czy tym razem zaczales kariere solowa we wspomnianej roli? ;-)

Lusiu, ranisz moje uczucia... widzę lusia, że przynajmniej na ciebie mogę liczyć :)

i skretyniałe pomarańcze jak widać wszyscy w komplecie :classic_cool:

Gość Mało_stanówczy
Paszli w sraku :D

"MS, zranilam Twe uczucia tylko dlatego, ze nie sprecyzowalam, iz o Twoim zbiorczej tytulowej obecnosci w tematach topikow wiem i oczywiscie pamietam. Zastanawialam sie, czy tym razem zaczales kariere solowa we wspomnianej roli?" Mimo swojego indywidualizmu nie mam nic przeciwko team work :) "Lusiu, ranisz moje uczucia... widzę lusia, że przynajmniej na ciebie mogę liczyć" Zazdrościsz jej, że potrafi zranić coś, czego nie mam? :P

Zazdrościsz jej, że potrafi zranić coś, czego nie mam? czekaj odpowiem jak sprawdzę w google co znaczy słowo "zazdrościsz":P

"Mało stanowczy....to Ty????" Mam rozumieć, że znasz jakiegoś innego Mało_stanowczego? 😠 "k**wo popie**olona życze ci zj**ie żeby cie k**ewska mentalnosc zgubiła w przyszłym roku J**ana szmato k**wo pi**o cipo kutasi przeszczepie i wywłoko" W imieniu Ikusi - wzajemnie! Szczęśliwego Nowego Roku! :)

Brumka, ale od Nowego Roku bedziesz juz na stale operowac takim mocnym slownictwem? Które było mocne?

"Zazdrościsz jej, że potrafi zranić coś, czego nie mam? " Potrzebujecie ponocy w zrobieniu listy postanowien na Nowy Rok! Ike - zaczac mi zazdroscic, MS, podtrzymac, a nawet zintensyfikowac wyroznianie/wyrozniajace sie reagowanie na slowa nicja LUcy W.!!

k**wo popie**olona życze ci zj**ie żeby cie k**ewska mentalnosc zgubiła w przyszłym roku J**ana szmato k**wo pi**o cipo kutasi przeszczepie i wywłoko z tym "kutasi" to przegięłaś:)

Ike ale to "kutasi przeszczep". Głęboki jest w tym sens sylwestrowy.

sorry za te jakby literowki, wczoraj troche swietowalam procetowo i jestew w dzis w dniu "po" i "przed" jednoczesnie ;-)

No i zeby juz calkiem nie zepsuc swoje rocznego dorobku w zakresie kafe performance, jak najszybciej sie oddale zostawiajac zyczenia wszystkiego najlepszego w zwiazku z poczatkiem nowej jednostki czasu,a nawet dwoch (czyli roku i dekady) ;-)

(bledne kocowki konuigacyjne, deklinacyjne badz ich calkowity brak oczywiscie wskutek tego mojego czasu in between hangovers, wiec licze na Wasze zrozuminie) ;)