Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceglash44

Wysłałem pieniądze a facet niewysłął paczki i nieodpowiada

Polecane posty

Gość ceglash44

Witam prosze was o pomoc gdyż umuwiłem sie z facetem na gg ze ja mu wysle 1/3 pieniedzy a on mi wysle paczke z konsola xbox 360 a reszte przeleje jak dojdzie mineło juz 3 dni od wysłania a paczka została wysłana pocztexem. Oświadczam ze nie kupiłem na allegro tylko sie z nim umuwiłem. Facet nieodopwiada na sms, e-mail, czy nie odbira telefonu. Co mam zrobic isc na policje? Prosze was o pomoc

Gość mala22lb
Jeżeli to była tylko taka umowa przez gg to pewnie ci przepadną pieniądze.Facet wykorzystał Twoją naiwność. Tak zarabiają oszusci. Najlepiej zadzwon do biura praw konsumenta i tam ci powiedzą co masz zrobic

Gość vgtcfdxszs
nie marudz tylko wez pod uwagę sezon świąteczno-noworoczny, może jeszcze przyjdzie. A jak nie to dałes się nabrać, tak to jest jak się naiwnie kupuje poza Allegro. Jakie masz jego dane?

Gość ceglash44
Mam imie i nazwisko adres zamieszkania tel e-mail i numer konta bankowego Prosze pomóżcie co mam robic isc na policje moze jak sie z nim skantaktója to sie przestraszy i pieniadze odda

Gość phinka
ja czekam na paczkę od brata od zeszłego poniedziałku!! 1 dzień świąt i poczta leży..

Gość mn
przykre, ale ja bym poinformowała gościa, że idę ze sprawą na policję, i jeśli i na to by nie zareagował, to rzeczywiście bym na tę policję poszła.

Gość mn
ale poczekaj z tym może jeszcze ze 3 dni.

Gość maraj
no chwilę jeszcze poczekaj bo może paczka idzie dłużej, ale jak nie można się z nim skontaktować to podejrzane a to był w ogóle jakiś sklep ? czy coś ? przelałeś kasę w sumie tylko na podstawie wymiany zdań na gg ?

Gość benamuki
Ostatni post "pokrzywdzonej" jest z 2 stycznia (niedziela). Wiadomo, że poszło pocztexem i można sprawdzić status przesyłki: http://www.pocztex.pl/dokl_inf_telef.php a paczka pewnie doszła następnego dnia w poniedziałek. O tym, że ma już przesyłkę autorka nie napisze na forum bo na.....la na Xboxie i nie ma czasu na pierdoły. Pozostaje wrażenie, że strach kupować w necie bo oszukują. Tymczasem facet nadał paczki co miał nadać i wyłączył telefon, bo też chce mieć trochę wolnego w sylwestra/nowy rok a nie odbierać telefony od histeryczek. Strach to idiotom sprzedawać.

Gość Mamusiaaaaaa
idz na policje i nigdy wiecej w taki sposob sie nie kupuje